- 11 Şubat 2023
- 10.928
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.549
- 528
Hangi şehirdesiniz ? 1+1 ya da 2+1 ev peşinatına yetmeyecek gibi mi gerçi artık kredi de çıkmıyor. Ama eşinizden garanti almadan çıkmayın yarın öbür gün zor duruma düşerse " bak senin yüzünden çıktım zordayım " dedirtmeyinGerçekten inanılmaz sıkıntılı durumlar
Faiziyle ne kadar gelirse faiz üstüne ekleyip kirayı verecekler. Parayı vaadeli hesaba koyacaklar yaniarabayi satip hazir parayla kira odemeyi mi dusunuyorsunuz ? maddi durumunuz iyiyse cikin tabi ama boylesi sacma duruyor
Ekonomik olarak problem yaratabilir ama önemli olan huzurlu olmak. Bizde fırsat kolluyoruz insan evinde mutlu olmalı kafası rahat olmalı.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve aile apartmanında kayinvalidem ve eltimle birlikte yaşıyorum. Geldiğim günden beri hep ev alıp gitmek istiyordum ancak maalesef bu fiyatlarda pek mümkün görünmüyor. Arabamız var. Arabayı satıp bir kısmıyla tekrar araba alıp kalan kısmını bankaya koymayı ordan gelen paraylada kiraya gitmeyi düşünüyoruz. Ama kafamız çok karışık. Lütfen bana akıl verin sizce ne yapmalıyım?
Ama bence bu konuda haklılar onların evi neticede onlar emek edip sahip olmuslar sizede oturmanız için vermisler. Bende aile apartmanimizda yabancı olsun istemezdim açıkçası. Bence siz biraz birikim yapmaya çalışın sonrada arabayı satıp peşinat yaparsınız. Çok çok ciddi bir problem yoksa ben olsam kiraya cikacagima kalmaya devam ederdim sanırım.Ailesi buna izin vermiyor oturduğumuz sürece bizim olduğunu söylüyorlar
Neden? iki sene içinde erisin, tlniz pul olsun diye mi?Hayır yarısıyla tekrar araba alıp kalan parayı bankaya faize verip ordan gelen faizle kirayı ödemeyi düşünüyoruz
Bana mantıklı gelmedi bankaya koyacağınız miktar 700 bin mi koyun yine bankaya ama altın döviz şeklinde en azından değerlenir ev alabilirsiniz yada çok az kredi çekersiniz.Hayır yarısıyla tekrar araba alıp kalan parayı bankaya faize verip ordan gelen faizle kirayı ödemeyi düşünüyoruz
1 yüzyıldır insanlar aile apartmanına gelin gidip sorun yasıyorlar. Sorun yasamayan tek bir insan olmamasına rağmen hala denemekten zinhar vazgecmiyoruz…. Kardesim arabanı sat, üstğne kredi cekip 1 artı 1 bile olsa ev al, kötü semt olsun yine de al. Biraz su hayatta kriterlerinz olsnMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve aile apartmanında kayinvalidem ve eltimle birlikte yaşıyorum. Geldiğim günden beri hep ev alıp gitmek istiyordum ancak maalesef bu fiyatlarda pek mümkün görünmüyor. Arabamız var. Arabayı satıp bir kısmıyla tekrar araba alıp kalan kısmını bankaya koymayı ordan gelen paraylada kiraya gitmeyi düşünüyoruz. Ama kafamız çok karışık. Lütfen bana akıl verin sizce ne yapmalıyım?
Bu çok kötü bir yatırım olur. Bunun yerine aile evinde herkese kus kavga et ne git ne de gel daha karlı.Dediğim gibi arabamızı satıp yarı parasını bankaya koyarsak ordan gelen paranın üzerine 2-3 bin ekleyip kirada oturabiliriz ama 700.000 ev almak için maalesef yeterli olmuyor
Aile apartmaninda yillarca yaşadim.tasindik sonra ve gerçekten aile gibi hissetmeye başladık. Hayatımda verdigim iyi kararlardandiMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve aile apartmanında kayinvalidem ve eltimle birlikte yaşıyorum. Geldiğim günden beri hep ev alıp gitmek istiyordum ancak maalesef bu fiyatlarda pek mümkün görünmüyor. Arabamız var. Arabayı satıp bir kısmıyla tekrar araba alıp kalan kısmını bankaya koymayı ordan gelen paraylada kiraya gitmeyi düşünüyoruz. Ama kafamız çok karışık. Lütfen bana akıl verin sizce ne yapmalıyım?
Bunu niye kabul etsin ki kayınaile. Hem insanlardan uzaklaşmaya çalışıp hem onlardan maddi destek istemek saçma.Oturduğunuz evi kiraya verip kiraya geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?