Bazen öyle bile sevesim gelmiyor:)Eldivenle sevmeli.
of çok sinir bozucu. anneye bağlı olmak ile anneye bağımlı olmak arasındaki farkı kavramaları için evlilik öncesi bir kursa yazılmalı erkekler. bizimde anamız babamız var. aynı şeyleri biz yapsak olay olurBeş yildir evliyim severek evlendik eşimle ama evlendikten sonra değişti. Ailesi ile yakin oturuyoruz burada bi çok konum var bilen arkadaşlar vardir annesi hep hayatımızın merkezinde olmak istedi zırt birt gelip gitmeleri ile beni hayattan bıktırdı. Ben kendimi çekmeye mesafe koymaya çalıştım kurslara yazildim en son gittiğim kursa gelmek istedi bi şekilde atlattim. Şu aralar gündüzleri evde olamıyorum gelip gitmesi azaldi bende gitmiyorum evde olduğum günler de işlerimi yapiyorum.aksamlari da hemen hemen hiç gitmiyoruz çünkü eşim babasi ile birlikte akşama kadar gündüz annesini de görüyor. Şimdilik kurslar sayesinde rahat nefes aldim ama.k.v aslinda ayni kafada.bu arada evlenmeden önce ailesine hiç düşkün olmayan eşim resmen kabuk değiştirdi .sevgililer gününde eşimle yemeğe gittik annesi ile yazişmişlar eşim sizide yemeğe götürücem hediyen nasıl beğendin mi gibi şeyler yazmış açıkçası şaşırdım insan annesine hediye de alir yemeğe de götürür ama sevgililer gününde bunu yapması anlamsiz geldi.
Eşim son zamanlarda bunu çok sık tekrar eder oldu ne yapsak bir iki hafta sonra annesiylede yapar olduk. Benimde zaman zaman dışarıda bişey yaptığımda annemlerde olsaydi diye içimden geçirdiğim olur içime sinmez bazen eşime de oluyor galiba.ayni program bi şekilde uygulanıyor k
Pederim her zaman dahil olmuyor zaten. Alışverişe çıkıyoruz anneme de alayım diyor.bu arada annesinin maddi durumu gayet yerinde.ben çoğu zaman kendimden bile fedakarlık ederim maddi konularda. Benim durumumda olan bu durumlara çözüm önerisi olan yazsin lütfen daraliyorum çocuğumuz yok acaba ondan mi böyle diyorum eşime direk bişey söylesem ben hatali olacağım nasıl davranayim
Çocuk olursa k.validem gelme gitme konusunda iyice çığrından çıkar onu çok iyi biliyorum. Ama çocuk olsaydı eşim yine böyle ailesine düşkün olurmuydu bunu merak ediyorumCanım onun çocukla ilgisi yok hatta çocuk olduktan sonra işler daha vahim hale geliyo,torunu özledik deyip kapıya dayanıyorlar
Aslında ilk zamanlarfa çok değildi gittikçe arttı bu durumu annesinin tutum ve davranışları çok etkiliyorBeş yıldır mi bu böyle ?
Bende aileme düşkünüm ama evlilik hayatım ayrı eşimle paylaşımlarimiz ayri. Eşim bu ayrımı yapamıyorof çok sinir bozucu. anneye bağlı olmak ile anneye bağımlı olmak arasındaki farkı kavramaları için evlilik öncesi bir kursa yazılmalı erkekler. bizimde anamız babamız var. aynı şeyleri biz yapsak olay olur
Onun bağımlılığı kolay kolay geçmez:)Ameteme yatırmalı.
Aslında ilk zamanlarfa çok değildi gittikçe arttı bu durumu annesinin tutum ve davranışları çok etkiliyor
Çocuk olursa k.validem gelme gitme konusunda iyice çığrından çıkar onu çok iyi biliyorum. Ama çocuk olsaydı eşim yine böyle ailesine düşkün olurmuydu bunu merak ediyorum
Aynen öyle onun gönlü olsun diye yapiyor ama abartiyor ben bişey söylesem suçlu olacam onu da biliyorum ama bu durum bazen canımı sıkıyorBence şimdilik annesini gönüllüyor. Yasli kadin. Uzulmesin. O da gezsin. Babam gezdirmiyor vs.. diye dusunuyor olabilir.Esiniz. Bir zaman sonra bırakır gibi geliyor. Siz birsey demeyin bence. Sonuçta annesi. Laf söyletmez. Sonrâ siz kötü olursunuz.
valla bende aynı dertten muzdarip bir insanım. şuan pişmanlık yaşıyorum açıkçası. o anasına birşey mi alalım dedi aa benim annemde sever benimkine de alalım deyin. aynı şeyi yapın ki empati kursun. bir şey derse de ikimizde eşitiz dersinizBende aileme düşkünüm ama evlilik hayatım ayrı eşimle paylaşımlarimiz ayri. Eşim bu ayrımı yapamıyor
Off çocuk olsa o da ayri dert desene.bazen kadar bıktırıyorlarki çekip gitmek istiyorumDaha duskun olurdu. Ayrica boyle tipler bebek bakimi konusunda bebegin annesine degil de kendi annesine daha cok guvenip sozunu dinliyor. Sozu dinlenen kaynana da hepten cigrindan cikiyor.
aynı şeyi öneririm tamamensakın çocuk yapma. evinden hiç çıkmaz kv. bence sen misilleme yapmalısın. annene babana çok düşkün ol. gezerken bunu babama almalıyım içimde kalır de. evde saatlerce konuş. çık git annene sürekli. evde sürekli öv hep onlarla olmak istediğini söyle. bıktır onu. anlar umarım
Allahım ne çok aynı dertten muzdaripiz. boşanma kararsızlığındayım bende aynı şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bir de kimse değişmiyor bu da tecrübe ettiğim bir acıgerçekOooooooooooooo tam benlik konu çocuk demiş sin ASLA ASLA ASLA bekle uzağa taşınmayı eşinin olgunlaşmasını kaynana zaten bahane edinmiş olur ama eşinde değişmez çocukla lafla falan 5sene olmuş hic az bi zaman değil hatta oldukça iyi bi zaman mesafe koyması için. Eşine ailesi ile ilgili tek laf etme derim kotu oldugunla kaliyorsun daha bi bağlanıyorlar muhtemelen annesi bu şekilde işlemiş her KV gibi evlenince beni Unutursun el kızı kıymetli olur vs vs o da vicdan yapıyor tavsiyem ise girmeniz evi uzağa tasimaniz çocuğu sonra düşünün çünkü çocuk gerçekten işleri sadece kisirlastiriyor üzgünüm beter yollardan gectigim ve boşanma yolunda olduğum için emin konuşuyorum Allah yardimcinjz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?