Aslında böyle yapmak lazim haklısın. Eşim biraz empati yapabilse ben evliliğimde daha mutlu olurdum ama adamda empati sıfırvalla bende aynı dertten muzdarip bir insanım. şuan pişmanlık yaşıyorum açıkçası. o anasına birşey mi alalım dedi aa benim annemde sever benimkine de alalım deyin. aynı şeyi yapın ki empati kursun. bir şey derse de ikimizde eşitiz dersiniz
Çocuk olursa k.validem gelme gitme konusunda iyice çığrından çıkar onu çok iyi biliyorum. Ama çocuk olsaydı eşim yine böyle ailesine düşkün olurmuydu bunu merak ediyorum
canım o işte kendi kendine yapamaz çünkü işine gelmez. sen böyle yap her seferinde de aklı biraz başına gelsin. sizin bir aile olduğunuzu görsünAslında böyle yapmak lazim haklısın. Eşim biraz empati yapabilse ben evliliğimde daha mutlu olurdum ama adamda empati sıfır
Yaaa üzüldüm ne bileyim insan bu kadar boşanma neden var diye düşünüyor ah su erkekler işte amin hepimizin yardımcısı olsun son cümleye şiddetle katılıyorum 7de ne walla 70te de oAllahım ne çok aynı dertten muzdaripiz. boşanma kararsızlığındayım bende aynı şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bir de kimse değişmiyor bu da tecrübe ettiğim bir acıgerçek
Oooooooooooooo tam benlik konu çocuk demiş sin ASLA ASLA ASLA bekle uzağa taşınmayı eşinin olgunlaşmasını kaynana zaten bahane edinmiş olur ama eşinde değişmez çocukla lafla falan 5sene olmuş hic az bi zaman değil hatta oldukça iyi bi zaman mesafe koyması için. Eşine ailesi ile ilgili tek laf etme derim kotu oldugunla kaliyorsun daha bi bağlanıyorlar muhtemelen annesi bu şekilde işlemiş her KV gibi evlenince beni Unutursun el kızı kıymetli olur vs vs o da vicdan yapıyor tavsiyem ise girmeniz evi uzağa tasimaniz çocuğu sonra düşünün çünkü çocuk gerçekten işleri sadece kisirlastiriyor üzgünüm beter yollardan gectigim ve boşanma yolunda olduğum için emin konuşuyorum Allah yardimcinjz olsun
Valla tam da bunu hakediyorlar yaAnasına götürüp iade edin.
Ayni şeyler ayni sonuç Allah yardımcımız olsun üzüldüm yuva dağılıyor sevindim kadınlar artik ezilmiyorBenim hikayemde çocuk olduktan sonra eşim iyice çığrından çıktı. Dr. kontrollerinden çıkarken benim suratıma bakmadan annesini arayıp boy kilo paylaşımı yapıyor sevincini onlarla paylaşıyordu. Doğumda ve sonraki aylarda bebekle bizim hiç fotomuz yok eşimin böyle bi talebi de olmadı sürekli annesi ve babasıyla çekildi. Falan filan... Şu anda da bitmek üzere. Bunları yazdım çünkü boşa umut beslemeni istemedim...
Amin canım Allah razi olsun inşallah hepimizin gönlüne gore olsunCanım Allah yardımcın olsun üzüldüm bir yuvanın kurulması hiç kolay değil
Umarım bundan sonra herşey gönlüne göre olur
Esin vicdan azabı çekiyor yada annesi dolduruyor.Beş yildir evliyim severek evlendik eşimle ama evlendikten sonra değişti. Ailesi ile yakin oturuyoruz burada bi çok konum var bilen arkadaşlar vardir annesi hep hayatımızın merkezinde olmak istedi zırt birt gelip gitmeleri ile beni hayattan bıktırdı. Ben kendimi çekmeye mesafe koymaya çalıştım kurslara yazildim en son gittiğim kursa gelmek istedi bi şekilde atlattim. Şu aralar gündüzleri evde olamıyorum gelip gitmesi azaldi bende gitmiyorum evde olduğum günler de işlerimi yapiyorum.aksamlari da hemen hemen hiç gitmiyoruz çünkü eşim babasi ile birlikte akşama kadar gündüz annesini de görüyor. Şimdilik kurslar sayesinde rahat nefes aldim ama.k.v aslinda ayni kafada.bu arada evlenmeden önce ailesine hiç düşkün olmayan eşim resmen kabuk değiştirdi .sevgililer gününde eşimle yemeğe gittik annesi ile yazişmişlar eşim sizide yemeğe götürücem hediyen nasıl beğendin mi gibi şeyler yazmış açıkçası şaşırdım insan annesine hediye de alir yemeğe de götürür ama sevgililer gününde bunu yapması anlamsiz geldi.
Eşim son zamanlarda bunu çok sık tekrar eder oldu ne yapsak bir iki hafta sonra annesiylede yapar olduk. Benimde zaman zaman dışarıda bişey yaptığımda annemlerde olsaydi diye içimden geçirdiğim olur içime sinmez bazen eşime de oluyor galiba.ayni program bi şekilde uygulanıyor k
Pederim her zaman dahil olmuyor zaten. Alışverişe çıkıyoruz anneme de alayım diyor.bu arada annesinin maddi durumu gayet yerinde.ben çoğu zaman kendimden bile fedakarlık ederim maddi konularda. Benim durumumda olan bu durumlara çözüm önerisi olan yazsin lütfen daraliyorum çocuğumuz yok acaba ondan mi böyle diyorum eşime direk bişey söylesem ben hatali olacağım nasıl davranayim
uzağa taşınmam pek mümkün değil kendi evimiz ve eşimin işi buradaOooooooooooooo tam benlik konu çocuk demiş sin ASLA ASLA ASLA bekle uzağa taşınmayı eşinin olgunlaşmasını kaynana zaten bahane edinmiş olur ama eşinde değişmez çocukla lafla falan 5sene olmuş hic az bi zaman değil hatta oldukça iyi bi zaman mesafe koyması için. Eşine ailesi ile ilgili tek laf etme derim kotu oldugunla kaliyorsun daha bi bağlanıyorlar muhtemelen annesi bu şekilde işlemiş her KV gibi
bende çok karmaşık durumdayım eşimle zaten zaman zaman sorunlar yaşıyoruz bi de k.v nin üçüncü kişi olarak aramizda durması beni boguyorEvliliğinin sonunu görmüyorum ben canım, üzgünüm
Çocuk konusu da sorun zaten benim tedavi görmem gerekiyorAnnesi üzerinden hüküm kurmamanı tavsiye ederim. Çocuğuda ertele , olursa eğer sürekli annesine götürücek sen izin vermesen bile sen gelmesende olur ben çocuğumu götürürüm kimse mani olamaz dicek sonra boşancaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?