Aile bağımlısı erkeklere nasıl davranmali

Aslında böyle yapmak lazim haklısın. Eşim biraz empati yapabilse ben evliliğimde daha mutlu olurdum ama adamda empati sıfır

Çocuk olursa k.validem gelme gitme konusunda iyice çığrından çıkar onu çok iyi biliyorum. Ama çocuk olsaydı eşim yine böyle ailesine düşkün olurmuydu bunu merak ediyorum

Olur canım hatta daha da düşkün olur
Benim eşimde annesine çok düşkündür ama sevliler gününde hediyeler filan alamaz kavga çıkar onun da kocası var o alsın derim
Uyguladığım taktiği sana söyleyeyim eşimin annemlere gidelim diyeceğini anladığım zaman aşkım bu akşam başbaşa vakit geçirelim mi diyorum,misafir çağırıyorum yada arkadaşlar bizi oturmaya çağırdı,ayyy oğlum bugün çok huysuz vs vs gibi bahanelerle arayı açıyorum 15 günde bir gidiyorum eşime kalsa hafta da iki biz anasındayız

Aslında böyle yapmak lazim haklısın. Eşim biraz empati yapabilse ben evliliğimde daha mutlu olurdum ama adamda empati sıfır
canım o işte kendi kendine yapamaz çünkü işine gelmez. sen böyle yap her seferinde de aklı biraz başına gelsin. sizin bir aile olduğunuzu görsün

Allahım ne çok aynı dertten muzdaripiz. boşanma kararsızlığındayım bende aynı şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bir de kimse değişmiyor bu da tecrübe ettiğim bir acıgerçek
Yaaa üzüldüm ne bileyim insan bu kadar boşanma neden var diye düşünüyor ah su erkekler işte amin hepimizin yardımcısı olsun son cümleye şiddetle katılıyorum 7de ne walla 70te de o

k.validenizin size sarmasını kısmen engellemek içim yapıyor olabilir mi? kurs konunuzu hatırlar gibiyim de

Canım Allah yardımcın olsun üzüldüm bir yuvanın kurulması hiç kolay değil
Umarım bundan sonra herşey gönlüne göre olur

Benim hikayemde çocuk olduktan sonra eşim iyice çığrından çıktı. Dr. kontrollerinden çıkarken benim suratıma bakmadan annesini arayıp boy kilo paylaşımı yapıyor sevincini onlarla paylaşıyordu. Doğumda ve sonraki aylarda bebekle bizim hiç fotomuz yok eşimin böyle bi talebi de olmadı sürekli annesi ve babasıyla çekildi. Falan filan... Şu anda da bitmek üzere. Bunları yazdım çünkü boşa umut beslemeni istemedim...

Neden o kadar yakındaki eviniz. Keşke biraz daha uzaklaşsanız kv. İle eşiyle sonuçta yalnız da değil.

Ayni şeyler ayni sonuç Allah yardımcımız olsun üzüldüm yuva dağılıyor sevindim kadınlar artik ezilmiyor

O annesini yemeğe götürmek istedigin de annemi de arayalım oda gelsin kadın evde oturmasın hem annenle annem de kaynaşır diyin. Bi şekilde annenizi de dahil edin.

Annesine hediye alabilir tabi bunu çok sık yapıyorsa sizde o aldigin da bir tanede siz alin bunu da anneme alalım diyin. Bakalım belki aynısını siz yapınca değişir mi??

Ya
Esin vicdan azabı çekiyor yada annesi dolduruyor.

Annesi üzerinden hüküm kurmamanı tavsiye ederim. Çocuğuda ertele , olursa eğer sürekli annesine götürücek sen izin vermesen bile sen gelmesende olur ben çocuğumu götürürüm kimse mani olamaz dicek sonra boşancaksınız.

uzağa taşınmam pek mümkün değil kendi evimiz ve eşimin işi burada
Evliliğinin sonunu görmüyorum ben canım, üzgünüm
bende çok karmaşık durumdayım eşimle zaten zaman zaman sorunlar yaşıyoruz bi de k.v nin üçüncü kişi olarak aramizda durması beni boguyor

Çocuk konusu da sorun zaten benim tedavi görmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…