Hangisi bilemiyorum ama aşırı düşkün bana ne alir yada ne yaparsa anneylede yapılıyorYa
Esin vicdan azabı çekiyor yada annesi dolduruyor.
Tamamen kıskançlık ve çok Afedersin gelinle sidik yarışına giriyorlar ondam oluyorEvlenmeden önce yüzlerine bakmazlar nerede yatar nerede kalkar umurları değil oğulları evlendi mi aaaaa orada dur el kızı girdi hayatlarına kendilerini kıyaslayacakları bir rakipleri var artık
Bence olay tamamen bundan ibaret
Yok nerde onda o ince düşünce sürekli annesinin gönlünü yapma peşindek.validenizin size sarmasını kısmen engellemek içim yapıyor olabilir mi? kurs konunuzu hatırlar gibiyim de
Evet olumlu bi gelişme yok kendi cabalarimla ufak tefek şeyleri değiştirebildim o kadar hem eşim hem de annesinin ilişkileri bi tuhaf. Anne hiç kendini çekmiyor aksine kendini bize monte ediyor eşim desen tam çocukkk ya girdiğim de ilk okuduğum konulardan biri seninkiydi o zamandan bu zamana hiç olumlu manada gelişme gösteremediniz sanırım hatta daha kötüye gittiniz
bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum eşinizin
beş sene geçmiş eğer gerçekten anneciliği yenseydi ilk sene içinden kendi evi olduğunu fark ederdi
ama adam bu yani
sizin kendi kendinize sormanız gereken ben bu adamı ve annesini bu halleriyle çekebilir miyim
yoksa katlanamam ayrılır mıyım
Allah sana da kolaylik versin çok sinir bozucu oluyor bazen varsa yoksa annesi eşim kendi içinde annesi ve beni ayni kefeye koymuş ne yaparsak o da yapacak gibi....Eğer çözümü olaki bulursan banimle paylasmayi unutma...sakasi bir yana bende ayni dertten muzdaribim,sekiz senelik evliyim Allah nasip ederse dörduncu cocugumu kucagima alicam sikintinin çocuksuz olmakla bir alakasi yok belki zamanla düzelir yada eskisi kadar takmazsin...benimde esimlee KV arasında siki bir bağ var eşim annesine annesi eşime çok düşkün simdi o kadar olmasada eskiden sabahtan aksama kadar konuşur birde evde sohbetleri devam ederdi (dört seneye yakin birlik oturdum bir ev alindi alti ustu ayri uç senedir de onun insaati hala birligiz) simdi eskisi kadar telefonda muhabbetleri yok aslinda eşim eskisi kadar çok anneci değil yinede düşkün bende artik ne yaparsa yapsin modundayim çok da kafaya takmiyorum eskisi gibi,zaman geçtikçe muhtemelen sende öyle olursun çok umursamazsin birde Rabbim evlat nasip ederse çocukla uğraşmaktan çok fazla dusunmezsin bu durumu,cevremde gördüğüm kadariyla anne baba yaslaninca çocukların anne babasıyla paylasimlari azaliyor eşine ailesine daha çok yoneliyor ileriki zamanlarda inan eşinin düşkünlüğü azalicak bence sadece biraz sabir...
Aslinda ben kendi senin eşinden çok kayinvalidende sucu buluyorum benim kayinvalidemde ayni insan biraz düşünmeli idrak edebilmeli her gün her dakika evli barkli olan birinin evine rahat bir şekilde girip cikamazsjn kendi oğlunda olsa...kayinvalidem kendi kayınvalide sinden bu konuda çok çekmiş kp tek çocukmuş esiyle nereye gitse peşinden gelirmiş ilk evlendigim zamanlarda ben bu problemi yasadim seninde boyle bir problem yasamana izin vermem korkma demişti ama hicde öyle olmadi tabi...mesela son zanlarda ne zaman disari ciksak bizimle geliyor birşey desen kötü düşünen fesat olan sen oluyorsunuz,geçtiğimiz cumartesi isi vardi bizde esinle disaro çocukları eğlence merkezine goturecektik isi olduğu için gelmez diye içten içe sevindim derken yöne bir şekilde napti etti kendini de devreye katti allah sabir versin sana bana ne diyeyim bizimde imtihanimiz büymuş demekki...Allah sana da kolaylik versin çok sinir bozucu oluyor bazen varsa yoksa annesi eşim kendi içinde annesi ve beni ayni kefeye koymuş ne yaparsak o da yapacak gibi....
Çocuk olursa olumlu bi değişim olur mu bilmiyorum annesi gelip gitmeyi bizimle vakit gecirmeyi arttırır ama eşim aile olduğunu kavrar mi bilmiyorum
Ben senin bundan önceki konunu da biliyorum. Kv ye acil bir meşguliyet lazim. Yoksa düşmez sizin yakanizdan.Hangisi bilemiyorum ama aşırı düşkün bana ne alir yada ne yaparsa anneylede yapılıyor
Katiliyorummm:))Canım onun çocukla ilgisi yok hatta çocuk olduktan sonra işler daha vahim hale geliyo,torunu özledik deyip kapıya dayanıyorlar
bi kaç arkadaşta aynı tavsiyeyi vermiş ben de aynısını yapıcam.. bi kere ayrılmak söz konusu bile olmasın zaman geçtikçe düzelir sonsuza kadar bu böyle gidecek değil. ikincisi diyeceğim de şu ki : kesinlikle ama kesinlikle sen de aynı şeyleri yap. o annesine ne aldı mesela? atıyorum bi fular mı aldı, hemen bi fular da sen kap ordan, ''aa bu da güzelmiş bunu da benim anneme alalım çok sevinir'' de. mesela annesiyle ve seninle yemeğe mi gidiyor? hemmen anneni ara anneni de çağır. eşine hiç şikayette bulunma hatta tam tersi hoşuna gitmiş gibi davran. mesela yemeğe gidiyorsunuz annesini de çağırdı ya tepkin şu olsun: ''aa çok güzel fikir dur bende annemi arıyayım hayatım'' .
eğer bu durum onun hoşuna gitmezse bir sabredecek iki sabredecek üçüncü de sana sitem edecek. hahh işte şimdi şikayetini belirtme zamanı geldi işte! ''e sen de aynı şeyi yapıyosun ne var bunda ben yapınca mı suç oluyor?'' diye başlayacaksın,
sonra ''aslında haklısın ben de seninle başbaşa vakit geçirip, başbaşa bişeyler yapmayı özledim bu sefer de annelerimizi çağırmayıverelim'' diye devam edeceksin. yani alttan alttan şunu yapıcaksın ''ya ikimizin annesi de bu planlarda olmaz, ya ikimizin annesi de olur.''
ama tartışırken alttan alma, yıkıcı da olma, orta yolu bul. emin ol bi süre sonra işine yarayacak benden söylemesi.
kaynanalar fenaysa biz daha fenayız. fighting !!
master yoda gibisiniz yaaa. saygıyla eğiliyorum önünüzde. :))
Ahirette yuva yikmanin hesabini nasil verecekler bilmiyorum ayni sey benim basimda da var ve bizde de bosanma tarzi seyler konusuyoBenim eski esimde ailesine bagimliydi, ve halen oyle, bagimli alkole bagimlilik gibi, yada sigaraya bagimlilik gibi bagimli iste .. kafasi basmiyo, halbuki ailesi bizim evliligimizin bitmesinin en buyuk sebebiydi.. cok iyi hatirliyorum, sevgililer gunuydu, gerci inanmam bu tarz seylere ama annesine ve bana hadi hazirlanin gidiyoruz demisti.. bi baktim arkadaslarini, onlarin eslerini, kiz kardesini vs toplamis cumbur cemaat aksam yemegine gitmistik.. dedim ohaaa etrafimda 15 kisi vardi.. guya sevgililer gunuymuste.. amannn beee neler cektim daha bunlar neki.. isiniz zor vallahi ne diyeyim..
bi kaç arkadaşta aynı tavsiyeyi vermiş ben de aynısını yapıcam.. bi kere ayrılmak söz konusu bile olmasın zaman geçtikçe düzelir sonsuza kadar bu böyle gidecek değil. ikincisi diyeceğim de şu ki : kesinlikle ama kesinlikle sen de aynı şeyleri yap. o annesine ne aldı mesela? atıyorum bi fular mı aldı, hemen bi fular da sen kap ordan, ''aa bu da güzelmiş bunu da benim anneme alalım çok sevinir'' de. mesela annesiyle ve seninle yemeğe mi gidiyor? hemmen anneni ara anneni de çağır. eşine hiç şikayette bulunma hatta tam tersi hoşuna gitmiş gibi davran. mesela yemeğe gidiyorsunuz annesini de çağırdı ya tepkin şu olsun: ''aa çok güzel fikir dur bende annemi arıyayım hayatım'' .
eğer bu durum onun hoşuna gitmezse bir sabredecek iki sabredecek üçüncü de sana sitem edecek. hahh işte şimdi şikayetini belirtme zamanı geldi işte! ''e sen de aynı şeyi yapıyosun ne var bunda ben yapınca mı suç oluyor?'' diye başlayacaksın,
sonra ''aslında haklısın ben de seninle başbaşa vakit geçirip, başbaşa bişeyler yapmayı özledim bu sefer de annelerimizi çağırmayıverelim'' diye devam edeceksin. yani alttan alttan şunu yapıcaksın ''ya ikimizin annesi de bu planlarda olmaz, ya ikimizin annesi de olur.''
ama tartışırken alttan alma, yıkıcı da olma, orta yolu bul. emin ol bi süre sonra işine yarayacak benden söylemesi.
kaynanalar fenaysa biz daha fenayız. fighting !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?