Aile bağımlısı erkeklere nasıl davranmali

Bnm eşim evlenmeden önce aşırı düşkündü ailesine hala düşkün ama evlenmeden önce her hafta sonu 100 km yolu 1 gün görmek için gider gelirdi biz görüşemeDik doğru düzgün fln evlenmeden önce oturdum konuştum dedim ailene saygım ve sevgim var ama unutma evlendiğimizde artık onlar ikinci ailen olacak asıl ailen ben olacağım
Ben dedim beni bırakıp bırakıp ailene gitmeni istemiyorum gerekirse ayda 1-2 defa birlikte gideriz dedim ben sürekli annemlere gitsem hoşuna gider mi dedim
Bana hak verdi çok anneci olduğunun kendisi de farkında hala ailenin her üyesiyle günde 2 şer bazen 3 er defa tlf da konuşur ama ama olsun en azından bnm yanımda :)
Yani diyeceğim o ki baştan rahatsız olduğun şeyleri konuşmak önemli tabi senin eşin evlendikten sonra değişmiş ama nasıl davranayım basıl taktik uygulayayım fln bunlar yanlış oturup açık açık konuşmalısın

haklısın çünkü konuşarak anlatarak anlamazlar, rahatsız olacak ne var ki bunda derler.. o yüzden aynı duyguları kendisi de yaşamalı ki anlayabilsin. hem kendi annesi bizimle yemeklere gidiyorsa benim annemin de hakkı yok mu kızıyla damadıyla yemeğe gitmeye? eşitlik, eşitlik, eşitlik.. her zaman gerekli.

K.v
Ben senin bundan önceki konunu da biliyorum. Kv ye acil bir meşguliyet lazim. Yoksa düşmez sizin yakanizdan.
k.validem bu zamana kadar baskı altinda yaşamış kendi kendine hiç birşey yapmamış sosyalleşme kavramı onun için çok farklı doğru dürüst arkadaşı yok onun dışında da kendi kendini oyalayabilen ya da bi alışveriş merkezine kendi başına gidip gezebilecek bi tip değil ona göre bizim peşimize takılıp bişeyler yapmak yada bize gelip çay içmek sosyalleşmek. Benim annem kendi kendini el işi ile oyalar tv izler yaninda kimse olmasa da gider alışveriş yapar dolaşır ama.k.v tersi bende bu tarza alışkın olmadığım için daraliyorum. K.v haftada bir gün kursa gidiyor ordan da kimse ile görüşmüyor

K.v
Ben senin bundan önceki konunu da biliyorum. Kv ye acil bir meşguliyet lazim. Yoksa düşmez sizin yakanizdan.
k.validem bu zamana kadar baskı altinda yaşamış kendi kendine hiç birşey yapmamış sosyalleşme kavramı onun için çok farklı doğru dürüst arkadaşı yok onun dışında da kendi kendini oyalayabilen ya da bi alışveriş merkezine kendi başına gidip gezebilecek bi tip değil ona göre bizim peşimize takılıp bişeyler yapmak yada bize gelip çay içmek sosyalleşmek. Benim annem kendi kendini el işi ile oyalar tv izler yaninda kimse olmasa da gider alışveriş yapar dolaşır ama.k.v tersi bende bu tarza alışkın olmadığım için daraliyorum. K.v haftada bir gün kursa gidiyor ordan da kimse ile görüşmüyor

Sorun o zaten. Bizde bir yaştan sonra insanlar kendilerini cocuklarina bagliyorlar. Çocukların büyümüş, git gez, sosyalles. Bir yerde otur kahve iç, ne bileyim yapilacak milyon is var. Kv dikkafali bir kadın değilse onu kırmadan yonlendirebilirsin aslinda. Ben yasliligimda şunları şunları yaparim falan desen belki ozenir. Hani direkt degilde dolaylı yoldan...

Sorun o zaten. Bizde bir yaştan sonra insanlar kendilerini cocuklarina bagliyorlar. Çocukların büyümüş, git gez, sosyalles. Bir yerde otur kahve iç, ne bileyim yapilacak milyon is var. Kv dikkafali bir kadın değilse onu kırmadan yonlendirebilirsin aslinda. Ben yasliligimda şunları şunları yaparim falan desen belki ozenir. Hani direkt degilde dolaylı yoldan...

Evet işim zor söylesem suçlu oluyorum söylemesem kendim üzülüyorum.olgunlasmamis erkek eşine sahip çıkamıyor bunu anladım

haklısın göze göz dişe diş yapmak lazım başka türlü laftan anlamıyor eşim

Ahirette yuva yikmanin hesabini nasil verecekler bilmiyorum ayni sey benim basimda da var ve bizde de bosanma tarzi seyler konusuyo
Aslında uzaktan bakınca yada anlatinca küçük Şeyler gibi görünüyor ama evliliği etkiliyor ev gergin olunca tartışma kaçınılmaz oluyor ee bunların sonucundada konu ayrılığa gelebiliyor bazen

off offf.... ewlenen erkekneden aılesnden ayrldgnı artık kendı bı aılesı ve evı oldugunu kabllnıpona göre dvranmaz kı.. ewlenmeyn o zaman arkadas ananızındızınn dıbınde yasayın bskalarnn hayatnıdamahvetmeyın kmsenn umudyla oynamayınn.........

Bende eşitlikten yanayim ama eşim öyle değil varsa yoksa kendi annesi ve ailesi empati kuramiyor beni anlamıyor

Bende konuşup çözmeyi isterim ama eşimle bu çok zor yanlış anlar küser bin tane laf eder kisacasi beni kötü ilan eder

Bende eşitlikten yanayim ama eşim hep kendi ailesinden yana konuşmak zaten mümkün deil.offf

Insan çocukları ile de vakit geçirir ama deli gibi hayatının her anini bizimle geçirmeye calismasi beni yoruyor bazen kayinpederim de gelmiyor üçlü bi şekilde takılıyoruz

Kadınlar evine eşine adapte oluyor ama erkekler için ayni durum. Söz konusu olmuyor maalesef onlar aileleyle iç içe devam ediyor

Kadınlar evine eşine adapte oluyor ama erkekler için ayni durum. Söz konusu olmuyor maalesef onlar aileleyle iç içe devam ediyor

krsısındakı kadın ne hayallerle evlenıyo ama yazık deglmı hak deglmı bu nasıl odeyecekler veballerını.....

krsısındakı kadın ne hayallerle evlenıyo ama yazık deglmı hak deglmı bu nasıl odeyecekler veballerını.....
Evet bu vebal aslında k.validelerin çoğu evladi kendi sözünden çıkmasın el kızı oglumuzu avcuna almasin psikolojisinde oldukları için huzur vermiyormar eş de ona uyum saglarsa iş boşanmaya kadar gidiyor

Çocuk la alakalı değil kesinkikle. Çocuk asla erkeğin eşine daha düşkün olmasını sağlamıyor.
Ama senin kv de düşüncesiz. Birçoğu gibi. Yani insaflı olan oğlum karın var senin tamam beni de sev ama oncelik karın der. Yani utanmasa kadın artık evlilik cüzdanına kendi resmini de koyduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…