Aile bağımlısı erkeklere nasıl davranmali

Demek durumlar hala aynı..

Evet bu vebal aslında k.validelerin çoğu evladi kendi sözünden çıkmasın el kızı oglumuzu avcuna almasin psikolojisinde oldukları için huzur vermiyormar eş de ona uyum saglarsa iş boşanmaya kadar gidiyor

benm kaynvalıdenn esmle enm aramı acmk ıcın hcbısey yaptgnı hısstmedm bugune kadr ama..ne esım onları nede onlar esımı bıgun gormeden gun gecrmez bu konuda ok sıkntı yasadık bıraktm artık susuyorum yorldm artık..

minnie ne zaman çok mutluyum diye konu açacaksin
gerçekten merak ediyorum. Hep aynı yerdesin .Öyle dersem kızar kuser ,beni anlamaz genel konuşuyorsun hep yaptın ve iyi bir gelisme olmadı öylemi neyi bekliyorsunki peki? bu hayat ne zamana kadar böyle devam edeceksin ?kendine ravamı bu ?

Insan çocukları ile de vakit geçirir ama deli gibi hayatının her anini bizimle geçirmeye calismasi beni yoruyor bazen kayinpederim de gelmiyor üçlü bi şekilde takılıyoruz
Allah sabır versin bacim. Sen kaynanani meşgul edecek şeyler bul.

Cunju
Kadınlar evine eşine adapte oluyor ama erkekler için ayni durum. Söz konusu olmuyor maalesef onlar aileleyle iç içe devam ediyor
Çünkü anaciklari oğullarını paşa yetistiriyor. Karilarindan aynı şeyi goremeyince anneye yöneliyorlar. Evlendiği kadin sorumluluk yüklüyor ve erkekler bunu istemiyor. Kadinlar genelde neden daha çok evlenmek ister? Aile baskisindan kurtulsun. Kendi evi, yeri olsun. Yani bir anlamda insan yerine koysun. Birde toplum baskisi tabii. Bu sebeplerden evlenmeyenler var tabii; onları tenzih ediyorum. Bundan sebeb oluyor işte bütün sorun. Kadin değer görmüyor ve kendini saydirmak için evleniyor bir yerde ama erkekte öyle bur durum yok. Onlar her halukarda degerli asıl evlenince, sorumluluklarını yerine getirmeyince ve kadın surat asinca bir nebze degersiz hissediyorlar ve analarina kosuyorlar.
Konu sahibi genel olarak yazdim. Senin evliliğinle ilgili değil yani. Lutfen yanlış anlama olur mu?

Kiz anasi uzaktaysa nolcak..
Evlenip ayni sehirde kalmak sans isi valla bir cok kisi gurbete gidiyor

Yüksek dozda ana sevgisiyle altın vuruş yapın.

Aslında çocuk olursa bana düşkün olur mu diye düşünmedim.cocuk olsaydi daha çok aile olduğunun farkuna varip kendini biraz daha evliliğe ve yuvaya ait hisseder mi diye düşündüm

Aslında benim durumum da aynen or beni sıkan bu görmeden gün gecirmiyor

Haklısın zaten bıraktım herseyi bazen ne olursa olsun modunda oluyorum yani inceldigi yerden de kopacaksa kopsun düzelmesede olur diyorum bu arada rahatsiz olduğum için etraftan tedaviye git çocuk yap baskisi da var beklemedeyim

Yok anlamıyorum zaten doğru şeyler yazmışsın

En iyisi uzaklara gitmek. Keşke kocanızı da alıp upppuzaklara gidebilseniz

Aslında çocuk olursa bana düşkün olur mu diye düşünmedim.cocuk olsaydi daha çok aile olduğunun farkuna varip kendini biraz daha evliliğe ve yuvaya ait hisseder mi diye düşündüm
Size düşkün olmasından geçiyor yine bu durum. Yani eşi değil de yine ailesine düşkün olanlar ki burda yanlış anlaşılmasın tabiki her insan ailesine düşkün olmalı ama sevgiler günü annesin davet edecek kadar hasta boyuttan bahsediyorum. Çocuğu alır anası ile gezmeye gider. Çocuğun doğumgünü vs pilanlarını annesi ile yapar. Bir tanıdığım var böyle kadının doğum şekline bile kv karar veriyor. Yani kv şöyle dogursun şurda doğursun diyor ve kocası da evet aynen öyle olsun diyor

Haklısın .bi de benim k.validem yapar ama yaptığı yada söylediği şeyi alttan alta kabul ettirir eşim bazen yönlendirildigini bile anlamiyor maalesef. Çocuk hayatimizi zorlastirir kavga sebeplerini arttirirsa bu çocuğa da haksızlık olur o yüzden hakkımda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…