aile baskısı ile boşanma?

Konuda kafama yatmayan şeyler var.

Yurtdışında eğitim alan bir kişi nasıl bu duruma düşebiliyor. Elinde telefon yoksa eşi ile nasıl görüşüyor, elinde telefon varsa neden yardım talep etmiyor? Hastanede bile zorla tutulduğunu söyleyip kurtulabilir.

Eğitimlinin hali buysa eğitimsize hiç kızmayalım.

Son düzenleme:

ailesinin öfkesini dindirmeye çalışıyor o yüzden evden kaçmıyor ailede devamlı eşine karsı kıza tehdıt savuuyorlarlar kızda bu yüzden eşine polis çağır gel beni al diyemmıyor

eve kapattılarsa nasıl kaçacakki? bütün yorumlarında zıt ifadeler var neyse ben kaçtım başkada bişey demycem

Selam canım aile evet çok önemli ama birbirini seven 2 kalbin bulusmasida çok zor bu hayatta sevenler ayrilmamali zihniyet yanlış bence.o kadar deli cesaretine sahip çık bence ayrılmaz zaten.o kizcagiz ilk fırsatta kaçar bence.ve ailesini siler böylesi olsun? Bence aileler ikna edilmeli ne yardan nede serden gecilmemeli

Yalnız bu adam nereli onu da merak ettim, hangi ülke vatandaşı? Konsolosluklar falanda işin içine karışır tehtit ciddi suçtur yani, hani turkiye'de sallamıyorlar ama başka ülke vatandaşını tehdit ediyorsun.

Keşkeeeeeee ben polisi arayabilsem kocası acaba neden polise şikayetçi olmuyor

Çok üzücü bu Vahşeti mutlaka Polise ihbar etmelisiniz bu insalik vazifesidir herkes için geçerli Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim tamam belki ailesi onayı olmadan evlenmişler artik olan olmus yardımcı olursanız çok sevinirim

cinsellik olmadıysa boşanmaları daha kolay olur diye düşünüyorlar. kızın ruh hastası olduğunu hatalı karar verdiğini düşünüyorlar
Sizin vicdani goreviniz hemen polise haber vermek. Kimseyi kilitli tutamazlar. Ruh hastasiysa da hastaneye goturup rapor alirlar. Ailesinin onaylamadigi birisi ile evlendi diye insan ruh hastasi mi oluyor. Islerine oyle geliyor. Polise haber vermeniz gerekir. Sizin uzerinize dusen budur. Esine haber vermeniz bana pek mantikli gelmiyor zira bu insanlar esine de zarar verebilir.

Öteki öyle diyor,beriki böyle diyor,bir kız önemsiz bu konudaneyse

Aynen ya bende anlamadim.
Konu sahibine böyle yap diyoruz böyle olur diyor.
Şöyle yap denmiş böyle olur diyo...

Hayır aksiyon almayacaksan neden soruyorsun ...
Onu da geçtim acaba... aileye destek verileceğini düşünüp vicdan mi rahatlatmak iştendi...

Anlamadim.

Olan kıza olmuş... allah kurtarsın diyorum....

Kizi yurtdisina master a gonderecek kadar rahatlar hatta kizi o kadar okutacak kadarda ileri gorusluler orada basina bir is geleceginden falan korkulari yok sorun yok ama evlendi diye dr goturup kizlik kontrolu yaptirip dovup eve kapatip zorla bosatiyorlar sizde
Korkudan polisi falan arayamiyorsunuz hatta esinide arayip haber veremiyorsunuz tuhaf bir ailesiniz

polıse haber vermezsenız.sıra sıze gelır.maalesef aynı sulaleye mensupsunuz.dın ırk bılmem ne hak getıre.önemlı olan onu eve kapatanların ne ıstedıgı.aynı şey sızın başınıza da gelır.

Bu üyenin önceki beddualı konusu da bir garipti,kızı vazgeçirmesi,polise haber vermesinden daha zor bence.Tabi ortada bir kız varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…