Aile de cinsel yaşam..

TABİ KÖR CAHİİLLER HALA VAR

ben de görmüştüm 1 sene kendime gelemedim. şimdi odamda sürekli ışıklar kapalı olur sabaha kadar odamdan asla çıkmam

Çocuk anlamaz nedir ya çocukların hayal dünyası çok gelişmiştir onlar bu eylemleri kafalarında korkunç bir şeymiş gibi kaydederler konu sahibi gibi kırmızı ışıkta geçen bir çocuk görmezsiniz çünkü geçmenin yasak olduğunu ve kötü şeyler olacağını düşünür ama yetişkinler aman nolacak der geçer işte kimse çocuk diye geçmesin derin yaralar kalabilir

Benzer bir video dönüyordu twitterda, aile parkta bir yandan çocukla sohbet edip bir yandan iliskiye giriyordu, bazilari sadece fantazi malzemesi cikarmak için uruyor...
Ay görmedim onu iyi ki de görmemişim offf çocuklar çok masum yaaa ne bilsin yavrum çok üzücü

Cocuk gercekten anlamayacak olsa bile isin ahlaki boyutu var, o cocuga duyulan saygi var, cocugun ve ebeveynlerin mahremi var.
şöyle dusunelim, bilincini ya da gorme yetisini kaybetmis bir aile bireyinin karsininda, nasil olsa anlamiyor diye haldur huldur iliskiye girmek normal sayilabilir mi? Nasilsa gormez, anlamaz diyip bir aile uyesinin yaninda seks yapilir mi? Normal bir insan konsantre olamaz bir kere.

Ahlaki değerleri yok ki çok garip ya yengemin ablası annesi ve babası evdeyken kocasıyla duşa girmişti kadın hamileymiş kendini yıkayamazmış çıktılar yüzlerine bakamıyorum şok geçirdim yengeme hemen gidelim dedim ablası ne dese beğenirsin ne var yani seks mi yaptık içerde dedi dedim sende utanma yoksa normaldir nikahlı kocam beni yıkadı ne var bunda diyodu bir de ya ben eşşek kadardım ne utanmıştım

Lanet olsun o anne baba dediğin yaratıklara. Çok bile kalmışsın o lanet evde çık git bak başının çaresine. Karşılarına dikil, soluna tükür ve terket onları!

Bu sizde büyük travma yaratir. Psikolojik destek alin eger halen ayni evde kaliyorsaniz eger imkaniniz varsaayri eve cikin ve irtibati da kesin. Soracak olurlarsa eger acik acik anlati sebebini!!! Allahim sen insanlara akil fikir ver ya rabbim

Kesinlikle öyle ve anne babalar bilinçlenmeli çocuk yalan söylemez bişey söylüyorsa muhakkak doğrudur

Midem bulandı aklına sorular takılmaya başladı mesela eşimi ben işe gönderirken yanağından öpüp sarılıp gönderiyorum kızım 1 2 kez gördü acaba etkiler mi ya bebeğimi 21 aylık kötü hissettim kendimi. Ne kadar önemli her adımı düşünmek zorundayız

Yanak vs sorun değil, aksine bence çocuk aranızdaki sevgiyi falan hisseder. Ama yanında öpüşüyorsanız falan o sıkıntılı bir durum. Hem çocuk bu durumu normalleştirebilir diye biliyorum.

Yanak vs sorun değil, aksine bence çocuk aranızdaki sevgiyi falan hisseder. Ama yanında öpüşüyorsanız falan o sıkıntılı bir durum. Hem çocuk bu durumu normalleştirebilir diye biliyorum.
Yookk asla. Yanaktan öpüp sarılıp eşimi yolcu ediyorum geldiğinde de hoşgeldin derken sarılıyorum. Bunun ötesi olmaz dolayısıyla kızım görmez ama bunu bile araştırmam lazım acaba bir şey olur mu bilemedim. Bende aradaki bağı görür diye düşünüyorum ama acaba psikologlar ne diyor bakmak laızm

Hayır bu çok normal bir durum sevgi göstergesi.

Abartmasaniz mi?
Sevgi göstermek, sevdiğini göstermek başka bir şey, mahremiyeti hiçe sayıp sevişmek, sesine dikkat etmemek, çocuğun yanında bel altı konuşmak başka şey

Çocuğunuz eşinize sarıldığınızı görsün lütfen. Hatta o da sarılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…