Aile de cinsel yaşam..

Aslında bende böyle şeyler yaşadım ailemden değil ama yakın akrabalarımdan ama sizin kadar etkilenmedim sadece o anda nefret etmiştim onlardan gündüz olunca yüzlerine bakmak istemiyordum tiksiniyordum. Ama büyüdükçe geçti o duygu.11 12 yaşlarındaydım.

Gerçekten çok kötü bi durum. Ben ailemin sevisme seslerini duyarsam herhalde yüzlerine felan bakamam . Sagolsunlar hiç böyle birseyle karsilasmadim. Ama keske kucukken uyanık oldugunuzu belli etseydınız bu denli pskolojinizde bozulmazdi ama cocukluk işte akıl edemezsiniz ki .. siz insallah kendi cocugunuza bu denli davranmassiniz. Usturuplu hareket edersiniz..
yani diyecegim o ki aile de olsa EDEP YAHU..

Aynen bende öyle. Yüzüne karşı durup dururken bir saygisizligim v.s olmaz ama anneme karsi içsel olarak saygı duyamıyorum ne yazık ki. Elimde değil.
Bir arkadaşım da babasını kucukken hep salonda falan koltukta yatarken eli pijamasinin icinde genelde penisinde tutarmış ve üzerinde ise ortu v.s olmadan. Şaka gibi gerkcrten insan inanmak istemiyor yok artık bu kadarı olamaz diyor ama işte cahillik boylarıni aşmış. O da hiç içsel olarak anne ve babasına saygısı yoktur. Sonuçta annesi de uyarabilir bu şekilde yatma diye.
Insan saygısını kesinlikle yitiriyor belli bir yaştan sonra

Seni anliyorum bikac defa daha 5 6 yasimda olmama ragmen orda ne oluyor biliyor ve igreniyordum...Ailenden uzaklasman gayet normal hatta okul evlilik vs yolla o evden cikman cok iyi olur

O kimmis fermuarini kapatiomus senin annende annelik duygusu kıt kusura bakma

Malesef benim ailemde ben küçükken sobalı evde olduğumuzdan bunları hep duyarak büyüdüm.Midem bulanıyor aklıma geldikçe.Babamın söylediği argo sözler falan hala kulağımda.Yalnız değilsin güzel arkadaşım,pek çok kişinin büyürken yaşadığı travmalar..Keşke olmasaydı bunlar.

Yuhhhh o ne ya

Kızım zaten babasına sarılıyor ama çocuk beyni farklı çalışıyor ne düşünür ne hisseder bilemem bu yüzden endişe duydum açıkçası. Yani benim sevdi dediğim onda farklı bir tablo olur mu araştırmak lazım.

Herkes ne güzel fanuslarda büyümüş öyle. Daha fazlasini yasamisimdir. Bu saydiklarini yasamayan var midir acaba ya kimse annesiyle babasini yakalamadi mi hic.

İğrenç bi kadındı zaten tek muhabbeti yataktı ona buna kız verdin mi sevgiline o buna veriyo sen nişanlına veriyo musun çok sıkmıştı kimse konuşmuyodu onunla artık

Ahah ya bu ablalardan hala kaldi mi ya. Eskiden her mahallede azgin bir adet yaşı geçkin abla bulunurdu. Kucuk cocuklara falan abuk subuk sorular sorardi senin sevgilin var mi buyuyunce opusmek istio musun gibi xD hemcinsleriyle basbasayken inanilmaz cinsel hikayeler fıkralar anlatirdi. Adamlarla el hareketleriyle yandan göğüs dayamalarla muhatap olurdu falan. Hala var mi onlardan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…