- 12 Aralık 2022
- 635
- 670
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
Amin, inşallah Allah razı olsun bu iyi dileğiniz içinİnsallah evliginizde mutlu bir hayat sürersinizO zaman ailenizle istedgnz aralıkta görüşrsnz.
Önceden bu kadar değillerdi ama son zamanda iyice arttırdılar. Benim üzüldüğüm nokta da buYuzmussun yuzmussun kuyruguna gelmişsin az daha dayan yakında zaten ayrı eve çıkarsın.
İnşallah evliliğinde çok mutlu olursun o zaman bu yaşadıklarını da unutursunMerhaba herkese, derdimi kimseye açamadığımdan buraya yazmak istedim. Evde babam ve üvey annemle beraber yaşıyoruz. Allah izin verirse benim yaza düğünüm var. Babam her şeye karışır, üvey annem de bazı davranışlarımı eleştirir, özellikle de toplulukluk önündeysek beni sık sık gözlemler. Kendi annem ben çocukken vefat etti. Sırf tartışmamak için odama çekildiğimde babam soğuk içeri gel der. Ama içeri gidersem de sürekli telefonla oynama, bu kıyafeti giyme vs vs der. Hasta olsam babam hastalığımı odamda durmaya bağlar. Nişanlımla gezmeyi abartsam babam sen kızsın, laf söz olur der. Ben de 21.ci yüzyılda böyle anlamsız düşüncelere anlam veremem. İnsanların evliliklerde de her zaman mutlu olmadığının bilincindeyim ve yapacağım evliliği kurtuluş olarak görmüyorum. Ama nerdeyse 30 yaşına gireceğim çocuk gibi karışıyorlar. Evde kız kardeşim iş yapmaz ben yaparım ama yaptığım işte kusur bulurlar hep. Bazen yeter artık diye haykırasım geliyor.
Büyük ihtimal üvey anneden olan kardeşKizkardesle anne bir mi?
Bana da öyle geldiBüyük ihtimal üvey anneden olan kardeş
EvetBüyük ihtimal üvey anneden olan kardeş
Bişey yok bunlar da bende istemem çocuğum ayrı odada otursun sürekli elinde telefon olsun eleştiri de olacak tabi annelik yapıyor anladığım kadarıylaMerhaba herkese, derdimi kimseye açamadığımdan buraya yazmak istedim. Evde babam ve üvey annemle beraber yaşıyoruz. Allah izin verirse benim yaza düğünüm var. Babam her şeye karışır, üvey annem de bazı davranışlarımı eleştirir, özellikle de toplulukluk önündeysek beni sık sık gözlemler. Kendi annem ben çocukken vefat etti. Sırf tartışmamak için odama çekildiğimde babam soğuk içeri gel der. Ama içeri gidersem de sürekli telefonla oynama, bu kıyafeti giyme vs vs der. Hasta olsam babam hastalığımı odamda durmaya bağlar. Nişanlımla gezmeyi abartsam babam sen kızsın, laf söz olur der. Ben de 21.ci yüzyılda böyle anlamsız düşüncelere anlam veremem. İnsanların evliliklerde de her zaman mutlu olmadığının bilincindeyim ve yapacağım evliliği kurtuluş olarak görmüyorum. Ama nerdeyse 30 yaşına gireceğim çocuk gibi karışıyorlar. Evde kız kardeşim iş yapmaz ben yaparım ama yaptığım işte kusur bulurlar hep. Bazen yeter artık diye haykırasım geliyor.
ayrı ev dediği de evlenmek. kadın olarak illa ki birinin himayesinde yaşanmalıdır.Yuzmussun yuzmussun kuyruguna gelmişsin az daha dayan yakında zaten ayrı eve çıkarsın.
Ailemden kurtulmak için nişanlıyım vs demedi.ayrı ev dediği de evlenmek. kadın olarak illa ki birinin himayesinde yaşanmalıdır.
Bence biraz sabret.Ama şunu da unutma babasının evinde mutlu olmayan el evinde mutluluğu bulamaz.Merhaba herkese, derdimi kimseye açamadığımdan buraya yazmak istedim. Evde babam ve üvey annemle beraber yaşıyoruz. Allah izin verirse benim yaza düğünüm var. Babam her şeye karışır, üvey annem de bazı davranışlarımı eleştirir, özellikle de toplulukluk önündeysek beni sık sık gözlemler. Kendi annem ben çocukken vefat etti. Sırf tartışmamak için odama çekildiğimde babam soğuk içeri gel der. Ama içeri gidersem de sürekli telefonla oynama, bu kıyafeti giyme vs vs der. Hasta olsam babam hastalığımı odamda durmaya bağlar. Nişanlımla gezmeyi abartsam babam sen kızsın, laf söz olur der. Ben de 21.ci yüzyılda böyle anlamsız düşüncelere anlam veremem. İnsanların evliliklerde de her zaman mutlu olmadığının bilincindeyim ve yapacağım evliliği kurtuluş olarak görmüyorum. Ama nerdeyse 30 yaşına gireceğim çocuk gibi karışıyorlar. Evde kız kardeşim iş yapmaz ben yaparım ama yaptığım işte kusur bulurlar hep. Bazen yeter artık diye haykırasım geliyor.
Severek evleniyorum. Yaşım 27, asla aile evinden kaçma gibi bir gayem olmadı. Öyle olsaydı erken yaşta evlenirdim. Severek evleniyorum yani :)Bence biraz sabret.Ama şunu da unutma babasının evinde mutlu olmayan el evinde mutluluğu bulamaz.
Severek evleniyorum. Yaşım 27, asla aile evinden kaçma gibi bir gayem olmadı. Öyle olsaydı erken yaşta evlenirdim. Severek evleniyorum yani :) İnşallah mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?