aile evinde yapamıyorum?

Okulunu bitirdikten sonra nerede çalışmana karışamaz. Okulunu bitir güzelce umarım hemen işe girersin. Kendine ev tutup o evden çıkarsın. Zaten işin olunca kirasını verirsin ona kalmaz. Kaçıncı sınıfsın şu an çok mu daha bitmesine?

Eğer aile evinde çok sorun yaşıyorsan, üniversitenin olduğu şehirde ev arkadaşı arayan kişileri araştır, bulabilirsen üniversitenin olduğu şehirde öğretmenlikle ilgili iş bul. En kötü lcw gibi yerlerde part time çalış, ev ortak olduğu için iyi kötü para biriktirirsin. Eğer baban buna izin vermezsen, bir dönemini dondurmayı göze almanı öneririm. Ya da en azından derslerin yarısını gelecek sene almaya çalış. Bu dönem az derse odaklan, part time işe gir. Lcw, defacto, gratis gibi yerlere gir. Hem akrabaların da elin para gördüğü için sana saygı duyarlar.

Ben de üniversite öğrencisiyim zaten evde kalmayı hiç sevmem bu yüzden online eğitim benim için de bir işkence maalesef ama şunu bilki yalnız değilsin bir çok öğrenci bu durumu yaşıyor bu yüzden biraz daha dayan nisanda yüz yüze eğitim devam ediyor :)

arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamamışım neyseki okullar hibrit olduğu için çoğu derse okula gidiyorum sunumları da genelde okulda yapıyorum bir sorun çıkmıyor. cevap yazan herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…