- Katılım
- 16 Eylül 2021
- Mesajlar
- 1.285
- Emoji Skoru
- 3.145
- Puanlar
- 83
Ne istediğini o da bilmiyor su an. Tek tek okuyun. Bir diyor ki ben bebeğimle bakit geçireceğim temizlik yapamam bir diyor ben temizlik için söylemedim.Duvar sildin mi hiç?
Pişman olmuş ama nasıl çıkış yolu bulacak bilmiyor. Çünkü liseye gitmemiş evlenmiş bir de çocuğu olunca kafasi bulanmis. Muhtemelen temizlik bulasik çocuk gibi yükler istemiyor hayatında.
Etrafına bakıp muhtemelen heves ediyor rahat olmaya. Anlıyorum tabi ama... yetiskin olmanin en acı tarafı ile yüzleşiyor aslında. Yaptığın herseyin sorumlusu kendinsin. Dersi bu. Ya batacak ya çıkacak. Ama saldırgan su an. Öfkesi var. Öfkesi bize değil kendine. Biraz sakinleşince yani biraz daha yaşı büyüdüğü zaman ya anlayacak toplayacak ya da daha kötü kararlar alacak. Hepsi kendi elinde. Ama çok küçük.