- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Hiçbir şey olmamış gibi davran rahat ol sende onu umursama keyfine bakIyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Tek derdin bu olsun değil telde yuzyuzeyken sende onu görmezden gel.Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Güzel bir bakis acisi sagolasinNeden kafanıza takıyosunuz? Özellikle ona söylediklerinize mi cevap vermiyor? Aranız kötüyse bence saçma sapan cevaplar verip huzursuz etmesindense susması daha güzel
Çok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabiiIyi geceler kizlar aklima takildi.
Bilinçli sekilde seni sormadığı da boylece ortaya cıkmıs. Cunku ınsan, hıcbısey yapmadığı takmadığı Kımsenın onu telden ordan burdan sildiğini hemen farketmez.Çok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabiiama çok bozulmuş belli ki ta kocasının hesaplarından silmiş beni.
Aynen öyle kendisi normalde sivri dillidir ben şimdiye kadar hiç ağzımı açmadım.Bilinçli sekilde seni sormadığı da boylece ortaya cıkmıs. Cunku ınsan, hıcbısey yapmadığı takmadığı Kımsenın onu telden ordan burdan sildiğini hemen farketmez.
Demek kı naptıgının farkındaymıs ve hemen farketmıs senın sildiğini
Senın ki haketmıs.
Valla ettik bi cahillik! Fotolar ayri syri gönderilmesin falan derken...Watsapp aile grubu ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?