- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Gelincik88
-
sizde onu görmezden gelinIyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Niye gülme geldi ?Görümcen yok herhalde?Şimdi kendimi sizin yerinize koydum ve beni umursamayan bir görümce hayal ettim.
Ay bir gülme geldi
Niye gülme geldi ?Görümcen yok herhalde?
Hımm !..şanslıyım diyorsunuz.Aynen yok elti de yok bende görümce de yok çöpsüz üzüm misali kocam var ama eğer görümcem olsaydı ve beni umursamasaydı güler geçerdim o yüzden gülesim geldi
Hımm !..şanslıyım diyorsunuz.
Yine bir aile whatsapp grubu gereksizliği. Ne kadar az insan o kadar huzur.
Çık gruptan sorarlarsa muhattab olmayanlarla muhattap olmak istemedim dersinIyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!
Yorumunuz icin cok tesekkür ederim gercekten.Eski konularınıza baktım da daha yeni konu açmışsınız ondan önce de var konunuz zaten kaynanayla görümceyle sorun yaşamışsınız sizi çekemediğini falan söylemişsiniz, görüşmüyormuşsunuz zaten hatta hala aklımda yapılanlar unutamıyorum demişsiniz
görüşme olmadığı halde ki bariz bir olayda yok ama madem sorun yaşadınız zaten sizi görmezden gelmesi muhatap olmaması çok doğal değil mi??
anlamadım konuşmadığı insanla muhabbet mi edecekti derdiniz nedir? Takıntı yapmışsınız ayrıca anlaşamadığınız insanların olduğu grupta neden varsınız?çıkın o zaman.Yani inatla grupta kalmak ve vay görmezden geliyor demek saçma değil mi zaten konuşmuyorsunuz.. bi salın görümceyi onun umrunda bile değilsiniz.
Gruptan cikarsam sanki istedigini elde etmis olur bak kötü gelin bizimle ayni grupta olmak bile istemiyor diye yansitir bu zevki ona yasatmak istemiyorum.Ne kadar saçma nekadar gereksiz nekadar burnu kaf dağında bir düşünce.
Kardeşini elinden almış
sizi yok sayıyorsa belkide gerçekten yoksunuzdur onun için. Görmek, görüşmek istemiyordur. Mecburda değil ya hani ondan olabilir. Çok takıyorsanız çıkın gruptan. Nesi bukadar zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?