- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Tamda bunu yapiyorum ama kafama takiyorumBenimki de benim olduğum fotoğrafları beğenmez.Herkes, kendi eşi de dahil olmak üzere güzel yorumlarda bulunur.Aramizda hiçbir sorun yok,tek sorun beni çok kiskaniyor olması.Ben ne yapıyorum ne koysa beğeniyorum. Sİz de o yokmus gibi davranın ve grupta çok eğlenin,ilgi odağı olun.Cildirsin...
Hay yaşayasınız ben de onu diyecektim şimdi.Aile Whatsapp grubu gereksizliği.. Kusura bakmayın ama siz onların ailesine sonradan dahil olmuş birisiniz ayıp olmasın diye bile almış olabilir gruba ben olsam fazla paylaşım yapmam anca Bayramlarda falan tebrik mesajı atardım
Gruptan cikarsam sanki istedigini elde etmis olur bak kötü gelin bizimle ayni grupta olmak bile istemiyor diye yansitir bu zevki ona yasatmak istemiyorum.
Kuzenler farklı ya :) ama görümce elti ve aile büyüklerinin olduğu gruplar kasıntı olur yaniHay yaşayasınız ben de onu diyecektim şimdi.
Gerçi bizim de kuzenler gruplarımız var, gereksiz diyemem
Ay benim de kuzenimin aile grubu var. Kuzenimin baldızıyla eniştesine kadar var grupta.Kuzenler farklı ya :) ama görümce elti ve aile büyüklerinin olduğu gruplar kasıntı olur yani
Onun davranışlarını denetleyemezsiniz, istediğiniz gibi davranmasini sağlayamazsiniz. Herhangi bir sebepten sizi sevmiyor olabilir, gıcık olabilir, istemiyor olabilir. Bu onun davranışı onun tepkisi. Onu geçin. Siz de anısını yapın. Yok gibi davranın. Ayrıca çok mu önemli birisi de bu kadar kafaya taktınız?Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Yorumunuz icin cok tesekkür ederim gercekten.
Arastirmissiniz daha önceki konularimi.
Ama beni salmayan görümce ben onu saldim zaten. Saldigim icin ara ara durup durup sikinti cikariyo. Bugün umursamaz yarin sen bana niye direk yazmadin diyerek sorun cikarir esimde etkilenir benim derdim bu.
Meraklisi degilim bana bastan beri saygi göstermeyen biriyle görüsmenin!
Benim art niyetim falan olmadi hic kendisi kardesiyle eski siklikla görüsemedigi icin cildirdi kardesi degistigi icin bana saldirdi!
Nasil degismek diyeceksiniz benim kocam bunlara kendini adamis yasiyormus ve evlenince bu degisti! Ve bence insan zaten haliyle degisiyor evlenince!
Aet niyetli kötü zihniyetde olan nen degilim görümce!
Almanyada yasiyoruz burda ev almak istiyorum rahat yasamak istiyorum diye yapmadigini birakmadi! Bende calisiyordum cocuk dogmadan önce!
Onun poposunda pireler ucusurken saat 7de ben is basi yapmis oluyordum. O evinin isini bitirip tv keyfinden sikilmayq baslayinca ben eve yeni geliyodum ve konuya komsuya gitmiyorum onunla ilgilenmiyorum diye kötü gelin oldum!
Ben degil onunla kendimle bile ilgilenemiyordum evimi özlüyordum!
Hamile kaldigimi sevincli sevincli sürprizlerle haber verince onun tek tepkisi neden daha önce söylemediniz di kardesine cemkirdi!
Uzun lafin kisasi ben onun gibi degilim günde 8 kez ne onu ne kayinvalidemi nede kendi annemi aramiyorum o ariyor! Kardesinide ariyordu bu siklikta kizdigimi duydu ilk evlendigimizde aramiyor artik esim evde olunca ama yapabildigi sinir bozucu olaylari yapiyo. Kara bir bulut gibi hayatima cöküyor!
Neden önemli bu kadar. Ne güzel nesafelisiniz işte. Dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım karantina günlerindeIyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Evet bir zamanlar vardı.olay oldu .çıktık.hepsi dağıldı..ohhh missssValla ettik bi cahillik! Fotolar ayri syri gönderilmesin falan derken...
•Calisma konusuyla ilgili:İyi de zaten görüşmediğiniz aranızda bariz sorun olan insan niye vay bana selam vermedi diye çemkirsin? Burada açtığınız onlarca konu var onlarla ilgili umursamadığınızı saldığınızı söylediğiniz insan için niye o kadar konu açıp anlattınız ve hala benden uzak olsun dediğiniz insana niye beni görmezden geliyor diyorsunuz ben bunu soruyorum zaten konuşsa abes olmaz mıydı o kadar soruna..
Ayrıca onun çalışmaması evde keyif yapması sadece onu ilgilendirir herkesin kendi tercihi sabah 7 de kalkıp çalışmakta sizin tercihiniz kimse çalışıyor diye mükkemmel çalışmıyor diye işe yaramaz değil burdan bile kıyas yaptığınız belli ama insanlar ne yapsalar sorun olmuş sizin için ben şahsen eşimin kardeşinin aramasına takılmazdım banane yani de bu konu çok anlamsız konuşmuyorsunuz ama görmezden geliyor diyorsunuz çıkın diyoruz koz veremem diuorsunuz ee ne istiyorsunuz??
•Calisma konusuyla ilgili:
Ben asla kiyaslamiyorum ve asla kimseyi yargilamiyorum. Beni yargilayan o ve kayinvalidem.
Kendilerinin vakti bol oldugu icin onlar gibi ve onlarla birlikte konu komsu gezmemi istediler ilk evlendigimizde. Bende vaktim olmadigindan tüm gün zaten evde olmadigim icin onlara ayak uyduramadim ve ONLAR sorun yapti. Bunun üzerine ben kendimi anlattim neden onlarla saatlerce takilamadigimi! Birdaha söylüyorum calismayan ev hanimlarini yargilamiyorum.
•kardesini aramasina takilmazdiniz...pekiii esinizle 2 cümle pespese telefon calmadan konusamazsaniz takarsiniz! Emin olun öylelerdi !
•hep onlar hakkinda konu acmamla ilgilide sevgili dejavu burasi bdv bölümü! Derdim oldugu zaman derdim oldugu icin burdayim tabi ki 10larca konu acicam.allah baska dert vermesin baska derdim olsa onuda yazarim!
Ne istiyorum? Huzur istiyorum!
benim fikirlerime saygi duymalarini bana saygi duymalarini istiyorum. siz sizden farkli olan size birebir ayak uyduramayan birine kötü davranirmisiniz? Alttan alttan laf sokarmisiniz? Baskalarini kiskirtirmisiniz? Bütün bunlari yaptilar.
Ama artik gercekten tertemiz bir cizgi cekip normal bir ortam istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?