Aile grubunda beni görmezden gelen görümce

Tamda bunu yapiyorum ama kafama takiyorum
Oysa bisey yokmus gibi yazsa gercekten bende bisey yokmus gibi davrancam

Hay yaşayasınız ben de onu diyecektim şimdi.
Gerçi bizim de kuzenler gruplarımız var, gereksiz diyemem

Gruptan cikarsam sanki istedigini elde etmis olur bak kötü gelin bizimle ayni grupta olmak bile istemiyor diye yansitir bu zevki ona yasatmak istemiyorum.

Bence siz kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Görümceniz sizi bukadar önemsemediğini sanmiyorum. Konularınızın %80 görümceniz ve kayınvaldeniz ile alakalı. Siz takıntılısınız bence.

Kuzenler farklı ya :) ama görümce elti ve aile büyüklerinin olduğu gruplar kasıntı olur yani
Ay benim de kuzenimin aile grubu var. Kuzenimin baldızıyla eniştesine kadar var grupta.
Sene üç kere yazıyorum, iyi bayramlar x 2, iyi seneler.
Fotoğraf paylaşımı için kurmuşlardı da niye hala aktif, niye hala oradayım bilmiyorum

Aynısı bende de var..Hep diyorum bunları toplamislar.Bir fabrikada aynı özellikleri yuklemisler .Ben de kafama çok takiyordum .Eşime de söyledim .Huzursuzluk oluyor boşuna.O da arada kalıyor.Ben de artık onu takmiyorum ..:)))Çözümü bu kadar basit .

Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Onun davranışlarını denetleyemezsiniz, istediğiniz gibi davranmasini sağlayamazsiniz. Herhangi bir sebepten sizi sevmiyor olabilir, gıcık olabilir, istemiyor olabilir. Bu onun davranışı onun tepkisi. Onu geçin. Siz de anısını yapın. Yok gibi davranın. Ayrıca çok mu önemli birisi de bu kadar kafaya taktınız?

İyi de zaten görüşmediğiniz aranızda bariz sorun olan insan niye vay bana selam vermedi diye çemkirsin? Burada açtığınız onlarca konu var onlarla ilgili umursamadığınızı saldığınızı söylediğiniz insan için niye o kadar konu açıp anlattınız ve hala benden uzak olsun dediğiniz insana niye beni görmezden geliyor diyorsunuz ben bunu soruyorum zaten konuşsa abes olmaz mıydı o kadar soruna..

Ayrıca onun çalışmaması evde keyif yapması sadece onu ilgilendirir herkesin kendi tercihi sabah 7 de kalkıp çalışmakta sizin tercihiniz kimse çalışıyor diye mükkemmel çalışmıyor diye işe yaramaz değil burdan bile kıyas yaptığınız belli ama insanlar ne yapsalar sorun olmuş sizin için ben şahsen eşimin kardeşinin aramasına takılmazdım banane yani de bu konu çok anlamsız konuşmuyorsunuz ama görmezden geliyor diyorsunuz çıkın diyoruz koz veremem diuorsunuz ee ne istiyorsunuz??

Telefonum bozuldu deyip cikin gruptan.Cok mu lazim srvmediginiz insanlarla olan grup.
Sevmiyorsunuz belli ne kayinvalidenizi ne gorumcenizi.Esinizden okursunuz ne yazmislar ne paylasmislar.

İşte bu yüzden aile gruplarından tiksiniyorum.
Herşeyden bir anlam cikar o gruptan.
Yazmasan umursamıyor derler yazarsın laf sokuyor derler yanlış anlarlar. Gruptan çıksan pislik muamelesi görür grupta kalıp sessize alsan sinsi.
Elinden gelen bu bataklığa düşmesin

Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Neden önemli bu kadar. Ne güzel nesafelisiniz işte. Dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım karantina günlerinde

Ben olsam öyle bir görmezden gelirimki, kendi varlığından şüphe eder. En azından grup yazışmalarında.

•Calisma konusuyla ilgili:
Ben asla kiyaslamiyorum ve asla kimseyi yargilamiyorum. Beni yargilayan o ve kayinvalidem.
Kendilerinin vakti bol oldugu icin onlar gibi ve onlarla birlikte konu komsu gezmemi istediler ilk evlendigimizde. Bende vaktim olmadigindan tüm gün zaten evde olmadigim icin onlara ayak uyduramadim ve ONLAR sorun yapti. Bunun üzerine ben kendimi anlattim neden onlarla saatlerce takilamadigimi! Birdaha söylüyorum calismayan ev hanimlarini yargilamiyorum.
•kardesini aramasina takilmazdiniz...pekiii esinizle 2 cümle pespese telefon calmadan konusamazsaniz takarsiniz! Emin olun öylelerdi !
•hep onlar hakkinda konu acmamla ilgilide sevgili dejavu burasi bdv bölümü! Derdim oldugu zaman derdim oldugu icin burdayim tabi ki 10larca konu acicam.allah baska dert vermesin baska derdim olsa onuda yazarim!
Ne istiyorum? Huzur istiyorum!
benim fikirlerime saygi duymalarini bana saygi duymalarini istiyorum. siz sizden farkli olan size birebir ayak uyduramayan birine kötü davranirmisiniz? Alttan alttan laf sokarmisiniz? Baskalarini kiskirtirmisiniz? Bütün bunlari yaptilar.
Ama artik gercekten tertemiz bir cizgi cekip normal bir ortam istiyorum!

Bızım gelın suralsrı okusa da bı sukretse bana. bı kere gorumcelık yapmadık. Yıne de surat bes karıs. neyse. Ben 18 yasımda kendıme aoz verdım. Dedim k 30uma da gelsem gelın gorumce kaynana maynana elti melti boyle salak muhabbetlere girmiycem oyle bı kadın olmıycam.olmadım da sükür.

Aile grubuna ne gerek var ki? Gorumceyi neden umursarsiniz ki? Sizi takmayani siz niye takarsiniz ki? Gorumce cok mu onemli? Ben o aile grubuna bile girmezdim hem. Girmek zorunda kaldi isem de hic yazmazdim. Mesafe her zaman iyidir. Yuvamda mutlu muyum ona bakardim, gorumce umurumda olmazdi.

Öncelikle kocamla hep birlikte olan bensem arasınlar peşpele arayıp neyi bahane ediyorlar?

O evde oturuyor keyif yapıyor ben sabahın 7 sinde gidiyorum işe demenizle sizi komşulara çağırmalarının ne alakası var zaten çalışıyorsunuz. Haftasonu da eşinizle berabersiniz keyif yapmasından dem vurmanızı anlamadım ben..o evde yatıyor derken de kendinizi övdünüz o işe yaramazmış gibi.

Evet bdv bölümü ama aynı konuları temcit pilavuı gibi yazmak da gereksiz bana onu yaptılar bana bunu yaptılar hem de artık görüşmediğinizi irtibatı kopardığınızı söylediğiniz insanlar için hala sırf konu açmış olmak için yazmak ne kadar mantıklı resmen takıntı yapmışsınız..

Ve daha da saçma olanı, diğer konularda zaten sorun yaşadığınızı kv ve görümceyle artık görüşmediğinizi söylediğiniz halde görümcenin sizi görmezden gelmesine içerlemeniz. Tabii ki o kadar olaydan sonra öyle yapacak konuşacak değil ya, beklentiniz olmasını anlamadım ayrıca laf sokmuyor bişey yapmıyor yokmuşsunuz gibi hayatına devam ediyor tıpkı artık sizin yapmanız gerektiği gibi "yok saymak" ama size bulaşmaması sizi daha çok kamçılıyor.

Eski konularınızı bilmeyenlerde aranızda hiçbir sorun yokken görmezden geliyor sanıp ona göre yorum yapıyor çünkü eski konulardan bağımsız alakasız şeyler yazıyorsunuz burda kim bilecek zaten görüşmediğinizi..

hayır yani hem herşeye müdahale edip burnunu sokuyor diye konuşmayıp, görüşmeyi kesip, grupta görmezden gelince yok sayılmayı sindirememek biraz dengesizlik. Gruba dahil olmanızı hiç anlamadım çıkamam zafer kazanmış olur diyorsunuz ne alakası var sevmediğiniz insanla aynı ortamda olmayacaksınız ama ne yazıyor paylaşıyor merak galip geliyor grupta kalıp herşeyine takan da sizsiniz onun umrunda değilsiniz..

tertemiz hayat isteyen, onlarla iletişimde olacak bütün kapıları kapatır onlar bunu yapmışlar sizi gömezden geliyorlar ama siz grupta kalıp şikayet edip dibindesiniz hala bu da ayrı komik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…