- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Gelincik88
-
benimkide aynisini yapiyo bendemi silsemkiÇok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabiiama çok bozulmuş belli ki ta kocasının hesaplarından silmiş beni.
seninkinin oyle davranmasinin sebebi varmiTavsiye ederim
Sorulaei kacirmisime konu sahibi sorulara bi cevap verseydiniz? herkese farazi konusuyor bu sekilde.
aranizda bi sorun mu oldu, ona yonelik mesajlara mi cevap vermiyor, yoksa ortaya yazilan seylere mi cevap vermiyor ne yani sorun? ciddiye almayin diyecegim ama almissiniz belli. siz de ona yazmayin madem.
Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!
E anlaşamıyorsanız neden beklentiye giriyorsunuz?Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!
Bı kaç kez laf soktu eskisi kadar aramamaya başladım biraz mesafe koydum. Sonra bı aradığımda sen hayirsizsin , gelinisin annemi arayıp sorman lazım arada ara mutlu et falan dedi bı sinirlenip ters cevap verdim heralde ondan sanki kasıtlı beni görmezden gelmeye başladı. Ki zor zamanlar geçiriyorduk eşimle hiç bunları düşünecek halde değildim biliyordu.seninkinin oyle davranmasinin sebebi varmi
Boyle bir arkadasim vardi benim de her storyme bakar ama hicbir paylasimi begenmez. Kendi de surekli begeni pesinde. Cikardim takipten zoruna gitmis. Samimi degilsen niye takiplesmek istiyorsunÇok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabiiama çok bozulmuş belli ki ta kocasının hesaplarından silmiş beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?