Aile grubunda beni görmezden gelen görümce

3 görümcem var ortanca olan iyidir hoştur.ama nasil desem ukaladir illa benim.dedigim siz ne bilirsiniz ki havasında bir kadin enerjimiz tutmuyor kesinlikle neyse
Ben yeni evliyken arardım hepsini ara sıra baktim beni arayan soran yok kendi kendime arıyorum oyle mi 9 sene oldu kesinlikle aramıyorum hatta geçen kizi işe girmiş kv dedi arayın hayirli olsun deyin diye beni hiç ilgilendirmez eşime soyledim aradi bitti gitti
Siz de böyle meseleleri takılmayın Allah aşkına görümce kimdir ki siz de oni gormezden gelin gitsin.

Sanki bu whatsapp, instagram falan dertsiz başımıza dert açıyor. Insanları yakinlastirmak yerine uzaklastiriyor. Bir suru insandan sogudum bu uygulamalar yüzünden.

Gorumcenizle belli bir sıkıntı, tartisma yoksa görmezden geleceksiniz, siz de onu muhatap almayacaksiniz. Daha once kavganiz olduysa ve cok rahatsiz oluyorsaniz da gruptan cikin

e konu sahibi sorulara bi cevap verseydiniz? herkese farazi konusuyor bu sekilde.

aranizda bi sorun mu oldu, ona yonelik mesajlara mi cevap vermiyor, yoksa ortaya yazilan seylere mi cevap vermiyor ne yani sorun? ciddiye almayin diyecegim ama almissiniz belli. siz de ona yazmayin madem.

benimkide aynisini yapiyo bendemi silsemki

Grup yöneticisi sizseniz görümceyi gruptan atın. Değilseniz yeni bir grup açın aynı kişileri alın ama görümce olmasın içinde. Sorarsa aktif değildin almadım deyin. Bitti gitti.

Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!

Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!

Ne kadar saçma nekadar gereksiz nekadar burnu kaf dağında bir düşünce.
Kardeşini elinden almış
sizi yok sayıyorsa belkide gerçekten yoksunuzdur onun için. Görmek, görüşmek istemiyordur. Mecburda değil ya hani ondan olabilir. Çok takıyorsanız çıkın gruptan. Nesi bukadar zor?

Ne gerek var aile grubuna, benim sosyal medyamda bile ekli değiller. Çok samimi davranınca her şeye burnunu sokma hakkı gördüklerinden mesafeyi çekiverdim. Oh kafam rahat, size de tavsiye ederim.

Bi de çok mu önemli sizi takıp takmaması ? Dinlemeyene konuşulmaz, anlamayana kıymet verilmez. Saygı gösterin yeter.

senin beni gormezden gelip gelmedigin benim hic umrumda degil hatta farkinda bile degilim yap.. benim elti de gelgitlidir oyle donemsel.. farkettigimi bile belli etmem.. kendi kendine bir seyler yapar.

seninkinin oyle davranmasinin sebebi varmi
Bı kaç kez laf soktu eskisi kadar aramamaya başladım biraz mesafe koydum. Sonra bı aradığımda sen hayirsizsin , gelinisin annemi arayıp sorman lazım arada ara mutlu et falan dedi bı sinirlenip ters cevap verdim heralde ondan sanki kasıtlı beni görmezden gelmeye başladı. Ki zor zamanlar geçiriyorduk eşimle hiç bunları düşünecek halde değildim biliyordu.

Boyle bir arkadasim vardi benim de her storyme bakar ama hicbir paylasimi begenmez. Kendi de surekli begeni pesinde. Cikardim takipten zoruna gitmis. Samimi degilsen niye takiplesmek istiyorsun

Benimki de benim olduğum fotoğrafları beğenmez.Herkes, kendi eşi de dahil olmak üzere güzel yorumlarda bulunur.Aramizda hiçbir sorun yok,tek sorun beni çok kiskaniyor olması.Ben ne yapıyorum ne koysa beğeniyorum.Sİz de o yokmus gibi davranın ve grupta çok eğlenin,ilgi odağı olun.Cildirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…