Çıksın nolucakki bende bildirmemistim oldu olucak çocuğu yaparken de bildirelimMeraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
ok tesekkur ederım , cumlemızın inşallahBilgim yok. Hayirlisi olsun demek istedim. Saglikla dogsun insallah...
Pazartesi ultrasona kadar hem tekrar kan verıp degerıme baktırıyım dedımÇıksın nolucakki bende bildirmemistim oldu olucak çocuğu yaparken de bildirelim
Düşük yaptığımda bile çıkışan ebe vardıBu neyin korkusu böyle!gebe izlemi yapan hemşireniz vardır ona 6 haftalık gebeyim diye bildirmeniz yeterli bebeğiniz hayırlı olsun
Pazartesi ultrasona kadar hem tekrar kan verıp degerıme baktırıyım dedım
Sımdı demesınler bana noye ılk oraya gıttın dıye
Diyemezler canım ben bilmiyodum baya sonra haber verdim zaten aile hekimine de pek gitmem normaldePazartesi ultrasona kadar hem tekrar kan verıp degerıme baktırıyım dedım
Sımdı demesınler bana noye ılk oraya gıttın dıye
Benım kayıtlı bulunduğum doktor iyideDiyemezler canım ben bilmiyodum baya sonra haber verdim zaten aile hekimine de pek gitmem normalde
Şikayet edin hamile halinizle bide böyle insanlarla uğraşmayınDüşük yaptığımda bile çıkışan ebe vardı
Birinden korktuğum yok
Henuz ultrasonuma varkorkmanıza gerek yok çıkara çıkmaz kan vermenızede gerek yok hamileyim demeniz yeterli...
Canim hayırlı uğurlu olsun.Ben 4. Ayda filan gittim,hatta gitmedim velimiz orda çalışıyormuş,ebe aradı,bana ulaşamayınca da eşimi aramışlar.Esimde kim söylediyse eşimin hamileliğini gidin ona sorun,bu ne lackalik diye cikismis. Zaten özel bir hastanede herşeyimi takip ettiriyordum, aylarca telefondan bilgi verdim ebeye.Toplamda iki kez gittimDüşük yaptığımda bile çıkışan ebe vardı
Birinden korktuğum yok
Aynı sekılde ilk düşüğümde de beni çağırmışlardıCanim hayırlı uğurlu olsun.Ben 4. Ayda filan gittim,hatta gitmedim velimiz orda çalışıyormuş,ebe aradı,bana ulaşamayınca da eşimi aramışlar.Esimde kim söylediyse eşimin hamileliğini gidin ona sorun,bu ne lackalik diye cikismis. Zaten özel bir hastanede herşeyimi takip ettiriyordum, aylarca telefondan bilgi verdim ebeye.Toplamda iki kez gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?