Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
Orada neden test yaptıracaksınMeraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Meraba kızlar
AynenEvet ya ben boyle konularda genelde sanssizimdir zaten,nerde bir ters insan varsa bulurum
Prosedur olarak mantigima uymuyor zaten saglik ocagi. İgnemi goturdum yapmadilar, terslendim o gunden sonra da asla gitmedim. Bir hatadir etmisim gebeligi haber vermekle. Hem gebelik takibini hem de oglum dogduktan sonraki her kontrolu ozelde yaptirdim,neyse ki ellerine dusmedim diye seviniyorum vallaallah isini layigiyla yapanla karsilastirsin ne denir ki
Degisik degisik prosedurler. Ozel hastane acmissin ama oradan bihabersin dusun. Mantigima da aklima da uymuyor ve zorunlu birakildikca da sinirleniyorum. Bir ara da fis toplardik vergi kaciranlari onlemek icinAynen
Nerde işini yapmaktan aciz biri varsa çekiyorum galiba bende
Birde kindarım
Nedenini unuturum ama küstüğümü asla unutmam
Çıkıyormuş dark.Ozelde yaptirdiginiz hic bir sey aile hekiminde cikmiyor. Ben bildirdigime pisman olmustum,surekli arayip cocugun boyu kilosu bilmemne senelerce taciz ettiler daha yeni kurtardim pacayi
Evet ya ben boyle konularda genelde sanssizimdir zaten,nerde bir ters insan varsa bulurum
Prosedur olarak mantigima uymuyor zaten saglik ocagi. İgnemi goturdum yapmadilar, terslendim o gunden sonra da asla gitmedim. Bir hatadir etmisim gebeligi haber vermekle. Hem gebelik takibini hem de oglum dogduktan sonraki her kontrolu ozelde yaptirdim,neyse ki ellerine dusmedim diye seviniyorum vallaallah isini layigiyla yapanla karsilastirsin ne denir ki
Genel asilari da yapiyor ozel doktor. Zaten bizim gittigimiz yer ozel cocuk hastanesi. Genel asinin gelis tarihlerini gosteren bir cizelge veriyorlar her sene. O tarihte gidiyoruz yapiyorlar. Kucagimda bebekle kendimi devlet hastanesinde de saglik ocaginda da dusunemiyorum ben asla gitmem. Saglam insan hasta olur o derece kalabalikPeki çocuğun genel aşılarını nasıl yaptırdınız ki? Özel aşıları ben kendi doktoruna yaptırdım ama genel aşıları hep asm'de oldu. Doğal olarak kontrol de oldu..
Karakterle alakalı tabiki..
Bizi takip eden ebe de iyidir. Zırt pırt aramaz ben özelde kontrol ettirmişimdir zaten. Arar X nasıl kaç kilo boyu vs. diye söylerim o kadar..
Ne münasebet yahu, takip etmek onların görevi ortak sistem kullanıyorlar çünkü. Ben aile hekimliğine ilk defa 17. Haftamda gittim Bi özür dilemedikleri kaldı biz nasıl atlamışız sizi sisteme düşmemiş mi acaba diye. Öyle bir zorunluluğunuz yokMeraba kızlar
O zaman hala aramalari daha buyuk ayip. Bana bizde cikmiyor dediydiler yalancilarÇıkıyormuş dark.
Ben özele gidiyorum şu an,doktora ilk gittiğimde,bebegin kalp atışlarını duyunca doktorum,sisteme giriyorum aile hekiminde görür dedi. Kızımda da özele gidiyordum 3 aylıkken evime kadar gelmişler telefonumu bulamayıp. Sonra eşime ordan bana ulaştılar. Yani görüyorlar. Ama uğraşmamıslardır belki ulaşmak icin.
Genel asilari da yapiyor ozel doktor. Zaten bizim gittigimiz yer ozel cocuk hastanesi. Genel asinin gelis tarihlerini gosteren bir cizelge veriyorlar her sene. O tarihte gidiyoruz yapiyorlar. Kucagimda bebekle kendimi devlet hastanesinde de saglik ocaginda da dusunemiyorum ben asla gitmem. Saglam insan hasta olur o derece kalabalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?