Benim aile hekimimde kayıtlı o değil arayanAile hekiminden beni arayıp ne ile korundugumuzu sormuslardi .adet duzenimi sormuslardi ama bekarlar için var mı böyle birşey bilmiyorum.bu arada telefonda benim aile hekimi hemsiresinin numarası kayıtlı işletme olmadı yani
Emin olun benim ailemde çok zor insanlardır içlerine atıp kafalarında senaryo yazabilicek insanlar bu durum aşırı gerdi beni böyle birşey varsada çok kötü kavga edeceğimevli kadınları arayıp gebelik var mı ve korunma durumunu soruyorlar, ama bekar bir kadının babasını aramakçok saçma... biri dolandıracak diyeceğim neyi dolandıracak. ben olsam aile hekimliğini pzt arayıp sorarım, onlar değilse numarayla ilgili suç duyurusu yaparım, gerekszilik yapmamayı öğrensinler. aile hekimliği çıkarsada şikayet ederdim açıkcası. hadi sizin babanız aklı başında bir insanmış. ama "aile hekimliğinden aradılar kııııız ne haltlar karıştırıyorsun " diyebilecek insanlar var ne yazık ki...
Evlilik için gerekli tahlilleri yaptırdık.Cok ilginc seyler duyuyorum. Kaç senedir evliyim hiç korunmayla, adetle, gebelikle ilgili soru soran olmadi. Boyle biseyle aranmadim.Hep daha ilginç sorular goruyorum burada...
alla alla cidden şaşırdım bunca yıl aile hekimliğinden bir kişi beni aramadı .Neden beni önemsemiyorsunuzzzzz diye ben mi arasam pazartesi?evli kadınları arayıp gebelik var mı ve korunma durumunu soruyorlar, ama bekar bir kadının babasını aramakçok saçma... biri dolandıracak diyeceğim neyi dolandıracak. ben olsam aile hekimliğini pzt arayıp sorarım, onlar değilse numarayla ilgili suç duyurusu yaparım, gerekszilik yapmamayı öğrensinler. aile hekimliği çıkarsada şikayet ederdim açıkcası. hadi sizin babanız aklı başında bir insanmış. ama "aile hekimliğinden aradılar kııııız ne haltlar karıştırıyorsun " diyebilecek insanlar var ne yazık ki...
alla alla cidden şaşırdım bunca yıl aile hekimliğinden bir kişi beni aramadı .Neden beni önemsemiyorsunuzzzzz diye ben mi arasam pazartesi?
ben de 7 yıldır aynı hekimdeyim bir kişi aramadı.zaten bir kaç önce de doktorum coronadan vefat ettibir standartları yok herhalde. ben 8 senedir aynı aile hekimndeyim, hep arıyorlar. önce bebek düşünüyor musunuz diye sordular. yok deyince korunmayı sordular. doktordan danışmanlık aldım deyince not aldılar galiba tekrar korunmayı sormadılar. sadece gebelik olursa bize haber edin diye hatırlattılar. sonra bebek düşününce de gebelik var mı yoklaması başladı. gebelik boyunca da aşıları hatırlatmak ve sağlıkla ilgili bilgi almak için bir kaç kez aradılar.
ben de 7 yıldır aynı hekimdeyim bir kişi aramadı.zaten bir kaç önce de doktorum coronadan vefat etti
Hamileyken de mi aramadilar?alla alla cidden şaşırdım bunca yıl aile hekimliğinden bir kişi beni aramadı .Neden beni önemsemiyorsunuzzzzz diye ben mi arasam pazartesi?
yok valla arayan kimse olmadı.yaşar ne yaşar ne yaşamaz hikayesinde ki gibi ben bayağı görünmezmişim aile hekimliklerindeHamileyken de mi aramadilar?
Ya da çocuğun kilo boy takibi aşısı için?
Beni hamileyken darlamisti kız artık.
Bir de evlat geç gelmeye karar vermiş.
Dokuzuncu aya girince habire arıyor doğdu mu doğdu mu diye?
42. Haftada oldu.
En son aradı 42 ye yakın yok dedim olmadı daha.
Aaaa ama on aylık oldu bu çocuk hala niye doğmuyor diyor.
Ay ne bileyim doğmuyor işte, yürüyüş yapıyorum zaten çabuk doğsun diye, iyisi mi doğunca ben sizi arayim demiştim en son.
Ertesi güne doğdu sagolsun.
Bir iki sene daha içerde durup büyüse daha iyiymiş ya uykusuz, sürekli ağlayan bir bebekti.
Bizde ise zaman almak icin aylarca peşlerinde koşuyoruzbir standartları yok herhalde. ben 8 senedir aynı aile hekimndeyim, hep arıyorlar. önce bebek düşünüyor musunuz diye sordular. yok deyince korunmayı sordular. doktordan danışmanlık aldım deyince not aldılar galiba tekrar korunmayı sormadılar. sadece gebelik olursa bize haber edin diye hatırlattılar. sonra bebek düşününce de gebelik var mı yoklaması başladı. gebelik boyunca da aşıları hatırlatmak ve sağlıkla ilgili bilgi almak için bir kaç kez aradılar. şimdi de bebenin aşıları için takip ediyorlar.
çocuk doğunca tutuştursun o doktorun eline sen bak senin yüzünden oldu desinBizde ise zaman almak icin aylarca peşlerinde koşuyoruzBir arkadaş spiral taktırmak icin kaç ay uğraştı bir türlü doktora ulaşamadı en sonunda hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?