Aile hekimliğinden aradılar ve...

Aile hekiminden beni arayıp ne ile korundugumuzu sormuslardi .adet duzenimi sormuslardi ama bekarlar için var mı böyle birşey bilmiyorum.bu arada telefonda benim aile hekimi hemsiresinin numarası kayıtlı işletme olmadı yani

Benim aile hekimimde kayıtlı o değil arayan

Ben hamile kaldığımda gerekli tahliller ile ilgili bilgi vermek için ikinci ayda aradılar beni. Gerçek olay olduğunu hiç sanmıyorum.

evli kadınları arayıp gebelik var mı ve korunma durumunu soruyorlar, ama bekar bir kadının babasını aramak çok saçma... biri dolandıracak diyeceğim neyi dolandıracak. ben olsam aile hekimliğini pzt arayıp sorarım, onlar değilse numarayla ilgili suç duyurusu yaparım, gerekszilik yapmamayı öğrensinler. aile hekimliği çıkarsada şikayet ederdim açıkcası. hadi sizin babanız aklı başında bir insanmış. ama "aile hekimliğinden aradılar kııııız ne haltlar karıştırıyorsun " diyebilecek insanlar var ne yazık ki...

Emin olun benim ailemde çok zor insanlardır içlerine atıp kafalarında senaryo yazabilicek insanlar bu durum aşırı gerdi beni böyle birşey varsada çok kötü kavga edeceğim

Birisi sizinle dalga geçmiş aile hekimliğinden aradıkları ne malum. Şimdiye kadar hiç duymadım böyle birşey sadece hamilelik için ariyolar takip etmek maksatlı tahlil vs.

Umarım biri işletmiştir sizi. Gerçekse korkunç çünkü.

Seneler önce benim babamı da aramışlardı ve evde kaç kişinin yaşadığını ve kaç kişinin doğurgan yaşlarda olduğunu sormuşlardı. Bu bile iğrençti bence.
Her şey bitti de sıra her ay döllenmeden boşa giden yumurtalarımızın hesabını vermeye geldi herhalde

Başka türlü bir ülkede olsak "sağlık ve takip için soruyorlardır" denir de bu ülkede bunun için cinayet işleyen baba-abi olur. Umarım gerçek değildir.

Cok ilginc seyler duyuyorum. Kaç senedir evliyim hiç korunmayla, adetle, gebelikle ilgili soru soran olmadi. Boyle biseyle aranmadim. Hep daha ilginç sorular goruyorum burada...
Evlilik için gerekli tahlilleri yaptırdık.
Sonuçlar için girdik adam pat pat korunma yöntemlerini sıralamaya başladı.
Kaldım böyle.
Annem de yanımda yerin dibine girdim.
Annem olmasa ya da kadın doktor olsa hadi neyse diyeceğim.
Ne diyeceğimi bilememistim.

Ne evliye ne bekara böyle sorular sorulduğunu duymamıştım.
Kime ne benim yatak odası münasebetimden tövbe tövbe.Daha neler duyacağız acaba.
Cinayet çıkar bu sorular yüzünden bizim ülkemizde babaya sorulacak soru mu bu?
Bizde baba öbür tarafa gitti soracakları adamda yok

alla alla cidden şaşırdım bunca yıl aile hekimliğinden bir kişi beni aramadı .Neden beni önemsemiyorsunuzzzzz diye ben mi arasam pazartesi?

alla alla cidden şaşırdım bunca yıl aile hekimliğinden bir kişi beni aramadı .Neden beni önemsemiyorsunuzzzzz diye ben mi arasam pazartesi?

bir standartları yok herhalde. ben 8 senedir aynı aile hekimndeyim, hep arıyorlar. önce bebek düşünüyor musunuz diye sordular. yok deyince korunmayı sordular. doktordan danışmanlık aldım deyince not aldılar galiba tekrar korunmayı sormadılar. sadece gebelik olursa bize haber edin diye hatırlattılar. sonra bebek düşününce de gebelik var mı yoklaması başladı. gebelik boyunca da aşıları hatırlatmak ve sağlıkla ilgili bilgi almak için bir kaç kez aradılar. şimdi de bebenin aşıları için takip ediyorlar.

ben de 7 yıldır aynı hekimdeyim bir kişi aramadı.zaten bir kaç önce de doktorum coronadan vefat etti

ben de 7 yıldır aynı hekimdeyim bir kişi aramadı.zaten bir kaç önce de doktorum coronadan vefat etti

hekiminz için üzüldüm. covid in aldığı bir can daha
yani aranmak eğitimli kişiler için çok elzem değil diye düşünüyorum ama hala süt korur zannedip ya da bilgisizlikten korunamayıp hesapsızca gebe kalan, gebelik boyu takip yaptırmayan insanlar için gerekli bir uygulama sanırım.

Hamileyken de mi aramadilar?
Ya da çocuğun kilo boy takibi aşısı için?
Beni hamileyken darlamisti kız artık.
Bir de evlat geç gelmeye karar vermiş.
Dokuzuncu aya girince habire arıyor doğdu mu doğdu mu diye?
42. Haftada oldu.
En son aradı 42 ye yakın yok dedim olmadı daha.
Aaaa ama on aylık oldu bu çocuk hala niye doğmuyor diyor.
Ay ne bileyim doğmuyor işte, yürüyüş yapıyorum zaten çabuk doğsun diye, iyisi mi doğunca ben sizi arayim demiştim en son.
Ertesi güne doğdu sagolsun.
Bir iki sene daha içerde durup büyüse daha iyiymiş ya uykusuz, sürekli ağlayan bir bebekti.

yok valla arayan kimse olmadı.yaşar ne yaşar ne yaşamaz hikayesinde ki gibi ben bayağı görünmezmişim aile hekimliklerinde

Bizde ise zaman almak icin aylarca peşlerinde koşuyoruz Bir arkadaş spiral taktırmak icin kaç ay uğraştı bir türlü doktora ulaşamadı en sonunda hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…