Merhaba kızlar,
Ben 17 yaşındayım. Babam habire içki içip bana vurmaya çalışıyor,habire ayık olduğunda bile Allah belanızı versin diye beddua ediyor acaba baba bedduası tutar mı? En ufak şeyde bize bağırıyor. İnsan içinde hep bana kızıyor. Artık büyüdüm bu gücüme gidiyor seni döverim diyor. Bi kaç kere sopayla vurmuştu kaç ay izlerle gezdim çok utanıyorum. Benimle hep dalga geçiyor. Psikoloğa gidiyorum diye sen delisin diyor. Para istiyoruz çok nadir veriyor. Arkadaşlarım hep bişeyler alıyor bende alıyorum ama dedem amcam ablam para verirse. Bi kere bana git alışveriş yap Dedi kredi kartını verdi bende gittim yemek aldım kendime kredi kartını kapatmış rezil oldum dükkanda o kadar üstümde parada yoktu gelince söyledim verseydin ya paran mı yoktu dedi. Kaç ay önce 100 TL verdi ben onunla hem kontör alıcam Hemde bayramlık alıcam Hemde harçlık yapıcam. Hep elinde biralar ile geliyo, ayda 100 TL bile zor veriyor yeni vermeye başladı kız kardeşimi ve ablamı çok seviyor ablama hep bişeyler alıyor ev kirasını bile ödüyor bana 2 TL bile vermiyor,bi kere pantolon aldım yoktu giymeye kredi kartınla aldım 20 TL ye beni öldüresiye dövdü. Erkek arkadaşım bile çok üzülüyor hayatımda hiç baba figürü olmadı. Az önce bile bana vurdu neden biliyor musun odada tek kalmak istediğim için karnım ağrıyordu ondan vurdu. Artık gerçekten böyle çok üzülüyorum,herkes baban çok iyi diyor ama içim acıyor herkes yalan atıyor sanıyor ama öyle değil dışarıdan çok iyi ama içini bize sorun,annemi de dövüyor. Bildiğiniz bi dua falan var mı ne yapmalıyım? Erkek arkadaşım var onu baba yerine koydum. O beni koruyor harçlık veriyor