bırakmıyor ailemle bile haftada bir gün konuşma iznim varHah işte onu diyorum. Burnu sürtsün diye gideceksiniz bi hafta on gün sonra geri döneceksiniz. Belki üç beş ay şiddet olmayacak sonra tekrar başlayacak. Siz ya yine gideceksiniz ya ailenize karşı yüzünün olmadığı için gidemeyeceksiniz. Kısır döngü, böyle sürer gider.
evet 20 yaşında evlendim ama ben şimdi karar veremiyorum sınırlı olduğum için yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin banaUmarım hem kendiniz hemde evladınız için güzel kararlar verirsiniz.Yaşınız da küçük baya.20 yada 19 yaşında evlenmiş olmalısınız.
Kıyamam o minik yavruya.
bırakmıyor ailemle bile haftada bir gün konuşma iznim var
neden gerceklesmesin kiTabi tokat da bir şiddettir, tekme kadar olmasa da evet!
Birbirinizi dövmüşsünüz işte, ya döve döve devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Ki ikinci seçenek büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek. O zaman tek tavsiyem birbirinizin başına vurmayın.
ama oğlum babasız buyuycekBir saniye bile düşünme bence. İş daha kötü yerlere varmadan boşan.
şikayet etmeyi bile düşündüm atsalar içeri aklı başına gelseAnnenin evine gitsen de geri döneceksin belli ki. Umarın yarın öbür gün çocuğunuza da şiddet uygulamaz o adam.
ama oğlum babasız buyuycek
zaten bu saatten sonra bırakın sakalasmayi yuzune bile bakmıyorumAsla şakalaşma. Sana bu kadar kötü davranan bir insanla şakalaşmak da ne. Ciddi bir şekilde konuş eşin bu kötü davranışını hemen bırakmalı. Lafı çevirmeden , baskalarını örnek göstermeden direk yüzüne vur. Seni fiziksel ve psikolojik olarak zaten yıpratmış.
siz evli değilsiniz galiba yada çocuğunuz yok o yüzden böyle rahat konusuyorsunuzSenin gitmeye niyetin yok ki beybisi , o yüzden hiç yorma bizi .
hiç benim ailem bana asla vurmadiBabandan dayak yedinmi?
Toplam kac tane tokat atdi Baban sana?
hiç benim ailem bana asla vurmadi
kendimi haklasam bende ona tokat attim demem1. Kavga anında şakalaşılmaz, hele şakalaşarak hiç itişilmez.
2. Erkeklere başkası örnek vererek konuşulmaz. Elifin kocası Ahmet karısına her gün çiçek alıyormuş denmesinden rahatsız olacak,alınacak bir sürü erkek var.
3. Şakasına ittiniz ve tesadüfe bakınız ki aynı anda ayağı takıldı sendeledi, pek inandırıcı değil. Basbayağı adamı itmişsiniz,bence elinize sağlık,boşuna inkar etmeyin.
Olayları anlatış şekliniz kendinizi saklama ve haklı çıkarma yönünde. Halbuki şiddetin zaten bir açıklaması olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?