aile ici siddet

belkı bazı ınsanlara ıse yarıyor olabılır ama bu tarz bırsey bence ıkı tarafıda cok yorar ılıskıyı cok zeeler o saatten sonra tekrar bırlesseler bıle geleccekte cok daha fazla sorun yasarlar

YUkarıda eşimi şakasına ittim demişsiniz ,halbuki orada ciddi bir konu konuşuyorsunuz ve kırılıp incindiğinizden bahsetmişsiniz.Arkasından nasıl bir şaka yapacaksınız ki iterek bana saçma geldi .Basbayağı itmişsiniz.Ve üzülerek söylüyorum etkiye tepki olmuş.Şiddetin erkeğede kadınada yapılması kabullenilemez bir durum.
Siz en doğrusu biraz düşünün ve sağlıklı karar alarak adımlarınızı atın.
Bu arada bunlar kv 'nin önünde mi yaşanıyor....

ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karisik

hayır ama. haberi oldu çünkü ben fenalaştı aglayinca o yüzden

ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karisik

bu yuzden etraflıca dusunmenı onerıyorum kesınlıkle sınırle ofkeyle karar verme ılerde bırlıkte olma ıhtımalınız var ıse ılıskıyı zedelemeden kurtarmaya bakın ama yok ben yapmam artık dersenızde ınceldıgı yerden kopsun deyın kımse boyle bır sıddetle yasamak zorunda degıl ama esınız degısebılecek kapasıtedeyse bıraz cabalayın olmazsa bosanın su sıralar herkes bosanmanın daha ıyı olacagını dusunuyor olabılır ama evlılık ve bebek zor en kucuk sıkıntıda cozmeye calısmadan ayrılmak bana pek mantıklı gelmıyor bu arada sıddete kesınlıkle karsıyım yanlıs anlasılmasın ben cabalamadan yanayım

evet 20 yaşında evlendim ama ben şimdi karar veremiyorum sınırlı olduğum için yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin bana
İlk önce ailenizin yanına gidip sonrada eşinize geri dönecekseniz bunu hiç yapmayın.İleride hep başınıza kakılır bu.Eğer tam anlamıyla yollarınızı ayırmaya karar verdiyseniz ailenizin yanına gidin.Giderken hastaneden darp raporu alın.Alın ki boşanırken elinizde kanıt olsun.
Dip not: Annem 1 kez babamdan tokat yemiş biz görmedik ama annem evi terk etmişti.20 gün kadar ve annem boşanmanın eşiğinden döndü.Biz küçüktük o zaman ama babam perişan olmuştu.Annem feminist halamın yanına gitmiş (halan da eşinden 3 çocukla ayrılmış bir kadındır.çocuklarına merdiven silerek baktı halen evlenmedi napcam kocayı der) babama bile annemin yerini söylememişti.Sonra annem bizi alacağı için halama söylemiş boşanıcam çocuklarımı alıcam zorlaştırmasın konuşalım ara kardeşini demiş.Annemle babam işte o son kez konuşmada düzelmiş araları ama şartlar var tabi.Şehir değiştirme vs. babam çok ağlamış ve tekrarı olmayacak diye yemin etmiş.Şimdi 40 yıllık evliler ve tekrarı olmadı.,
Ha bu arada annem ilkokul mezunu bile değil ama çok cesaretli kadındır vesselam.Ev temizlerim çocuklarıma bakarım kimseye muhtaç etmem diyen koca yürekli bitanemdir benim.

hiç benim ailem bana asla vurmadi

Ozaman niye iki senelik kocanizin sizi dövmesine izin veriyorsunuz?

Peki sen ogluna şamar patlatiyormusun?
Eminimki yapmiyorsundur.
Niye biliyormusun?

Cünkü ailenin seni sevdigi gibi sende oglunu seviyorsun.

Kusura bakma kuzu... kocan seni SEVMIYOR.
ben şahsen sevdigim hicbir varligin canini yakamam

çok teşekkür ederim peki akşam eve gelcek ne yapmam gerekiyor konuşmasam o yok gibi davransam

Şiddetin affı olmaz,k.valideniz olacak şahıs ne yaptı peki..

yani gitmelimiyim anneme

çok teşekkür ederim peki akşam eve gelcek ne yapmam gerekiyor konuşmasam o yok gibi davransam

bence esınızın hareketlerıne gore karar verebılırsınız nasıl ılerleyecegınızı esınızın cabalamasını gordugunuzde sızde bır adım atabılırsınız gun ıcınde dusunmek ıcın zamanınız olacak sonucta esınızı en ıyı sız tanıyorsunuz

eşimle çok mutluydum ben inanılmaz mutluyuz ama arada böyle yapıyor bana karşı da çok iyidir sinirlenince ufak şeylerde bile böyle şeyler yapabiliyor

yani gitmelimiyim anneme
İlk önce kararlı mısın onu düşün?
Sonrasında belliki bu ilk değil daha önceki mevzunuzda anneniz biliyormuydu tepkisi ne oldu?
Daha sonra tek başınıza çocuğunuzla idare edebilirmisiniz?
Aileniz gittiğinizde size ve evladınıza yük gibi mi bakarlar?
Çalışabilirmisiniz?Meslek var mı anlamında sordum.Ha mesleğiniz yoksa da merdiven silerim evladımı muhtaç etmem diyecek kadar cesur musunuz?

kesınlıkle dusunun bosanma oyle bır anda verılebılecek bır karar degıl ayrıntılı olarak dusunun kımsenın etkısınde kalmadan kesın kararınızı verın bu arada bence kararı tam vermeden esınızlede o anda ne dusundugu hakkında konusun belkı aksam gelecek ozur dıleyecek ve bırdah kesınlıkle boyle bırsey yapmayacak bunu bılemezsınız bu yuzden etraflıca dusunun eger kesın bosanmak cozum ıse gıdın aılenıze bosanma davasını acın ıstersenız ama sınır ve ofkeyle karar vermeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…