- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Anlıyorum boşanmak istemiyorsun, o zaman iyi bir ders ver bari. Bi süre evden uzaklaş ne bileyim mesela boşanma davası açmak illa boşanmak demek değildir. İyice bir gözünü korkutman lazım. Yoksa bunun önünü alamazsın.
arkadaşlar çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. eşim bana siddet uyguluyor. tokat atıyor tabi bu da bir siddettir dün aksam eşime bir konu yüzünden kirildim ve moralim bozuldu eşimle konuşmadım sebebini sordu anlattım tabi başkasını örnek göstererek anlattım. sanırım gücüne gitmis olsa gerek bana hakaret etti gerizekali misin sen dedi bende tahammül edemem asla hakarete esimi şakasina ittim ve bunu her zaman yaparım normal karşılar itince ayagi bi yere takildi ve sarsıldı sırf bunun için bana çok şiddetli bir tokat atti bende çok sinirlendim tabi haklı olarak bende ona bir tokat attim ve sinirimden ağzıma gelen herşeyi bağıra bağıra söyledim tabi bunun içinde atti bir tokat yedim sabah oldu konuşmadım ilgilenmedim uyandi annesi kahvaltısını verdi ve gitti sizden ricam bana yardim edin çok zor durumdayım bırakıp ailenin evine mi gitsem yoksa kalıp çocuğum için katlansam mi lütfen bu fikir
Ya hu çocuğum için katlansam mı diyen ben değilim herhalde, sizsiniz. Şu cümleyi kuran kadın boşanmaz.neden gerceklesmesin ki
ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karisikbosanma konsundan pnce bence sızın dusunmeye ıhtıyacınız var bu kısıyle hayatınızı devam ettırebılır mısınız yoksa devam edemez mısınız herseyden once bu sıızn hayatınız aynı zamanda bır cocugunda hayatından sorumlusunuz sakın kafayla dusundukten sonra bosanmak sıızn ıcın en dogru karar ıse aılenızın yanına gıdın ve kesınlıkle donmeyın gerı ne derse desın.. ama doneceksenızde ne aılenızı buna karıstırıp uzun ne de esınızın elıne sıze karsı kullanacagı bır sey verın bence gıdıp gelmelerde cok ıyı dusunmek lazım yoksa pısman olacagınız sonuclar dogurabılır oncelıkle kesınlıkle sakın kafayla dusuun ve kararınızı verın lutfen hem sıızn hem bebegınızın gelecegınden sorumlusunuz
hayır ama. haberi oldu çünkü ben fenalaştı aglayinca o yüzdenYUkarıda eşimi şakasına ittim demişsiniz ,halbuki orada ciddi bir konu konuşuyorsunuz ve kırılıp incindiğinizden bahsetmişsiniz.Arkasından nasıl bir şaka yapacaksınız ki iterek bana saçma geldi .Basbayağı itmişsiniz.Ve üzülerek söylüyorum etkiye tepki olmuş.Şiddetin erkeğede kadınada yapılması kabullenilemez bir durum.
Siz en doğrusu biraz düşünün ve sağlıklı karar alarak adımlarınızı atın.
Bu arada bunlar kv 'nin önünde mi yaşanıyor....
diyorum ya ben suan sağlıklı düşünemiyorum yardim edinYa hu çocuğum için katlansam mı diyen ben değilim herhalde, sizsiniz. Şu cümleyi kuran kadın boşanmaz.
Hah yüzyılın laf sokuşu da geldiğine göre, konu tamamlandı. Birkaç sayfa sonra bekarlar bizi kıskanıyor da der birisi tamam olur.siz evli değilsiniz galiba yada çocuğunuz yok o yüzden böyle rahat konusuyorsunuz
ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karisik
İlk önce ailenizin yanına gidip sonrada eşinize geri dönecekseniz bunu hiç yapmayın.İleride hep başınıza kakılır bu.Eğer tam anlamıyla yollarınızı ayırmaya karar verdiyseniz ailenizin yanına gidin.Giderken hastaneden darp raporu alın.Alın ki boşanırken elinizde kanıt olsun.evet 20 yaşında evlendim ama ben şimdi karar veremiyorum sınırlı olduğum için yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin bana
hiç benim ailem bana asla vurmadi
çok teşekkür ederim peki akşam eve gelcek ne yapmam gerekiyor konuşmasam o yok gibi davransambu yuzden etraflıca dusunmenı onerıyorum kesınlıkle sınırle ofkeyle karar verme ılerde bırlıkte olma ıhtımalınız var ıse ılıskıyı zedelemeden kurtarmaya bakın ama yok ben yapmam artık dersenızde ınceldıgı yerden kopsun deyın kımse boyle bır sıddetle yasamak zorunda degıl ama esınız degısebılecek kapasıtedeyse bıraz cabalayın olmazsa bosanın su sıralar herkes bosanmanın daha ıyı olacagını dusunuyor olabılır ama evlılık ve bebek zor en kucuk sıkıntıda cozmeye calısmadan ayrılmak bana pek mantıklı gelmıyor bu arada sıddete kesınlıkle karsıyım yanlıs anlasılmasın ben cabalamadan yanayım
arkadaşlar çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. eşim bana siddet uyguluyor. tokat atıyor tabi bu da bir siddettir dün aksam eşime bir konu yüzünden kirildim ve moralim bozuldu eşimle konuşmadım sebebini sordu anlattım tabi başkasını örnek göstererek anlattım. sanırım gücüne gitmis olsa gerek bana hakaret etti gerizekali misin sen dedi bende tahammül edemem asla hakarete esimi şakasina ittim ve bunu her zaman yaparım normal karşılar itince ayagi bi yere takildi ve sarsıldı sırf bunun için bana çok şiddetli bir tokat atti bende çok sinirlendim tabi haklı olarak bende ona bir tokat attim ve sinirimden ağzıma gelen herşeyi bağıra bağıra söyledim tabi bunun içinde atti bir tokat yedim sabah oldu konuşmadım ilgilenmedim uyandi annesi kahvaltısını verdi ve gitti sizden ricam bana yardim edin çok zor durumdayım bırakıp ailenin evine mi gitsem yoksa kalıp çocuğum için katlansam mi lütfen bu fikir
yani gitmelimiyim annemeİlk önce ailenizin yanına gidip sonrada eşinize geri dönecekseniz bunu hiç yapmayın.İleride hep başınıza kakılır bu.Eğer tam anlamıyla yollarınızı ayırmaya karar verdiyseniz ailenizin yanına gidin.Giderken hastaneden darp raporu alın.Alın ki boşanırken elinizde kanıt olsun.
Dip not: Annem 1 kez babamdan tokat yemiş biz görmedik ama annem evi terk etmişti.20 gün kadar ve annem boşanmanın eşiğinden döndü.Biz küçüktük o zaman ama babam perişan olmuştu.Annem feminist halamın yanına gitmiş (halan da eşinden 3 çocukla ayrılmış bir kadındır.çocuklarına merdiven silerek baktı halen evlenmedi napcam kocayı der) babama bile annemin yerini söylememişti.Sonra annem bizi alacağı için halama söylemiş boşanıcam çocuklarımı alıcam zorlaştırmasın konuşalım ara kardeşini demiş.Annemle babam işte o son kez konuşmada düzelmiş araları ama şartlar var tabi.Şehir değiştirme vs. babam çok ağlamış ve tekrarı olmayacak diye yemin etmiş.Şimdi 40 yıllık evliler ve tekrarı olmadı.,
Ha bu arada annem ilkokul mezunu bile değil ama çok cesaretli kadındır vesselam.Ev temizlerim çocuklarıma bakarım kimseye muhtaç etmem diyen koca yürekli bitanemdir benim.
çok teşekkür ederim peki akşam eve gelcek ne yapmam gerekiyor konuşmasam o yok gibi davransam
sakasina vurmustur önemli değil büyütmenin sinirlenmistir olur normaldir boyleŞiddetin affı olmaz,k.valideniz olacak şahıs ne yaptı peki..
eşimle çok mutluydum ben inanılmaz mutluyuz ama arada böyle yapıyor bana karşı da çok iyidir sinirlenince ufak şeylerde bile böyle şeyler yapabiliyorbence esınızın hareketlerıne gore karar verebılırsınız nasıl ılerleyecegınızı esınızın cabalamasını gordugunuzde sızde bır adım atabılırsınız gun ıcınde dusunmek ıcın zamanınız olacak sonucta esınızı en ıyı sız tanıyorsunuz
İlk önce kararlı mısın onu düşün?yani gitmelimiyim anneme
sakasina vurmustur önemli değil büyütmenin sinirlenmistir olur normaldir boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?