dinde curmak yoktur yüze vurmak hiç yoktur . yani hem insana vurulmaz hemde Allah korusun cok zararlı emin ol kendinden net ol . birdaha yaparsa karar ver vazgecsinarkadaşlar çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. eşim bana siddet uyguluyor. tokat atıyor tabi bu da bir siddettir dün aksam eşime bir konu yüzünden kirildim ve moralim bozuldu eşimle konuşmadım sebebini sordu anlattım tabi başkasını örnek göstererek anlattım. sanırım gücüne gitmis olsa gerek bana hakaret etti gerizekali misin sen dedi bende tahammül edemem asla hakarete esimi şakasina ittim ve bunu her zaman yaparım normal karşılar itince ayagi bi yere takildi ve sarsıldı sırf bunun için bana çok şiddetli bir tokat atti bende çok sinirlendim tabi haklı olarak bende ona bir tokat attim ve sinirimden ağzıma gelen herşeyi bağıra bağıra söyledim tabi bunun içinde atti bir tokat yedim sabah oldu konuşmadım ilgilenmedim uyandi annesi kahvaltısını verdi ve gitti sizden ricam bana yardim edin çok zor durumdayım bırakıp ailenin evine mi gitsem yoksa kalıp çocuğum için katlansam mi lütfen bu fikir
evet ama eşim çok farklıdır umrunda bile olmazbence esınızın hareketlerıne gore karar verebılırsınız nasıl ılerleyecegınızı esınızın cabalamasını gordugunuzde sızde bır adım atabılırsınız gun ıcınde dusunmek ıcın zamanınız olacak sonucta esınızı en ıyı sız tanıyorsunuz
esimi kırmak istemediğim için hep böyle imalı konusurumÇocugunuz ıcın kalacaksanızda adamı ıttırmeden durun kı kendınıze tokat attırmayın ayrıca acık olun neden ımalı yolları denıyorsunuz
ne yapmalıyım pekiİyi de Ada'mı neden ittiniz
O hakaret edince ittiğinizde göre bu şaka vs değil
Geçen eşime elindeki bir şeyi attım tamamen şaka ve Cidde'n canı yandı ama beni dövmedi zira o an tartışma vs yoktu gülerek hadi ordan sen de dedim ve attım
Ama sizinkinde açıkça tartışma var siz de onu itmişsiniz o da vurmuş siz de vurmuşsunuz vs vs
İkiniz de durmuyorsunuz
Kolayca bu davranışlar bitmez ki
siz evli değilsiniz galiba yada çocuğunuz yok o yüzden böyle rahat konusuyorsunuz
burnu sürtsün fikri kadınsal bir fikirdir. şunu da bil burnu sürtmeyebilir. ve geri dön karıcım demeyebilir.neden geri döneyim ki gidersem dönmemek üzere giderim yada burnu surtsun diye
bilmiyorum bu ikinci oldu sans daha ver diyen arkadaşlar varburnu sürtsün fikri kadınsal bir fikirdir. şunu da bil burnu sürtmeyebilir. ve geri dön karıcım demeyebilir.
bu durumla olay ile nasıl baş edecegini hesapla.
belirtmeliyim admaın yaptıgını asla asla asla onaylamıyorum onaylamamam da.. bu net.
lakin eşler neden bir sorunu başklarından örnekler vererek birbirine anlatır kısmını da anlayamıyorum.
tüm bunlara elli tane şey yazılabilir fakat gerek yok. ayrılırsanız senin ve bebegin için cok iyi olacak...sürekli tokat atan adamdan bir hayır gelmez. yarın evire cevirie döverse ne olacak ?
normalde çok iyi biridir ama damarına basınca böyle oluyorAilenizi haftada bir aramanıza izin veriyormuş. Yani psikolojik şiddette görüyorsunuz. Siz bu duruma dur demedikçe çok mutsuz olursunuz. Oğlunuz babasız kalmasa bile annesiz, anne sevgisinden mahrum kalabilir. Ne yapmanız gerektiğini düşünün taşının ve biran önce bulun. Çünkü eşinizi en iyi siz tanırsınız.
ama etrafımdaki bosananlari görünce bende o duruma düşmek asla istememÇocuğun için katlan tabi. Yarın öbür gün annesiyle babasının birbirini tokatladığını görür ve psikolojisi zedelenmez hiç.
Birbirine tahammülsüz ve sevgisiz ebeveynler arasında büyümekten daha güzel bir hayat ne olabilir ki?
üstelik eşini seven bir insanım oda beni sever ama damarına bastım heraldeama etrafımdaki bosananlari görünce bende o duruma düşmek asla istemem
Kesinlikle çok karşıyım şu şiddet olayına. Bakın benim eşim bırakın şiddeti 1 tek kez bile bana gerizekalı gibi çirkin bir lafı kullanmadı. Saygı ve sevgiyi yıpratacak hiçbir durum yaşanmamasına hep gayret ediyoruz. Ama yine de size yapılan yorumları okudum da, yok boşan gitsin, aman yarın çocuğunu da döver, vay efendim kurtar kendini gururlu ol mealindeki yıkıcı yorumlara inanamadım. Bu kadar kolay değil hanımlar. Biraz empati lütfen. Kadın çalışmıyor, bebeği var. Eşini de sevmiyor değil belli ki. Bence kurtarılabilir bir evlilik var burada. Yeter ki eşinizle doğru şekilde iletişim kurun. Ona yıprandığınızı, geleceğiniz ve bebeğiniz hakkında umutsuzluğa düştüğünüzü, mutsuz olduğunuzu ve bu evlilikten vazgeçmek istemediğinizi söyleyin. herşeyin kötüye gitmemesi için şiddete bir an önce son vermesini tatlılıkla söyleyin. sizin kendi eşiniz. ikna edici davranın. olmuyorsa bir evlilik terapistine gidin mutlaka. hala olmuyorsa bunu o zaman düşünürsünüz. Bol şanslararkadaşlar çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. eşim bana siddet uyguluyor. tokat atıyor tabi bu da bir siddettir dün aksam eşime bir konu yüzünden kirildim ve moralim bozuldu eşimle konuşmadım sebebini sordu anlattım tabi başkasını örnek göstererek anlattım. sanırım gücüne gitmis olsa gerek bana hakaret etti gerizekali misin sen dedi bende tahammül edemem asla hakarete esimi şakasina ittim ve bunu her zaman yaparım normal karşılar itince ayagi bi yere takildi ve sarsıldı sırf bunun için bana çok şiddetli bir tokat atti bende çok sinirlendim tabi haklı olarak bende ona bir tokat attim ve sinirimden ağzıma gelen herşeyi bağıra bağıra söyledim tabi bunun içinde atti bir tokat yedim sabah oldu konuşmadım ilgilenmedim uyandi annesi kahvaltısını verdi ve gitti sizden ricam bana yardim edin çok zor durumdayım bırakıp ailenin evine mi gitsem yoksa kalıp çocuğum için katlansam mi lütfen bu fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?