sebep kavgalar ama herkeste olan seyNeden bu kadar olumsuzluklar?
Vardır bi sebebi . .
olumsuz ınatlasarak dha mı hos kiGenelde aileler haklı çıkıyor demekki ne kadar kavga gürültü yasıyorsunuz ki insanlar olmaz diyor
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zatenMutsuz anne , mutsuz ebeveyn , sagliksiz cocuklar ...
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zaten
Evlilik cok onemli cok ciddeye alincak bisey eger gercekten asilmayacak sorunlar varsa, duzenli bir birliktelik yasamiyorsabiz evlenmek nicin ??
evet sorun tam da bu sorunun en ınce yerıne degındınız ki gozlerım dolduAranızda geçenleri veya annenin haklılığını haksızlığını bilemeyeceğim.Bana önyargılı artniyetli diyebilirsiniz ama sonuçta koskoca kadın usül adap bilmediği için değil öyle pat diye söylemesi bence.Hangi babaya öyle pat diye söylense olumsuz karşılar veya alışma süresi uzar heralde.Bence annen o şekilde aniden söyleyerek babanı daha adamcağız detayları öğrenmeden kendi gibi olumsuz görüşe çekmek istemiş.Yoksa annenin usül adap bilmediğini düşünemiyorum.
Canım ailen genelde olumsuz bakan insanlarsa bişey diyemem.
evet cunku herseyın bı usulu varCanım ailen genelde olumsuz bakan insanlarsa bişey diyemem.
Ama tartışmaları,karşılıklı anlayışsızlığı farkettikleri için diyolarsa göz ardı etme
Bende nişanlıyım,benim ailem etliye sütlüye karışmazlar.biz çok tartıştık mesela,keşke annem babam "artık bırak,devam etmeni istemiyoruz" deseler diye bekledimne düşündüklerini kestiremiyorum,bu da kötü :/
Yaşlarınız kaç, eğer yaş sorununuz yoksa sevgiline zamana ihtiyacınız olduğunu söyle,kırmadanevet cunku herseyın bı usulu var
sımdı napıcam ben
bu kadar olumsuz yorumlar zaten bende ekstra fobi olusturduYaşlarınız kaç, eğer yaş sorununuz yoksa sevgiline zamana ihtiyacınız olduğunu söyle,kırmadan
O sırada kendini de yokla,eğer eminsen aileni ikna etmenin yollarını ara
Uzulursen ben uzulurum ne demek yetimhanede kalan anne baba ayri buyuyen onca cocuk .. onoar uzulumuyor zatenanlamadım
aılemın olumsuz tavırlarından bahsetmıstım ben eger sonu kotuyse evet ben uzulucem herkes bır gun uzulur ben hayatımın basrolund ben varım uzulursem ben uzulucem demek ıstedım
Tam evlilik yaşı bana göre:) ne erken ne geçbu kadar olumsuz yorumlar zaten bende ekstra fobi olusturdu
ben 27 o 30
canım zaten aslında bir hışımla tam kendımı anlatamadım hayatta her dertte her ıyılıkte zıncırlemeCanim ailen degil annenin izledgi yol cok yanlis herseyin bir zambi soyleme sekli var .. ben orda uzulursen ben.uzulurm den.kastim sadece sen degil iste yarin evlensen cocuklarin olsa onlarda uzulcek ben yasadim yasatmasin kimseye rabbim ..
Ayrintili bi sekilde degerlendirin dedgim gibi anenizlede bu konuyu tatli dille konusun oda sizin.iyiliginizi ister sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?