Aile içinde Hırsızlık

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
Merhaba kızlar böyle bi olay yaşayan varsa bana da bi akıl verebilir mi lütfen.... Şimdi olayı yazıyorum ...

Ben Ramazan da kandilden önceki Perşembe cuma ve pazar akşamları eşimin Patronu aynı zamanda Karısı annemin kuzeni oluyor akraba sayılır yanı . Diğer cuma ve pazar akşamları da eşimin akrabalarını iftara davet ettim halaları amcaları kuzenleri falan işte ... Benim 4 aylık kızım var ozaman 3 aylığına girmişti ben bebeğimin kıyafetlerini çaldılar .. Tek taş yüzüğüm alyansım ve bebeğimin bilekliğini de çaldılar . Kıyafetleri içinden seçmişte almış güzel Olanları almış ben daha olmuyor diye ayırmıştım kıyafetleri dolabın Altın'da Görünür yerdeydi hiç giyilmemiş Sıfır etiketi böle üstündeyfi bazılarının Ben çalındığını farkettiğimde kandil akşamıydı bu Yüzden hangi akşamda çalındı bilmiyorum ama çok moralım bozuk ya kıyafetlerinde ya da yüzüklerde Değilim ama eşimin akrabalarından birisi bu kıyafetleri çaldı aklımdan çıkmıyor bu benim hepsiyle yüz yüze görüşüyorum yüzüme karşı Gülüyor benimle Konuşuyor kendimi enayi gibi hissediyorum bu Kişiyi bulmak istiyorum gerçekten cok sinirlerim bozuk.... Bi fıkrı olan var mi ??

Parmak izi incelemesi yapayım, eşleşen olursa buluruz hırsızı.
Öncelikle geçmiş olsun ama biz kişileri tanımıyoruz, hangisinde bu işi yapabilecek potansiyel olduğunu bilmiyoruz, hal böyleyken hırsızı nasıl tahmin edelim?
Tek taşı ve bilekliği elden çıkarabilirler hemen ama kıyafetleri içlerinden birinin bebeği üzerinde görebilirsiniz. Ancak böyle tahmin edilebilir yani, bebeği olan almıştır bir de işte size ip ucu. Bebeksiz biri bebek kıyafetini napsın?
Ama bazı mağazalar etiketi üzerindeyse iade falan alıyor, değişim vs. bilemem yani.

Emin misiniz peki onların yaptığına? Yani bebek eşyasını kim neden çalsın ki?

İki dakika içinde nasıl eşyaları ayırıp güzelleri seçip almış koymuş çantasına bunu anlamadım
Siz neredeydiniz mutfaktayken falan hiçmi korkmamış acaba gelir görür beni diye
Bunu yapanın gözü baya bir kararmış belli ki....
Eşiniz ne diyor bu duruma?
Eşiniz o gece bir şeyler sezmiş mi?

Altını çalanı anlarım da kim neden bebek kıyafeti çalsın

çocuk var mıydı böyle cicili bicili özendi mi acaba

bir de kalabalık misafirde neden tek taş vs ortada benim bildiğim onlar ya parmakta ya da kutuda olur

bir de olan olmuş; ya bu kişiler ile görüşmeyi kesersin yavaş yavaş ya da unutmaya çalışırsın; kaç ay geçmiş zaten

Bebek kıyafeti neden çalınır ki
Bu saatten sonra birşey yapamazsınız aylar geçmiş üstünden.
Altınlarınızı vs ortalıkta bırakmayın, gerekirse girilmesini istemediğiniz yerleri kilitleyin.

Nasıl bu kadar çeşitli eşyanı bir gecede çalıyorlar anlayamadım... Bebeğin elbisesini seçti... bileklikle yüzüğü nasıl buldu... Bu eşya hep açıkta mıydı? Misafir gelirken evini toplamıyor musun? Misqafirin arka odalara giderken izin istemiyor veyahut sebep bildirmiyor mu? İlginç

Birdaha ki sefere bu yakinlardan biri ile karsilastiginizda enselerine bakin elbiselerine etiket yeri yirtik ise veya ise dikilmisse belli olur , o kisi olabilir .Dusunuyorum daha nasil tahmin edebiliriz.

Üzerinden 2 ay gectikten sonra mı harekete gecmeye karar verdiniz? Bu tarz seyler sıcagı sıcagına arastırılır

Benim bi tanidigimda vardi calma hastaligi ustelik durumlarida cok iyiydi o geldi aklima asiri cimri takintili biriydi .Bu da aklinizda olsun.

Cevabın için teşekkürler canım... Gelenlerin içinde ıkı tane hamile vardı ama bebeklerın cinsiyet belli değildi henüz.. Düşünüyorum bebek koyafetını kım ne yapsın diye ancak böyle hamile biri alır diyorum ama o kişiden De hiç beklemiyorum

Hayır canım sonuçta akrabalarımız bi aksam evde 18 kişi vardı düşünün yani eşimde cok üzüldü sonuçta ben küçücük bebegımle iftara davet ettim hepsini be yaptığı şey cok ayıp yanı o günden sonra gepsınden suphelenıyoruz yani napalım

Evet uzerinden baya bi geçti benim kafam cok takılıyor ama sonuçta düşünsene o kısıler akrabamız ve hepsiyle görüşüyorum. Yüzüme karşı Gülüyor ediyor.. Yuzuklerımde hamılelikten sonra parmağıma olmuyordu müzik kutusu var Aynanın önünde onun içindeydi

Bebek kıyafeti neden çalınır ki
Bu saatten sonra birşey yapamazsınız aylar geçmiş üstünden.
Altınlarınızı vs ortalıkta bırakmayın, gerekirse girilmesini istemediğiniz yerleri kilitleyin.
Haklısın ama sen halanın evine kuzenın evıne gitsen kapıyı kılıtlese ne hıssedersın yada onlar gelınce kapını kılıtler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…