• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içinde Hırsızlık

Kendi çalınan eşyam aklma geldi, kimin aldıgını ( akrabam) biliyorum fakat birşey diemedim
Gördüm kime verdiğini ama birşey diemedim, gördüm biliodum cnku onlar onu alabileck kadar durumları yoktu ve hiç bişey yapamadım, aslnda bilsende birşey yapamıyorsun, ne diyeceksin? Gidip almak geldi içimden söylemek bunu siz almıssn demek geldi içimden ama bi an küçüldüğümü hissettim ve bir bardak su içtim, ilk kez kendime bir altın kolye almıştım, ve aylarca para birikttireek ... Hiç bişey yapma yağılacak bırsey yok cnku

çalma hastalığı varsa değil bebek kıyafeti iğne bile çalar gider o ayrı.gerçekten şüphe ediyorsunuz deneme yapabilirsiniz ancak o şekilde anlaşılır onların yapıp yapmadığını.

Nasıl bu kadar çeşitli eşyanı bir gecede çalıyorlar anlayamadım... Bebeğin elbisesini seçti... bileklikle yüzüğü nasıl buldu... Bu eşya hep açıkta mıydı? Misafir gelirken evini toplamıyor musun? Misqafirin arka odalara giderken izin istemiyor veyahut sebep bildirmiyor mu? İlginç
Misafir Dediğimiz eşimin kuzenleri ayrıca evımı topluyorum tabiki ama müzik kutusunun içindeydi ordan almış kıyafetlerde gardolaptayfı

Birdaha ki sefere bu yakinlardan biri ile karsilastiginizda enselerine bakin elbiselerine etiket yeri yirtik ise veya ise dikilmisse belli olur , o kisi olabilir .Dusunuyorum daha nasil tahmin edebiliriz.
Of bez parçası yanı Kıyafetler umrumda degıl görünce Tanırım zaten kıyafetleri ama işte akrabamızın yapmış olması uzuyor beni

Haklısın ama sen halanın evine kuzenın evıne gitsen kapıyı kılıtlese ne hıssedersın yada onlar gelınce kapını kılıtler misin

Alınmam şahsen belki huyu öyledir.
Haklısınız ama mesela bu olaydan sonra kapıları kilitleyin kim olursa olsun.
Öncesinde tahmin edemezdiniz ama artık önlem alın.
Kapılar neden kilitli derlerse alışkanlık deyip geçersiniz.

Üzerinden 2 ay gectikten sonra mı harekete gecmeye karar verdiniz? Bu tarz seyler sıcagı sıcagına arastırılır
Hayır canım zaten araştırıyorum sadece buraya da paylaşmak istedim birincisi moralim cok bozulduğu için ikinciside aramızda belki böyle bu durumla karşılaşan vardır diye

Benim bi tanidigimda vardi calma hastaligi ustelik durumlarida cok iyiydi o geldi aklima asiri cimri takintili biriydi .Bu da aklinizda olsun.
Evet bazı aile lerdr böyle kişiler bilinir ama bizim aile De hiç kimsenin basına gelmemiş daha

Cevabın için teşekkürler canım... Gelenlerin içinde ıkı tane hamile vardı ama bebeklerın cinsiyet belli değildi henüz.. Düşünüyorum bebek koyafetını kım ne yapsın diye ancak böyle hamile biri alır diyorum ama o kişiden De hiç beklemiyorum

Sonuçta kıyafet bu, ihtiyacı olsa kuculenleri isterdi bence, akraba, yabancı değil. Fakat baya bir şey saymışsınız çantayla mi odaya girdiler nasıl sakladılar ki

Kendi çalınan eşyam aklma geldi, kimin aldıgını ( akrabam) biliyorum fakat birşey diemedim
Gördüm kime verdiğini ama birşey diemedim, gördüm biliodum cnku onlar onu alabileck kadar durumları yoktu ve hiç bişey yapamadım, aslnda bilsende birşey yapamıyorsun, ne diyeceksin? Gidip almak geldi içimden söylemek bunu siz almıssn demek geldi içimden ama bi an küçüldüğümü hissettim ve bir bardak su içtim, ilk kez kendime bir altın kolye almıştım, ve aylarca para birikttireek ... Hiç bişey yapma yağılacak bırsey yok cnku
Kim OLDUĞUNU bilmek istiyorum sadece Kıyafetler yada yüzükler umrumda degıl zaten bir de bebegımın bilekliğine cok üzüldüm hiç takamadı

Neden gidip soylemediniz? Onlari gunaha itmis oldunuz. Soylerseniz belki hic yapmazlardi bi daha. Bence muhakkak soyleyin. Yoksa aliskanlik olur..

çalma hastalığı varsa değil bebek kıyafeti iğne bile çalar gider o ayrı.gerçekten şüphe ediyorsunuz deneme yapabilirsiniz ancak o şekilde anlaşılır onların yapıp yapmadığını.
Dogruddıyorsun ama evime sürekli gelip giden birileri değil bu Yüzden test edemıuorum bizim sülalede varmış mesela biri mandal alıyormuş evden böyle kişiler genelde Tanınmış oluyor

Misafir Dediğimiz eşimin kuzenleri ayrıca evımı topluyorum tabiki ama müzik kutusunun içindeydi ordan almış kıyafetlerde gardolaptayfı
Sonuçta kuzen de olsa misafir oluyor sizden izin almadan hiçbir odaya gecmemeleri gerekir gerçi 18 kişi varmış evde hangi birini takip edebilirsiniz.
Artık birsey yapamazsınız şu saatten sonra sıcağı sıcağına polisi arayip parmak izi vs alacaklardi artık misafir geldiğinde kuzen de olsa kapilarinizi kilitleyin.

Neden gidip soylemediniz? Onlari gunaha itmis oldunuz. Soylerseniz belki hic yapmazlardi bi daha. Bence muhakkak soyleyin. Yoksa aliskanlik olur..

Aradan ıkı uc yıl gectı tabı hala aklmda cnku cok zor sartlarda almıstım ve cokyuksek meblaya . Tabıs uan altın uctugu ıcın daha da degerlıdır
Bılmem sanrm o an kendımı kucultmek ıstemedm bole sacma dusundum bılemıorm ama soyelyemedm ben utandm benm yuzum kızardı ama onlarda bsy yoktu, bnde boleım ısteo_O

Bir de kaynanam alan kişinin çocuğundan çıksın dedi beddua etti hamile olan kişilerden biri bebegını düşük yaptı karnında öldü bebeği ...

canim kim oldugunu bul bidada o kisiyle samimiyet kurma evinede davet etme o kisiye de bir sey soyleme boyleleri arsiz olur sucunu bastirmaya kalkar

Sonuçta kuzen de olsa misafir oluyor sizden izin almadan hiçbir odaya gecmemeleri gerekir gerçi 18 kişi varmış evde hangi birini takip edebilirsiniz.
Artık birsey yapamazsınız şu saatten sonra sıcağı sıcağına polisi arayip parmak izi vs alacaklardi artık misafir geldiğinde kuzen de olsa kapilarinizi kilitleyin.
Aynen akıllandım artık.. Gerçekten polis aklıma gelmedi değil şıp diye bulunurdu ama Kaynanamlar galan izin vermediler kavga çıkar dıye herkes alınır diye

Kim OLDUĞUNU bilmek istiyorum sadece Kıyafetler yada yüzükler umrumda degıl zaten bir de bebegımın bilekliğine cok üzüldüm hiç takamadı

Valla bende cok uzuldum sizin adınıza , insan kendısı utanıorda bunlar utanmıyor
Kim oldugunu bulursunuz elbet arkabalarnzda cocuk yenı dgmus bebek vs kım var ise bulabılırsnz aslında

Aradan ıkı uc yıl gectı tabı hala aklmda cnku cok zor sartlarda almıstım ve cokyuksek meblaya . Tabıs uan altın uctugu ıcın daha da degerlıdır
Bılmem sanrm o an kendımı kucultmek ıstemedm bole sacma dusundum bılemıorm ama soyelyemedm ben utandm benm yuzum kızardı ama onlarda bsy yoktu, bnde boleım ısteo_O

Valla arkadasim isterse 10 yil gecsin git soyle. Sen utanma. Onlar utansin yuzune bakamasinlar bir daha. Var mi boyle bir sey? Ne kadar buyuk bir gunah..

Back
X