• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içinde Hırsızlık

Sonuçta kıyafet bu, ihtiyacı olsa kuculenleri isterdi bence, akraba, yabancı değil. Fakat baya bir şey saymışsınız çantayla mi odaya girdiler nasıl sakladılar ki
Bak canım düşünüyorum canası büyük olan kişiler az dı yani onlardan biri aslında ama şu diyemiyorum

Valla bende cok uzuldum sizin adınıza , insan kendısı utanıorda bunlar utanmıyor
Kim oldugunu bulursunuz elbet arkabalarnzda cocuk yenı dgmus bebek vs kım var ise bulabılırsnz aslında
Diyorum ya canım iki kişi hamıleydi içlerinde bellki cok özendi Aldı görsen tanırım kıyafetleri bir de kaynanam beddua etti çocuğundan çıksın dıye bebegıni düşürdü bi tanesi bu olaydan sonra bu da aklıma takılıyor

Bebeğin günahı neydi ?
Benegın bi günahı tabiki de yoktu bu olayın üstüne ve kayınvalide nin bedduasından sonra oldu bu olay zaten DHA önce de 2 düşük yaptı o kişi ama böyle olunca benimde kafama takıldı ben oh iyi oldu demedim cok üzüldüm

Çaldığı bebek kıyafetlerini koymak için bi poşet vermissindir herhalde..

Hani yani hırsızlığın da mokunu çıkarmış çalan..

Bir de kaynanam alan kişinin çocuğundan çıksın dedi beddua etti hamile olan kişilerden biri bebegını düşük yaptı karnında öldü bebeği ...
İşte buna çok kızdım. Bisey olunca çocuğundan çıksın diye beddua edenlerlen nefret ediyorum. Vicdansiz ve kötü kalpli insanlar yapar bunu.o Hırsızlardan dahada kotusunuz suan gözümde. Çünkü kaynananın dediğini onaylar gibi soylemissin. Şuan konu gözümde degersizlesti.

Kendi çalınan eşyam aklma geldi, kimin aldıgını ( akrabam) biliyorum fakat birşey diemedim
Gördüm kime verdiğini ama birşey diemedim, gördüm biliodum cnku onlar onu alabileck kadar durumları yoktu ve hiç bişey yapamadım, aslnda bilsende birşey yapamıyorsun, ne diyeceksin? Gidip almak geldi içimden söylemek bunu siz almıssn demek geldi içimden ama bi an küçüldüğümü hissettim ve bir bardak su içtim, ilk kez kendime bir altın kolye almıştım, ve aylarca para birikttireek ... Hiç bişey yapma yağılacak bırsey yok cnku

Onlar çalarlen küçülmüyor siz neden küçülüyorsunuz ?
Aylarca para biriktirmişsiniz yazık değil mi size de ?

İşte buna çok kızdım. Bisey olunca çocuğundan çıksın diye beddua edenlerlen nefret ediyorum. Vicdansiz ve kötü kalpli insanlar yapar bunu.o Hırsızlardan dahada kotusunuz suan gözümde. Çünkü kaynananın dediğini onaylar gibi soylemissin. Şuan konu gözümde degersizlesti.
Kaynananın dediğini asla onaylamıyorum eski cahil insanlar bilirsiniz ki Söyler bunu benim benegımın sucu olmadığı gıbı onunda sucu yoktu elbet sadece böyle de bir olay OLDUĞUNU söyledim ama o kişi de zaten sorun vardı düşük yağıyordu yanı bu şekilde tepki vermeniz de Haklısınız ama beni bu şekilde yargılayanazsınız tatbiki de onaylamadım böyle bir şeyi !!

Çaldığı bebek kıyafetlerini koymak için bi poşet vermissindir herhalde..

Hani yani hırsızlığın da mokunu çıkarmış çalan..
Poşet vermedim kimseye ama kendi büküp koyduysa bilemem ama poşette görürsün yani çantasına sıkıştırdı bence

bebek kıyafetı bıle calıyorsaa gercekden hasta ...
ne bulsa calacak turden
gozunle gormedıgın bı konuda asla bısey yapamazsın malesef

Ya peki bişey soracağım bi hocaya söylesem acaba hoca bulabilir mi Hırsızı sizce birisi böyle soyledı bana

Bebeklerin sosyal medyadaki fotolarini takip et.
Sık sık ziyaretlerine git.
Alınmasindan cok beni salak yerine koymasina cok kizardim.

Ya peki bişey soracağım bi hocaya söylesem acaba hoca bulabilir mi Hırsızı sizce birisi böyle soyledı bana

Üzerinde falan görmem gerekiyor
yav ne hocası yaw uff konu nerelere gelıyor
hocaya kım oldugunu ogrenmek ıcın gıdene kadar evınızde hırsızlık olmasın dıye dua edın lutfen

ılla ustunde gormeye gerek yok tesaduf bende aldım dıyebılır
suc ustu olursa ancak mudahale edebılırsınız
calması ıcın para koysanız hem suca tesfıkden bosuna sızde de suc olacak
hemde cantasınımı kurcalıcaksın yıne ıspatlayamazsın bu para benım dıyebılır
uzerıne ancak ısmınızı yazarsanız calarsa param kayıp dersenız ıs ıyıce cırkın boyutlara gelıp canta aramaya gelırse ozaman ortaya cıkar

bence hıcbıseye gerek yok
kapılarınızı kılıtlı tutun mısafır gelınce

Yatak odanla banyo wc yakin miydi? Calanin erkek olmadigini dusunuyorum.sonucta nereye sokacak. Ama kadin camasirina gobegine saklayip sonrada cantaya koyar.bence hamileler degil.belki hamilelerle anlasamayan biri sirf suc atilsin diye gozu donup yapmis olabilir mi? Duz mantik eve hamile misafir geliyo bebek kiyafetini yaninda degerli bisey calip suc ona kalip sizle ara bozulsun diye.off cok mu yazdim yine...

Bebeklerin sosyal medyadaki fotolarini takip et.
Sık sık ziyaretlerine git.
Alınmasindan cok beni salak yerine koymasina cok kizardim.
Benimde kızdığım bu işte o kişi yüzüme BAKIYOR gülümsüyor Konuşuyor yani ben de mal gibi bakıyorum kim OLDUĞUNU bilmiyorum salak yerine konuluyorum

yav ne hocası yaw uff konu nerelere gelıyor
hocaya kım oldugunu ogrenmek ıcın gıdene kadar evınızde hırsızlık olmasın dıye dua edın lutfen

ılla ustunde gormeye gerek yok tesaduf bende aldım dıyebılır
suc ustu olursa ancak mudahale edebılırsınız
calması ıcın para koysanız hem suca tesfıkden bosuna sızde de suc olacak
hemde cantasınımı kurcalıcaksın yıne ıspatlayamazsın bu para benım dıyebılır
uzerıne ancak ısmınızı yazarsanız calarsa param kayıp dersenız ıs ıyıce cırkın boyutlara gelıp canta aramaya gelırse ozaman ortaya cıkar

bence hıcbıseye gerek yok
kapılarınızı kılıtlı tutun mısafır gelınce
Offf canım ya herkes bi yorum yapıyor işte o Yüzden dıyorum hoca falan olmaz tabi.. Ben gidip bö bardak soğuk su içeyim en iyisi .. O kişide suratıma gülmeye devam etsin dursun bu bi sır olarak kalacak sanırım :/

Yatak odanla banyo wc yakin miydi? Calanin erkek olmadigini dusunuyorum.sonucta nereye sokacak. Ama kadin camasirina gobegine saklayip sonrada cantaya koyar.bence hamileler degil.belki hamilelerle anlasamayan biri sirf suc atilsin diye gozu donup yapmis olabilir mi? Duz mantik eve hamile misafir geliyo bebek kiyafetini yaninda degerli bisey calip suc ona kalip sizle ara bozulsun diye.off cok mu yazdim yine...
Yok canım mantıklı düşünmüşsn evet odalar yakın Dediğin şekilde erkek olmadığı kesin zaten bayanlar kalıyor gerıe bayanların içinde de çantası büyük olan kişileri düşünüyorum onlarda azdı sanırım ana tam olarak kımşer bilmiyorum hiç kimseye de dikkat etmedim elinde poşet olan falan filan

Ha birde o akşam eşim bazılarını evletine bırakmaya gitti dönüşte hamile olanlardan birisini Eşiyle birlikte Yürürken ben sizi bırakayım Demiş normalde kabul eder ama Israr etmesine rağmen kabul edip arabaya binmemiş o kişi de eşimin kuzeni.. Hepten hamılelere odaklandım bende yaa offf

Back
X