Aile ile ayni sehirde iken ayri eve cikmak...

benim iki arkadaşım karar verdi ve cıktı 28 yaşlarında iken
ailelerine izin için sormadılar
kararlarını uygun dille açıkladılar
bu ikisi arasındaki farka dikkatinizi çekerim.
izin isterseniz vermezler
ama kararınızı paylaşırsanız ona göre kendi tavırlarını alırlar.
burda sizin ne kadar sağlam durduğunuz ve kendinizi ne kadar iyi ifade ettiğiniz önemli
bi süre kabul etmeyebilirler ve gerçekten zorlanabilirsiniz
ama neden ayrı ev istediğinizi iyice düşünün. kararınızdan eminseniz zorluklar sizi yıldırmamalı zaten.
açıkçası biraz heves etmişsiniz gibi ya neden olmuyo modunda yazmışsınız ama icinizdekini bilemem
yazdığınızdan o intiba oluştu sadece.
kolaylıklar...
bu iki arkadaşın biri evlendi, eşi onun evine geldi bu arada
ikincisi de baba evine döndü maddi sebeplerden sanırım tam emin değilim

Yakin zamanda bi olay yasadik eski sevgilim tekrar donmek ve evlenmek istedi. Annemse ya ben ya o dedi. Bence annem beni artik cocuk gormenin de otesinde mali gibi goruyor. Malesefe artik cok tatli gelmiyo

anneniz baskın bi tip sanırım
sizi çocuk gibi değil kendi parçası gibi görüyor galiba . yani kendi kişiliğiniz tercihiniz olamaz ve o olmadan açlıktan pislikten ölürsünüz

Özgür Bolat var eğitimci. Onun bi kaç videosunu izleseniz çok faydalı olur. çocuklar için konusuyor gibi aslında ama daha çok biz 30lu yaşlarda hala birey olamayanlara daha çok hitap ediyor bence

Klasik anne kız atışması , kimin annesi arada böyle laf sokuşturmuyor ki , senin annende bu %95 in içinde o yüzden ben hiç garipsemedim. Bende düşünürdüm yalnız yaşayayım evcil hayvanım olsun herşey benim olsun diye hayallerim vardı Evlendim yalnız değilim ama sonuçta ayrı bir evim var , çalışıyorum ve hergün yemek derdim var , bulaşık var , çamaşır var. İlk zamanlar çok zevkliydi şimdi , baba evindeki o prensesliği , sorumsuzluğu özlüyorum ve yerinde olsam tadını çıkartırdım. Şöyle birşey söyleyeyim, zaman geçtikçe biz çocuklar olgunlaşıyor , ailemizde yaşlanıyor gözlerimizin önünde , inanki bu duygu bambaşka birşey , babaevine gittiğimde annemle uyumak istiyorum daha fazla vakit geçirmek istiyorum , daha çok anı biriktirip hafızama kazımak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…