Aile ile ortak iş yapılır mı?

Hiç bulaşmazdım...

Evet konuştum kardeşim yanlarında çalıştığı için ve altınlarını falan da aileme vermiş ailem de geri vermediği için de evi üstüne vermişler
Baban ne iş yapıyorsa istifa edip onun yanında çalışmak istiyorum. Hakkını falan isteme sen bilirsin de lütfen bu söylenenlere de inanma. Neden kardeşinin üstüne yapmışlar ölürlerse sen çöreklenme diye mi ? yılların birikimi kardeşinin altınlarıyla mı ev olmuş ? hoş o altınları alan kim kardeşine ? yine babadır. kayırıyorlar sesiniz çıkınca da sen de para koy diyorlar. Kardeşine yeni yatırımlar lazım sanırım. Ölmeden mal paylaşıldıysa sana da versinler malını ? Kardeşin annesinin memesinde kazanmadı paraları herhalde senin de hakkın vardır.cidden ne iş yapıyorlar çok merak ettim ?

Başlığa cevap olarak “YAPILMAZ” yazmaya gelmiştim, ama içeriğe bakınca bunu düşünmeniz, sormanız bile olmamış bence. Normal hak gözeten bir aileniz yokmuş ki sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…