Aile, akraba, arkadaş... Yakın olduğunuz kişiler ile iş yapılmaz. Ortaklık başlı
evet önceden sorun yaşamasaydım güvenirdim çok hem de şimdi ise güvenim yıkıldı sadece eşim yapalım diye demişti ama siz haklısınız ben de stresten geberirim herhaldeaile var aile var simdi.
sahsen ben kendi ailemle is yapmam,
hic sizin gibi sorun yasamadik,
ama benim is mantigimla babaminki ayni degil, hatta cok zitiz,
ben cebimde param dursun yatirimim olsun isterim,
o ise risk amayi sever, risk alarak da cok sey basarmistir gercekten de,
ama babamla ortak is yapsam ben stresten hasta olurum.
Yanisi cok bireysel bir karar bu.
Sizin huyunuza ailenizin huyuna gore degisir.
Bir de onceden de sorun yasamissiniz, riskli gibi sanki.
Haklısınız galiba annem tarafından da annem çok yaşamış mağdur olmuştuBir arkadaşımın babası ve amcaları ortaktı. Arkadaşımın söylediğine göre yalnızca babası çalışıyormuş, diğerleri yarısı kadar bile çalışmıyormuş ama eşit pay ediyorlarmış kazancı. Kardeş oldukları için de bir şey diyemiyorlar, olan çok çalışana oluyor.
Hep gördüğüm, duyduğum ise aile ile ortak mala, mülke, işe girilmez.
Aynen haklısınız tamamen aptqllık olur hele de böyle bir aileyleSizin geçmiş mesajlarınızı biliyorum.
Normalde aile ile iş yapmak zaten sıkıntılıdır.
Sizin ailenizde ise bu iş tam bir çılgınlık gibi duruyor.
Sizin miras hakkınızı şu anda kardeşinize veriyorlar. Peki ortak iş yapıldığında ne olacak?
“Senin paranı da kardeşine vermeye karar verdik, ne yapacaksın sen parayı bak tüm paraları ona vermen lazım yoksa bak kötü kardeş olursun”
Aile ilişkilerinizin devamı için sakın kendi kazancınızı onlarla birleştirmeyin.
Şimdi bir süre surat asabilirler, önemli değil.
Felaketi engellemek gibi düşünün.
Sırtımızdaki hançer izlerini göstersem, topuklarına vura vura uzaklaşırsın.
aynennUzun uzun açıklama yapmanıza, neden göstermenize de gerek yok.
Bütçenizin zaten yetmediğini, bu yönde harcayamayacağınızı belirtin yeter.
İşte her ana baba bir olmuyor kardeşimi düşündükleri için daha ön planda o olduğu için korkuyorum risk almaktan kesinlikle uzak durmak en iyisisizin durumunuzda olsam asla ortak olmam. paranız varsa kendi işinizi kurun. işiniz varsa yatırm yapın.
yüz yüze bakacağınız insanlarla karşı karşıya geleceğiniz işlere girismeyin
ben ailemle ortak iş yaparım. ama benim ailem kararlarima saygılı, mantıklı, hak gözeten insanlardır.
. aynen öyle olmalı iş ayrı aile arkadaşlık ayrıBen yapmam. Cunku ailemle duygularimi karıştırmadan bir ortamda bulunamam. Is hayatinda duygulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?