Aile ile ortak iş yapılır mı?

Kesinlikle yapılmaz. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.

Aklınızda gram güven eksikliği varsa bulaşmayın aileye ,hele akrabayla aileyle para işi sıkıntılı bulaşmayın derim

Aklınızda gram güven eksikliği varsa bulaşmayın aileye ,hele akrabayla aileyle para işi sıkıntılı bulaşmayın derim
Üç senedir abime borç verdiğim parayı ,
iki senedirde babama borç verdigim paranın verilmesini bekliyorum ,istiyorum verin diye ben kötü oluyorum verirken iyi alırken kötü oluyoruz bı alıyım TL vermiyecem kimseye

Erkek diye size değil de eşinize teklif götürmelerini kastetmiştim, böyle bir durumda önce size sormaları gerekirdi.

Bir kardeşe diğerinden çok yardım yapıldığında fazla pay alan kötü günde anne babasına sahip çıkmayabiliyor.

Dün açtığın konuyu ailene sordun mu ? onun üstüne sana para vereceklerine gel ortak iş yapalım mı diyorlar ? pay isteme pay ver , ne güzel aile ya

Aile ve arkadaşlık ilişkilerine para kesinlikle dahil olmamalı bence. Paranı dini imanı olmuyor, aranız bozulmayacaksa bile bozulur

Hiçbir güç birlik beraberliklerini yıkamaz örnek bir aile dediğim koca bir aile, ortak yaptıkları işin iflası sonrası kanlı bıçaklı oldu, siz siz olun ne akraba ne arkadaşla ortak iş yapmayın, hatta ortaklık olan işlere sıcak bakmayın.

Bence aile ile ya da sevdiğin yakın insanlarla ortaklık yapılmaz, ben para muhabbetinden hazzetmedigimden sevdiklerimle bu konular yüzünden aram acilsin istemem

Dün açtığın konuyu ailene sordun mu ? onun üstüne sana para vereceklerine gel ortak iş yapalım mı diyorlar ? pay isteme pay ver , ne güzel aile ya
Evet konuştum kardeşim yanlarında çalıştığı için ve altınlarını falan da aileme vermiş ailem de geri vermediği için de evi üstüne vermişler

Haklısınız ben de pek taraftar değilim Yine de hayırlısı olsun

Kardeşinize işini vermişler, evini vermişler, araba almışlar yanlış hatırlamıyorsam, ondan ne kadar para almışlar acaba , şimdi birde kuracakları işin sermayesini sizden almaya çalışıyorlar, güya ortaklık diye. Huzurunuzu bozmayın, iki gün sonra kendi kızlarına acımayan aileniz, kocanızın parasının üstüne yatarsa, olan sizin evliliğinize olur.

Aile ve arkadaşlık ilişkilerine para kesinlikle dahil olmamalı bence. Paranı dini imanı olmuyor, aranız bozulmayacaksa bile bozulur
Evet konuştum kardeşim yanlarında çalıştığı için ve altınlarını falan da aileme vermiş ailem de geri vermediği için de evi üstüne vermişler
ikna oldum çünkü hakkı
Evet sadece altınlarını alıp vermemişler ama zaten dügün de ailemin parasıyla yapılmıştı yine bi haksızlık var ama artık kurcalamayı bıraktım ugraşamıcam bi de şu var Özellikle eşim boşver kurcalama karışma diyor o yüzden takmıcam çünkü elimin ailesinden de birşey görmüyoruz Allah’a şükür durumum iyi kimseye eyvalahımız da yok kim naparsa yapsın diyoruz zaten ortaklığa gelince de onu eşimle ben ailemi karşımıza alıp yüzyüze görüşeceğiz

Ailem haksızlık yapıyorsa da Allah’a havale ettim artık inanın para da pul da gözüm olsa kavga ederdim ailemle ama takmıyorum ne onlar bize muhtaç olsun ne de biz onlara o yüzden bıraktım takmamayı ölümlü dünya valla yine anneme babama birşey olsa yine benim canım yanar o yüzden uğraşmayı bıraktım

Her aile için geçerli olacağını sanmıyorum. Değil ortak olmak, tuvalete bile gidilmeyecek insanlar vardır.
Eşim babasıyla ortak iş yapıyor, hayattaki en büyük şükürlerimden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…