kesinlikle katılıyorum, işleri iyice sarpa sardırmışsınız, üzgünüm anne ikna olup o evde abinize gidebilir. daha üstüne maaştan da olabilicek gibi.Tamam abiniz açgözlü de , sizde de hiç hata yok mu baba vefat ettiğinde niye devletin belirlediği oranda paylaşım yapmıyorsunuz ki,(böyle paylaşım yapsanız dahi anneniz ortada kalmıyor) hadi olan olmuş sizin deyiminizle oğluna tapan annenizle hala nasıl güvenip mali konularda iş birliği yapıyorsunuz anlamadım.
Araları bozulmasaydı anneniz o daireyi sizin üzerinize yapmazdı üzgünüm.
Şimdi birden o kadar para kesilince eli ayağına dolaşmıştır , alışmış kudurmuştan beterdir derler ya. Çok paraya alışmış şimdi düzdn bozulunca kuduruyor. Ama bunca zaman hep sizin hakkınızı yememiş gibi bir de sizden hak talep ediyor. Gerçekten pesben babamın vefatından sonra tüm vekâletleri anneme vermiştim zaten, annem oğluna taptığı için babam hayattayken bile babamın maaş kartı annemin maaş kartı onun elindeydi, annemin kendi emeklisi de var
Sen açmazsan ben açacağım lafı o kadar etkili bir cümle ki inanın, kendim haksız çıkarsın bi de üstüne bana tazminat bile ödersin diyinbAy öldürsün kendini.
Ayrıca annenin maaşına da hiç bir şey yapamaz boş boş blöf yapıyor.
Mahkeme de açamaz merak etme hatta diyin ki inşallah açarsın inşallah sen açmazsan ben açıcam zaten bak gör neler olacak deyin.
Korkutup sindirmeye çalışıyor işte.
Bi noktadan sonra da engelleyin yani muhatap olmayın yurt dışındasınız zaten
Neden ona da ev alınıyor ki.Yanlış anlamışsınız, babamdan kalan 4 katlı bina satıldı 1 ona bir anneye ev alındı , 1 daire daha vardı o 3’e bölündü parası, annemin evi satıldı üstüne para ekleyip iyi semtte temiz bir alındı tapusu benim üzerime
polise şikayet edinDaha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce
Konu sahibi abi o evi de almasın diye büyük ihtimalle iyi niyetiyle kendi üzerine aldı ama, düşününce anne şu anda daha da mağdur beş daireden bir tane bile kadının üzerine ev yok, dünyanın bin bir türlü hali var, Allah korusun ama önce ona bir şey olsa anne ortada kalacak.kesinlikle katılıyorum, işleri iyice sarpa sardırmışsınız, üzgünüm anne ikna olup o evde abinize gidebilir. daha üstüne maaştan da olabilicek gibi.
o değilde insanlar nasıl senin emekli maaşını bana ver diyebiliyor ya,
polise şikayet edin
havlayan köpek ısırmaz.Daha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce
Bende böyle düşündüm.Konu sahibi abi o evi de almasın diye büyük ihtimalle iyi niyetiyle kendi üzerine aldı ama, düşününce anne şu anda daha da mağdur beş daireden bir tane bile kadının üzerine ev yok, dünyanın bin bir türlü hali var, Allah korusun ama önce ona bir şey olsa anne ortada kalacak.
Tamam abiniz açgözlü de , sizde de hiç hata yok mu baba vefat ettiğinde niye devletin belirlediği oranda paylaşım yapmıyorsunuz ki,(böyle paylaşım yapsanız dahi anneniz ortada kalmıyor) hadi olan olmuş sizin deyiminizle oğluna tapan annenizle hala nasıl güvenip mali konularda iş birliği yapıyorsunuz anlamadım.
Araları bozulmasaydı anneniz o daireyi sizin üzerinize yapmazdı üzgünü
Aslında en büyük pişmanlığım bu , keşke en başından hakkımı alsaydım ama bunların olacağını tahmin edemedim ben bütün hakkımı anneme verdim mağdur olmasın istedim abimin bunları yapabileceğini öngeremedimTamam abiniz açgözlü de , sizde de hiç hata yok mu baba vefat ettiğinde niye devletin belirlediği oranda paylaşım yapmıyorsunuz ki,(böyle paylaşım yapsanız dahi anneniz ortada kalmıyor) hadi olan olmuş sizin deyiminizle oğluna tapan annenizle hala nasıl güvenip mali konularda iş birliği yapıyorsunuz anlamadım.
Araları bozulmasaydı anneniz o daireyi sizin üzerinize yapmazdı üzgünüm.
En mantıklı çözüm bu bence. İstediği gibi geberebilir.anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye
Çünkü annem öyle istiyordu , babadan kalan eski bina anca 2 daire etti, abi orada oturuyordu o da satılınca abin kiramı ödesin çocuklara mı yetişsin dedi , babamın arabasınıda direkt abime verdi zaten, abim askerden gelince bütün mali idareyi devrettşrmişti annem,babam istemediği halde benim zaten açıdan hiçbir şey umrumda değildi ne yapıyorsanız yapın dedim ama böyle birbirlerine düşeceklerini düşünmedim ama kötü girdiler hala şoktayım ve abimin bu kadarını yapabileceğini asla beklemiyordum ama annem evet bunları haketti ama 63 yaşında yaşlı bir başına bir kadın , evi üstüme almayı tercih etme sebebimde Annem’e akli yeterliliği yoktur diye rapor çıkarmaya çalıştığını farkettik,ondan sonra herşey ortaya çıktı zaten annem ortada kalmasın diye üstünü tamamlayıp başka bir ev alıp üstüme geçirdim yoksa kadının herşeyine el koyacakmış , çevresinden biri vicdana gelip mesajlarını gösterdide biz en azından evi kurtardıkNeden ona da ev alınıyor ki.
Ay bırak ne yaparsa yapsın kendini yerden yere mi atıyor damdan mı atıyor bırak. Olan ölene oluyor kalanlar da böyle birbirini yiyor işte. Annesinden kolayca alamayacak ya senin üstüne oldugu içinDaha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
O kadar şey yaptı söyledi ama hala en ağırına gideni babama’da hakkını helal etmiyorum demesi , babamdan ev araba para düştü ama babamda nasıl bşr hakkı varsa helal etmiyormuş , en çok bu dokunuyor , ben şahsen anneden annelik görmedim ama babam hep çok adil merhametli vicdanlı güzel insandı babam , sonradan alınan daireyi üstüne istemiş abim, babam son 1 yılı ağırdı pek dışarı çıkamıyordu bahane olarak sen perişan olma benim üstüme olsun demiş , kızımın hakkına giremem deyip kabul etmemiş babamL8l
Bende böyle düşündüm.
Adama ev,araba para vermişler hala gözü anasının oturduğu evde
Şu yaşli yaşinda kadinin üstüne bir dam olsun maaşınida alsin cebine koysun demiyor.
Ama suç bizim toplumun suçu erkek çocuğa yığıyorlar her şeyi büyüyüncede böyle ellerinden gelse babalarinin mezar yerini satacak tipler oluyorlar
Annem problem işte ,ben uzaktayım anneme bir şey yapar mı diye endişeleniyorum çoçukları için endişeleniyorum garib gelebilir ama abim gerçekten böyle biri değildi son 6 ayda başka biri sanki böyle nasıl olur aklım almıyorAy bırak ne yaparsa yapsın kendini yerden yere mi atıyor damdan mı atıyor bırak. Olan ölene oluyor kalanlar da böyle birbirini yiyor işte. Annesinden kolayca alamayacak ya senin üstüne oldugu için
tehdit?????ne gerekçeyle?
hanımefendi ailesine zarar vermesinden olan endişelerinden bahsetmiş bundan büyük gerekçe var mıdırne gerekçeyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?