- 28 Aralık 2019
- 1.325
- 4.314
- 133
- 44
Emeklilik maaşı öyle istediğine miras gibi bırakılabiliyor mu yahu?Daha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce
Abiniz tam bir deccal!Annem’e akli yeterliliği yoktur diye rapor çıkarmaya çalıştığını farkettik,
Benimde aklıma direk bu geldi açıkçası. Bence kumara bulaştı, kaybettikçe de annesine, kardeşine sarıyor para diye.Abinizin bu kadar can hiras, çaresizce para istemesi hatta kendini öldürmekten bahsetmesinin sebebi sadece para aşkı ve aç gözlülük mu? Kumar borcu yada başka bir belaya bulaşmış olabilir mi? Belli ki en başından alışmış hakkı olmayana ama kendini öldürecek kadar da hırslı olabilir mi anlamadım.
Malesef anne ve babanız abinizi bu hale getirip bu kadar yüzsüzce bitmeyen talepleri olan, bencil birine dönüştürmüşler. Özellikle de anneniz. Şimdi paşa oğluyla uğraşsın dursun!Evlendiğinden beri hiç bitmeyen bşr borçu var bize söylediği , yetmiyor para yetmiyor kiraları aldı, babamların maaşı, arada babamlara kredi de çektirmiş benim haberim yoktu bunları sonradan öğrendim, bir kaç kez sorunca abimden önce annem terslerdi beni , hatta kıskanmakla huzurlarını bozmakla suçlardı , senede 2 hafta geliyor onda da kavga çıkarıp gidiyor dedikleri için hakediyorsunuz siz deyip çekilmiştim abim şimdi bunu da kullanıyor , hiçbir şeye karışmadın ben vardım yanlarında ben ben ben diyor , ben önceleri tefecilere bulaştı diye düşünüyordum şimdi karı-kızla yedi diyorum , eşinden ayrılınca emin oldum gibi bşr şey
Bence tam olarak böyleymiş ama zaten tüm ipler elinde olduğu için yüzünü göstermemiş. Ne zmn siz uyandınız benim de payım var dediniz asıl yüzünü gösterdiAnnem problem işte ,ben uzaktayım anneme bir şey yapar mı diye endişeleniyorum çoçukları için endişeleniyorum garib gelebilir ama abim gerçekten böyle biri değildi son 6 ayda başka biri sanki böyle nasıl olur aklım almıyor
5. Ayda ev satıldı 1,5 milyon para kaldı , eski eşine ağlıyormuş şimdi param yok borcum var çoçuklara parayı annemden iste babamın emeklisini çoçuklaraversin yoksa gösterme çoçukları diye , aylık 70 bin lira maaşı var kira ödemiyor 5 ayda 1,5 milyon nasıl biter ne yaptın daparan bitti, kimse bilmiyorAbiniz tam bir deccal!
Benimde aklıma direk bu geldi açıkçası. Bence kumara bulaştı, kaybettikçe de annesine, kardeşine sarıyor para diye.
Malesef anne ve babanız abinizi bu hale getirip bu kadar yüzsüzce bitmeyen talepleri olan, bencil birine dönüştürmüşler. Özellikle de anneniz. Şimdi paşa oğluyla uğraşsın dursun!
Gerçekten annenize ayrı, abinize ayrı sinir oldum. İlk etapta size 4 katlı eski binanın mirasından hiçbir şey düşmezsen, araba direk abiye giderken anneniz susmasa, eşit olacak, devletin verdiği haklar uygulanacak dese bunlar yaşanmayacaktı. Neyse ki yurt dışındaymışsınız en azından yüzünü görüp her gün muhatap olup daha da canınız sıkılmaz. Hiçbir sey de yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz. Kendini öldürecekse de öldürsün. Dünya bir pislikten daha kurtulur. Ama canı kıymetlidir merak etmeyin hiçbir sey yapmaz kendine.
Bu çok çok doğru özellikle annem onu bu hale getirdi asla laf söyletmezdi oğluna , boşanma aşamasında amcam bşr kızla gördüm sanki dediği için düşman olduydu amcama , biri bir şey desin oğluna cinnet geçirdi eee o’da ettiğini çekiyorda babamla bana’da çok çektirdi annem , ben annemin bende açtığıtravmaları daha yeni atlatmıştım anca iyileşmiştim , şimdi bütün derdiyle bana kaldıAbiniz tam bir deccal!
Benimde aklıma direk bu geldi açıkçası. Bence kumara bulaştı, kaybettikçe de annesine, kardeşine sarıyor para diye.
Malesef anne ve babanız abinizi bu hale getirip bu kadar yüzsüzce bitmeyen talepleri olan, bencil birine dönüştürmüşler. Özellikle de anneniz. Şimdi paşa oğluyla uğraşsın dursun!
Gerçekten annenize ayrı, abinize ayrı sinir oldum. İlk etapta size 4 katlı eski binanın mirasından hiçbir şey düşmezsen, araba direk abiye giderken anneniz susmasa, eşit olacak, devletin verdiği haklar uygulanacak dese bunlar yaşanmayacaktı. Neyse ki yurt dışındaymışsınız en azından yüzünü görüp her gün muhatap olup daha da canınız sıkılmaz. Hiçbir sey de yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz. Kendini öldürecekse de öldürsün. Dünya bir pislikten daha kurtulur. Ama canı kıymetlidir merak etmeyin hiçbir sey yapmaz kendine.
Kumar oynuyor olabilir mi acaba?5. Ayda ev satıldı 1,5 milyon para kaldı , eski eşine ağlıyormuş şimdi param yok borcum var çoçuklara parayı annemden iste babamın emeklisini çoçuklaraversin yoksa gösterme çoçukları diye , aylık 70 bin lira maaşı var kira ödemiyor 5 ayda 1,5 milyon nasıl biter ne yaptın daparan bitti, kimse bilmiyor
Hiçbir şey yapmaz kendine. Ama senin de hatan şu, anneni bilmiyo musun yarın oğluyla arası düzelsin sen çıkarcı ilan edilirsin. Neden ortak iş yapıyorsun? En başından rahmetli vefat ettiğinde devlet neye böldüyse onu yapacaktınız böyle çorba olmuşMahkeme ile tehdit edince et benim korkacak hiçbir şeyim yok lütfen ver dedim ondan sonra başladı zaten kendime bşr şey yapıcam demelere
Ya kumar ya madde bağımlılığı var abinizde. Çok değişti ve birden oldu demiştiniz, bu bağımlılıklardan biri de bu hale getirmiş olabilir. Bu kadar para sevgiliye, farklı farkli kadınlara harcanacak para gibi durmuyor.5. Ayda ev satıldı 1,5 milyon para kaldı , eski eşine ağlıyormuş şimdi param yok borcum var çoçuklara parayı annemden iste babamın emeklisini çoçuklaraversin yoksa gösterme çoçukları diye , aylık 70 bin lira maaşı var kira ödemiyor 5 ayda 1,5 milyon nasıl biter ne yaptın daparan bitti, kimse bilmiyor
Maddebağımlılığı yok zannetmiyorum ama kumar olabilir bilemiyorum çünkü gerçekten bitmiyor borcum hep borçu var ama babamın da hatası ,askerden geldiğinden beri borcum var borcum var , neye var oğlum borcun dememesi , bütün mali idare verdiler eline para istediklerinde bitti , borcum var size yetişemiyorum masrafınızı ödüyorum nasıl uyumuşlar nasıl inanmışlar nasılYa kumar ya madde bağımlılığı var abinizde. Çok değişti ve birden oldu demiştiniz, bu bağımlılıklardan biri de bu hale getirmiş olabilir. Bu kadar para sevgiliye, farklı farkli kadınlara harcanacak para gibi durmuyor.
Bakın yıllarca uğradığım sistemetik bir manipülasyon var kıskanç huzur bozan oldum, ve bir süre sonra acaba öylemiyim diye sorgulıyorsunuz zaten birde paramda gözün var olayı dile getirince kafanda kuruyorsun uyduruyorsuna gidiyor olay , anneme güvenmiyorum anne gibide gördüğüm söylenemez ama hakkımı alıpta bir kenara çekilemem vicdanım bunu kabul etmiyorHiçbir şey yapmaz kendine. Ama senin de hatan şu, anneni bilmiyo musun yarın oğluyla arası düzelsin sen çıkarcı ilan edilirsin. Neden ortak iş yapıyorsun? En başından rahmetli vefat ettiğinde devlet neye böldüyse onu yapacaktınız böyle çorba olmuş
Bakın yıllarca uğradığım sistemetik bir manipülasyon var kıskanç huzur bozan oldum, ve bir süre sonra acaba öylemiyim diye sorgulıyorsunuz zaten birde paramda gözün var olayı dile getirince kafanda kuruyorsun uyduruyorsuna gidiyor olay , anneme güvenmiyorum anne gibide gördüğüm söylenemez ama hakkımı alıpta bir kenara çekilemem vicdanım bunu kabul etmiyor
Ben böyle bir ailede büyüdüm ve bu benim normalimdi zaten , evlendim eşimde normali buydu , ailesi tarafından seni seviyoruz adı altında istismar edilmek sadece istedikleri gibi olursan sevilmek , bunu anlamak -adlandırmak , bu durumdan kendini kurtarabilmek çok zor ve başardığımı düşünüyorum bir şekilde açıkçası abim neler dedi ama umrunda değil ama annemin hercümlesi kurşun benim için , yinede yaşlı bşr kadını bir başına bırakamam ev genim mahkemeyede verseler annem dahil yinede ben kazanırım ama annemle o isteyene kadar iigilenirim , tekrar oğluyla işbirliği yapmak için dava açması gerekir annemin yine ben kazanırım ve keşke onu yapsa annem , ben onu bırakamam ama o beni bırakmış olurbunun vicdanla alakası yok, biliyorsunuz değil mi? bilmiyorsanız da lütfen bir ruh sağlığı uzmanı ile görüşün çünkü vicdan kelimesi ardına gizlediğiniz davranış kalıpları sizde özsaygı sorunu yaratır ve sizinle beraber tüm çekirdek ailenizi incitir.
Ben böyle bir ailede büyüdüm ve bu benim normalimdi zaten , evlendim eşimde normali buydu , ailesi tarafından seni seviyoruz adı altında istismar edilmek sadece istedikleri gibi olursan sevilmek , bunu anlamak -adlandırmak , bu durumdan kendini kurtarabilmek çok zor ve başardığımı düşünüyorum bir şekilde açıkçası abim neler dedi ama umrunda değil ama annemin hercümlesi kurşun benim için , yinede yaşlı bşr kadını bir başına bırakamam ev genim mahkemeyede verseler annem dahil yinede ben kazanırım ama annemle o isteyene kadar iigilenirim , tekrar oğluyla işbirliği yapmak için dava açması gerekir annemin yine ben kazanırım ve keşke onu yapsa annem , ben onu bırakamam ama o beni bırakmış olur
Evet biliyorum beni sevemiyeceğini , bunu kabullendim ve o zaman önüme bakabildim bana mecbur kaldığı için böyle olduğunuda biliyorum ,hala çabalıyorsam Allah rızası içinne yaparsanız yapın sizin istediğiniz gibi sizi sevmeyecekler. umarım bunu fark eder ve kendinizi koruyacak önlemleri ivedilikle alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?