Aile kaosu, bitmeyen abi derdi

Tehditlerine pabuç bırakmayın. Nasılsa uzaktasiniz. Annenizi en azından bir süre yanınıza almanız mümkün mü? Bu sürede abiniz de umursanmadigini, tehditlerinin kimsenin umrunda olmadığını anlar belki.

Kendini öldürme niyeti olan insan bunu bağıra bağıra yapmaz. Ailenizin varını yoğunu yemiş, kendi hakkınızı aldınız diye kudurmuş. Ettiği sözlü tehditlerden şikayetçi olun, onu bir karakola alsınlar aklı başına gelir. Böyle tipler korkak olur çünkü. Havlayan köpek ısırmaz deyimi boşuna değil. Kesinlikle sinmeyin ona karşı, daha saldırgan olun. Çekindiğinizi fark ettiklerinde üstünüze gelecektir çünkü.

Emeklilik maaşı öyle istediğine miras gibi bırakılabiliyor mu yahu?
Size söyleyeceğim de "havlayan köpek ısırmaz" . Öldürecek olsa çoktaaan yapardı.

Annem’e akli yeterliliği yoktur diye rapor çıkarmaya çalıştığını farkettik,
Abiniz tam bir deccal!
Benimde aklıma direk bu geldi açıkçası. Bence kumara bulaştı, kaybettikçe de annesine, kardeşine sarıyor para diye.
Malesef anne ve babanız abinizi bu hale getirip bu kadar yüzsüzce bitmeyen talepleri olan, bencil birine dönüştürmüşler. Özellikle de anneniz. Şimdi paşa oğluyla uğraşsın dursun!
Gerçekten annenize ayrı, abinize ayrı sinir oldum. İlk etapta size 4 katlı eski binanın mirasından hiçbir şey düşmezsen, araba direk abiye giderken anneniz susmasa, eşit olacak, devletin verdiği haklar uygulanacak dese bunlar yaşanmayacaktı. Neyse ki yurt dışındaymışsınız en azından yüzünü görüp her gün muhatap olup daha da canınız sıkılmaz. Hiçbir sey de yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz. Kendini öldürecekse de öldürsün. Dünya bir pislikten daha kurtulur. Ama canı kıymetlidir merak etmeyin hiçbir sey yapmaz kendine.

Bence tam olarak böyleymiş ama zaten tüm ipler elinde olduğu için yüzünü göstermemiş. Ne zmn siz uyandınız benim de payım var dediniz asıl yüzünü gösterdi

5. Ayda ev satıldı 1,5 milyon para kaldı , eski eşine ağlıyormuş şimdi param yok borcum var çoçuklara parayı annemden iste babamın emeklisini çoçuklaraversin yoksa gösterme çoçukları diye , aylık 70 bin lira maaşı var kira ödemiyor 5 ayda 1,5 milyon nasıl biter ne yaptın daparan bitti, kimse bilmiyor

Bu çok çok doğru özellikle annem onu bu hale getirdi asla laf söyletmezdi oğluna , boşanma aşamasında amcam bşr kızla gördüm sanki dediği için düşman olduydu amcama , biri bir şey desin oğluna cinnet geçirdi eee o’da ettiğini çekiyorda babamla bana’da çok çektirdi annem , ben annemin bende açtığıtravmaları daha yeni atlatmıştım anca iyileşmiştim , şimdi bütün derdiyle bana kaldı

Kumar oynuyor olabilir mi acaba?

Mahkeme ile tehdit edince et benim korkacak hiçbir şeyim yok lütfen ver dedim ondan sonra başladı zaten kendime bşr şey yapıcam demelere
Hiçbir şey yapmaz kendine. Ama senin de hatan şu, anneni bilmiyo musun yarın oğluyla arası düzelsin sen çıkarcı ilan edilirsin. Neden ortak iş yapıyorsun? En başından rahmetli vefat ettiğinde devlet neye böldüyse onu yapacaktınız böyle çorba olmuş

Ya kumar ya madde bağımlılığı var abinizde. Çok değişti ve birden oldu demiştiniz, bu bağımlılıklardan biri de bu hale getirmiş olabilir. Bu kadar para sevgiliye, farklı farkli kadınlara harcanacak para gibi durmuyor.
Gözünü daha fazla para bürüyüp kumarda kaybetmişte olabilir, farklı farklı maddelere de bulaşmış olabilir. Madde bağımlılığı varsa bu tehlikeli işte. Yoksunlukta neler yapıldığını haberlerden izliyoruz. Anneniz dikkat etsin kendine yine de.

Maddebağımlılığı yok zannetmiyorum ama kumar olabilir bilemiyorum çünkü gerçekten bitmiyor borcum hep borçu var ama babamın da hatası ,askerden geldiğinden beri borcum var borcum var , neye var oğlum borcun dememesi , bütün mali idare verdiler eline para istediklerinde bitti , borcum var size yetişemiyorum masrafınızı ödüyorum nasıl uyumuşlar nasıl inanmışlar nasıl

Bakın yıllarca uğradığım sistemetik bir manipülasyon var kıskanç huzur bozan oldum, ve bir süre sonra acaba öylemiyim diye sorgulıyorsunuz zaten birde paramda gözün var olayı dile getirince kafanda kuruyorsun uyduruyorsuna gidiyor olay , anneme güvenmiyorum anne gibide gördüğüm söylenemez ama hakkımı alıpta bir kenara çekilemem vicdanım bunu kabul etmiyor

bunun vicdanla alakası yok, biliyorsunuz değil mi? bilmiyorsanız da lütfen bir ruh sağlığı uzmanı ile görüşün çünkü vicdan kelimesi ardına gizlediğiniz davranış kalıpları sizde özsaygı sorunu yaratır ve sizinle beraber tüm çekirdek ailenizi incitir.

Baska elinde bişey kalmadı tehtit ediyor bak Öldürürmüş bence hiç de konuşmayın ne yaparsa yapsın haksız sonucta

Ben daha mirasta adaletli davranan tek bir erkek görmedim.bide yaşlılar tutturuyor oğlumuz olsun da bize bakar.nah bakar tek derdi kendisi oluyor.en dindarindan en dinsizine hepsi işin içine para girdi mi kız kardeş falan görmüyor gozleri

Ben böyle bir ailede büyüdüm ve bu benim normalimdi zaten , evlendim eşimde normali buydu , ailesi tarafından seni seviyoruz adı altında istismar edilmek sadece istedikleri gibi olursan sevilmek , bunu anlamak -adlandırmak , bu durumdan kendini kurtarabilmek çok zor ve başardığımı düşünüyorum bir şekilde açıkçası abim neler dedi ama umrunda değil ama annemin hercümlesi kurşun benim için , yinede yaşlı bşr kadını bir başına bırakamam ev genim mahkemeyede verseler annem dahil yinede ben kazanırım ama annemle o isteyene kadar iigilenirim , tekrar oğluyla işbirliği yapmak için dava açması gerekir annemin yine ben kazanırım ve keşke onu yapsa annem , ben onu bırakamam ama o beni bırakmış olur

ne yaparsanız yapın sizin istediğiniz gibi sizi sevmeyecekler. umarım bunu fark eder ve kendinizi koruyacak önlemleri ivedilikle alırsınız.

ne yaparsanız yapın sizin istediğiniz gibi sizi sevmeyecekler. umarım bunu fark eder ve kendinizi koruyacak önlemleri ivedilikle alırsınız.
Evet biliyorum beni sevemiyeceğini , bunu kabullendim ve o zaman önüme bakabildim bana mecbur kaldığı için böyle olduğunuda biliyorum ,hala çabalıyorsam Allah rızası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…