Aile kaosu, bitmeyen abi derdi

Bir mal mülk için annene zarar verecek kadar gözü döndüyse yazıklar olsun derim. Para insanı değiştiriyor işte buda örnegi

kadını canıyla tehdit etmiyor ki. kendisini öldüreceğini belirtiyor. bu konuda polisin yapabileceği hiçbir şey yok.
ayrıca henüz bir suç oluşmadan polis de hiçbir şey yapamaz.
önce sizi öldüreceğim demiş yalnız

önce sizi öldüreceğim demiş yalnız

tamam, şikayet etsin. ne sonuç almayı bekiyorsunuz?
yani gerçekten bir tavsiye veriyorsunuz ama asla zemini ve ardını düşünmedne söylüyorsunuz.
polisin ciddiye aldığı durumlarda (ki hanımefendi zaten yurtdışında yaşıyor. dolayısıyla polise şikayet etmesi de hiç kolay değil) polisten ne yapmasını talep ediyorsunuz? abisinin daha da delireceğini hiç mi hesaplayamadınız?

Evet kışkırtmak istemiyorum neler neler yazmış oldukça sakin cevap verdim hep ayrıca şikayet etsek akşama salacaklar annem napıcak sonra

o zaman herkes kendine birbirine zarar versin hiçbir şey de yapmasınlar. sizin başka ne tavsiyeniz var acaba? abi her durumda delirecek gibi de

o zaman herkes kendine birbirine zarar versin hiçbir şey de yapmasınlar. sizin başka ne tavsiyeniz var acaba? abi her durumda delirecek gibi de

yoo, dediğim çok basit. "kendimi öldürürüm" diye beyanda bulunan birisini polise şikayet etmenin hiçbir işlevi yok. hatta sadece bir kez laf arasında geçen "seni öldürürüm" beyanı için de hiçbir şey yapamazsınız.
siz şu anda tamamen işlevsiz bi şey öneriyorsunuz.
özetle, bu mevzunun muhatabı polis değil diyorum.
önemli olan abi delirirken konu sahibesinin kendini hukuken sağlam bir kazığa bağlamış olması.

Evet kışkırtmak istemiyorum neler neler yazmış oldukça sakin cevap verdim hep ayrıca şikayet etsek akşama salacaklar annem napıcak sonra

bir de anne faktörü var zaten. bu durumda yapılacak en iyi şey "benim şu anda bunlarla ilgilenebilecek zamanım yok." diyerek ölü taklidi yapmak ve abi ile iletişimi tamamen kesmek. bu sefer anne de para talebiyle gelirse "ben de zor durumdayım maddi olarak. evi satmayı ya da başkasına kiraya vermeyi düşünüyorum. sen de abimde kalırsın artık" diyerek blöf çekip elini görmek.

Ay oha şok oldum , iyi akıl etmişsin , korkunnnnnç. Ne biçim insan ya insanın kendi evladı bunu yapar mı. Gerçekten abin korkunç biri . Ama annende babanda da çok suç var. Zamanında bu yüzü onlar vermiş. Müge anlı hep diyor sağken evinizi kartınızı kimseye devretmeyin diye. Aferin arkadaşım sen de akıllısın yine pabuç bırakma bu abiye. Annen vefat ederse de iletişimi tamamen kes ondan kimseye hayır gelmez

Ben sizi çok iyi anlıyorum, baştan hakkın olanı almayınca hiçbir şeyi hak görmüyorlar özeti bu, abi de azıtmış işte (annenizden güç alarak) hepsi benim hepsi benim diye.

15 yıl kira ödememiş bir ev almamış kendine , sorsan anama babama baktım der( onların parasıyla) sen yurt dışındaydın der.

4 katlı bina satılıp ev alınırken nasıl onun üzerine oluyorsa , anneniz de öbür evi size vermeliydi, öbür dairede annenize kalırdı , abiniz de az geri dururdu , kısacası anneniz sert çıksın biraz artık.

Zaten bana dediği sen nerdeydin ben vardım yanlarında , ben hakkımı istiyorum ben oturduğum daireye masraf ettim o masrafı bana vereceksin diyor, kiramı ödedin sanki diğer kiraları aldın diyorum benim maaşımnereye gitti o zaman diyor , abi baktıysan Allah razı olsun ama benim sana borcum yok olamaz diyorum , anneme alınan ev 500 bin daha fazlaymış onuda benden istiyor, araba sende kaldı diyorum o zaten venim diyor bir sürü şey böyle

o zaman abinizi hastane
söylediğiniz eksik bilgi içeriyor “seni öldürürüm” gibi doğrudan tehditler suç olarak değerlendirilebilir. ayrıca kanıt varsa suç duyurusunda bulunmak mümkündür. polis tek çözüm olmayabilir ama “hiçbir işlevi yok” demek bu kısımda doğru değil. siz sessizliğe bürünün veya başka bir şeyler yapın diyor olabilirsiniz ancak bunlar emin olun ki karşıdaki insanın daha fazla bir şeyler yapmasına yol açacaktır. en sağlıklısı tehdit varsa eğer ortada, konu sahibi de annesinin hayatından endişeliyse eğer yapabileceği en mantıklı şey bir avukata danışmak olacaktır.

ben babamın vefatından sonra tüm vekâletleri anneme vermiştim zaten, annem oğluna taptığı için babam hayattayken bile babamın maaş kartı annemin maaş kartı onun elindeydi, annemin kendi emeklisi de var
Annene o kadR iyi olmuş ki
Oh olmuş

Tamam siz de biraz yumuşak yüzlüsünüz, banane senin maaşının nereye gittiğinden ben mi yedim , yıllardır anamı babamı sömürdüğüne say deyin ,Allah aşkına şu an bile annneniz 60 yaşında, on beş sene önce 40 lı yaşlarda olan insanların neyine bakmış.

Anasının eteğinden çıkmamış basiretsiz, sen önce 15 yıllık kirayı bana öde , araba nerden onunmuş , yüzsüz matematik yapsanız size borçlu çıkacak hala vır vır konuşuyor.

Anneniz para , miras meselesi kapanmıştır kızımı bu konularla rahatsız etme desin.

Annene o kadR iyi olmuş ki
Oh olmuş
Aslında bir yerde öyle kendi yarattığı canavar şu anda o’na saldırıyor, annem abimin niyetini anlamasaydı diğer ev’de ona gitmişti zatende Allah ayağına dolandırdı yaptıklarını ayrıca şu da var abimin niyetini anlaşılmasaydı bana evmi düşecekti sanki mecburiyetten evlat diyor şimdi , anneme yüz çevirmeme sebebimde rahmetli babamın hatırı için babam annemin bu halini görseydi çok üzülürdü sadece babamın ruhunu incitmemek için idare etmeye çalışıyor yoksa zaten yasal olarak benim bir ev düşüyordu şimdi bu kadar olayla alabildiğim ev zaten benim hakkımdı

Öyle zaten ama zamanında aldığı gazla herşey benim hakkım tavrında ben baktım ben yanlarındaydım ben beraberdim onlarla sanki ben öteki mahalleden gelmedim bananların yanına

Dolduruyor olabilirler

Abinizin bu kadar can hiras, çaresizce para istemesi hatta kendini öldürmekten bahsetmesinin sebebi sadece para aşkı ve aç gözlülük mu? Kumar borcu yada başka bir belaya bulaşmış olabilir mi? Belli ki en başından alışmış hakkı olmayana ama kendini öldürecek kadar da hırslı olabilir mi anlamadım.

Evlendiğinden beri hiç bitmeyen bşr borçu var bize söylediği , yetmiyor para yetmiyor kiraları aldı, babamların maaşı, arada babamlara kredi de çektirmiş benim haberim yoktu bunları sonradan öğrendim, bir kaç kez sorunca abimden önce annem terslerdi beni , hatta kıskanmakla huzurlarını bozmakla suçlardı , senede 2 hafta geliyor onda da kavga çıkarıp gidiyor dedikleri için hakediyorsunuz siz deyip çekilmiştim abim şimdi bunu da kullanıyor , hiçbir şeye karışmadın ben vardım yanlarında ben ben ben diyor , ben önceleri tefecilere bulaştı diye düşünüyordum şimdi karı-kızla yedi diyorum , eşinden ayrılınca emin oldum gibi bşr şey

Yalnız böyle detay detay yazınca ne iğrenç biriymiş benim abi ama ya kendini çok güzel pazarlamış bize tada biz cidden tapmışız ona asla toz kondurmuyorduk, annemin çabasıyla beni herşey uzak tutup haber etmemeleri de bir etken tabii

Her evde var bunlardan..İsimine kene deniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…