- 2 Temmuz 2017
- 23
- 7
- 1
- Konu Sahibi Kucukgelinhanim
-
Nasil yaniBazen mesafe iyidir.
Cok haklisiniz esim su an ozur dilemiyor annem cok inatci arada olan bana oluyor cok mutsuzumYa her seyi unutacaklar esini affedecekler esinde senin ailenden özür dileyecek. Gecmisi kapatacaklar
Ya da bir ömür mutsuz huzursuz olacaksin. Her kavgada eskiler dökülecek en cok sen yara alacaksin.
O zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina yazin geldiklerinde iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar.kari koca anlasirlar uygularlar.Ben aileleri yani dunurler arasinda sorunu olan ya da bu tarz durumdaki kisilerden yapici olmak arayi bulmak adina bir seyler yazmalarini istiyorum.bir lafim cimbizlanmis "aileme duskunum lafim"zatem baska memleketteyiz yaz tatilinde gelebiliyoruz ailellerimizin ikiside ayni memlekette.ama esimin gonlunun olmasini bekliyorum aileme gotursun diye
Tartisma burdan cikti.goturmem goturursun olayi buyudu iste. Nasil yapayim da bu soruna bi cozum bulayim yapici fikirlerinize ihtiyacim var
Ben annengilde kalmam ailem var burda diyor esim.iki ailenin arasi 2 dk araba ile cok yakiniz.O zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina gelirler iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar iki ailede kari koca anlasirlar uygularlar.
Yorumunuz icin tesekkur ederimO zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina gelirler iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar iki ailede kari koca anlasirlar uygularlar.
Aynen.gotururken sorun hep.surat..hic gonul rizasi ile goturmedi.baska zaman tartistigimiz da da o kadar anana goturdum vs der basa kalkar.minnetli gidiyorumHimm o zaman kalmasin cani isterse kalsin zorla degil yatmaya anasina gitsin sen de ailenle keyfine bak.sorun ne burda sizin kalmaniz mi aileniz de
Olmaz oyle sey getirip goturecek tabi surat asmakta neymis gelmesse gelmesin Allahin emri onlarin izniyle evlendiniz tatli dille anlamiyorsa yaptigi tavrin aynisini ona yap belki anlarAynen.gotururken sorun hep.surat..hic gonul rizasi ile goturmedi.baska zaman tartistigimiz da da o kadar anana goturdum vs der basa kalkar.minnetli gidiyorum(
Cozum onerisi dinlemek istedik nasihat degilHerkes ailesine duskun. Ama evliliginin onune gecirmemeli ve her sorunda ailesini de ortaya katmamali. Sonra geri donulmez sonuclar oluyor iste
Cozum onerisi dinlemek istedik nasihat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?