- 2 Temmuz 2017
- 23
- 7
- 1
- Konu Sahibi Kucukgelinhanim
-
Evet bi benim annem var zoruna mi gitti.agzinizda igne olmasa sasarim zaten.evlilik bu evcilik degil.daralmisim ki yardim istemisim.kirici laflar soylerken ili lere dusun.dayanisma sitesi bu.vurup kirma degilŞu anneme düşkünüm lafı tüylerimi diken diken ediyor. Bizde annemizi seviyoruz ailemize düşkünüz ama niye bu sizde sorun yaratıyor bi düşünün. Düşkün olmakla onları sevmekle BAzı şeyleri abartmak arasında fark var. Hergün anasında yemek yemek ister niye diye sorsan ben anneme çok düşkünüm. Hadi ya bi senin annen var zaten . Eşinle ailen arasında körü ol lütfen çocuk değilsin artık. Önce evin eşin sonra ailen
CANım rahatsız oluyorsan yazma buraya fikir danıştın söylüyorum benimde annem var İnan tek varlığım ama eşimi rahatsız edici şekilde davranmıyorum bi senin annen yok yaniEvet bi benim annem var zoruna mi gitti.agzinizda igne olmasa sasarim zaten.evlilik bu evcilik degil.daralmisim ki yardim istemisim.kirici laflar soylerken ili lere dusun.dayanisma sitesi bu.vurup kirma degil
O nasihatleri de bence dinle yorum yapanlara saygı sınırını aşma bence çünkü herkes senin için yazıyorCozum onerisi dinlemek istedik nasihat degil
Nasihat ve cozum onerisi arasinda ne fark var? Ailenizi esinizle olan iliskinizin onune gecirmeyin dedik anlamiyor musunuz? Bunu anlamiyorsaniz zaten size oneri de sunulmazCozum onerisi dinlemek istedik nasihat degil
Aynı durumlardan bende geçtim, hemde kayinvalede ve kayınpeder ile ayni çatı altında yasiyordum. Benle ilgisi olmayan 2 dünür anlasamiyordu. Annem ben yanına gelmem, onların evine gelmem diyordu. Kayinvalede ile kayinpeder de aynı şekilde gorusmem gitmem gelmesinler falan. Bu bi seneye yakın devam etti. Ben tüp bebekle hamile kaldım, doğurdum, emzirdim. Sıkıntıdan sütum kesiliyordu, ot kaynatıp iciyordum. Kimse beni dusunmuyordu. Nemi oldu şimdi hiç bişey olmamış gibi iyiler, gorusuyorlar. Olan bana oldu. Çektiğim yanıma kaldı. Şimdi ayrı uzak sehirdeyim. Bizim iki ailede yazları aynı şehirde. Bu sene 5 gün kaldım 2 gün annemde 2 gün kaynanamda 5. Gün döndüm :)) en güzeli her iki aileye de mesafe koymak ve eşit davranmak. Herşey gelir geçer, çektiğin sana kalır. Boşver eşinle arani bozmaBen aileleri yani dunurler arasinda sorunu olan ya da bu tarz durumdaki kisilerden yapici olmak arayi bulmak adina bir seyler yazmalarini istiyorum.bir lafim cimbizlanmis "aileme duskunum lafim"zatem baska memleketteyiz yaz tatilinde gelebiliyoruz ailellerimizin ikiside ayni memlekette.ama esimin gonlunun olmasini bekliyorum aileme gotursun diye
Tartisma burdan cikti.goturmem goturursun olayi buyudu iste. Nasil yapayim da bu soruna bi cozum bulayim yapici fikirlerinize ihtiyacim var
O niye o?Bazı erkekler evlendiklerinde insanın ruhu geçmişi hatıralarını da yönetmek istiyorlar.Oldu olacak bir kaç hipnoz seansıyla geçmişini de unuttursun,ana baba tanıma,tam anlamıyla onlara tabi ol.Bizim bir çalışanın eşi de buna benzer davranıyordu,ve normal sanıyordu.Ailesi de içten içe memnuniyetle,e napalım,bizim oğlan fena,karısı da huyuna gitsin diyordu.Oğulları duyacak şekilde,o da kasılıyordu,ben böyleyim,haklıyım.Bir amca onla konuştu,oğlum böyle olur mu,eşin tabii gidecek ailesine.Sende gideceksin,aile huzurunuzu bozmayın,dolduruşa gelme filan.Adam baktı normali bu değilmiş,epey değişti.Aynen.gotururken sorun hep.surat..hic gonul rizasi ile goturmedi.baska zaman tartistigimiz da da o kadar anana goturdum vs der basa kalkar.minnetli gidiyorum(
Eşimin ailesiyle benim ailemde görüşmüyor farklı insanlar ve en güzeli bu bence bu durumu dert etme sen iyi olmaya bak tabi olabilirsenEsimle ayrilik noktasina geldik anne evine dondum.esimin ailesi beni birakmadi ama her seyin sebebini annemden bildiler.anneme cok duskunum o da bana duskun.tatildeyiz diye zaten kaynanamdayim onlarda da kalmak istemem sorun oldu.kaynanam anneme cok laf saydi.simdi bosanma isi ortadan kalkti ama o soylenen laflar unutulmadi cok sorun oluyor hala.arada kaldim cok fazla.ailem esimi sildi.ailesini de sildi e bu bir omurluk.nasil olacak simdi ?cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?