Aile kavgamiz annelere de sıçradı

Evet bi benim annem var zoruna mi gitti.agzinizda igne olmasa sasarim zaten.evlilik bu evcilik degil.daralmisim ki yardim istemisim.kirici laflar soylerken ili lere dusun.dayanisma sitesi bu.vurup kirma degil

Evet bi benim annem var zoruna mi gitti.agzinizda igne olmasa sasarim zaten.evlilik bu evcilik degil.daralmisim ki yardim istemisim.kirici laflar soylerken ili lere dusun.dayanisma sitesi bu.vurup kirma degil
CANım rahatsız oluyorsan yazma buraya fikir danıştın söylüyorum benimde annem var İnan tek varlığım ama eşimi rahatsız edici şekilde davranmıyorum bi senin annen yok yani

Su kaynanalri anlamiyorum nedir bu gelin bizde kalacak muhabbeti sanki bizi cok sevip sayarlarmis gibi ansina degil bize gelecek bizde kalacak onlari degil bizi benimseyeck artik bizim malimiz oldu bla bla

Herkes bir adım atacak,ortamın en azından olması gereken gibi olması için.
Ama sıcağına sıcağına zor bu aşamada kimse adım atmaz.
Annenin bir suçu yok kadını günah keçisi ilan etmişler. Adım atacak kişi eşin ve ailesi.
Birde annen yanlış anlatılırken sen neden buna engel olmadın?
Annene p kadar laf söylenirken neden bisey deyip yanlış anlaşılmayı duzeltmedin.

Cozum onerisi dinlemek istedik nasihat degil
O nasihatleri de bence dinle yorum yapanlara saygı sınırını aşma bence çünkü herkes senin için yazıyor

Sorun kocan da önce onun bencilliğini hallet.anne babaya götürmek diye bir şey olmamalı ikisinde de eşit kalınmalı bunları ona anlat.

1) eşinizin sizden beklentisi tam olarak nedir?
Bütün tatil onların evinde kalmanız mı?
2) araba ile 2 dakika olan mesafe için neden eşiniz götürüyor? Ailenizi görmek istiyorsanız gidin görün...kalın.
3) siz eşinizle olan bu anlaşmazlığı ne şartlardaki çözdünüz? Kim nerede ne kadar kalacak meselesi kapandı mı?

Aynı durumlardan bende geçtim, hemde kayinvalede ve kayınpeder ile ayni çatı altında yasiyordum. Benle ilgisi olmayan 2 dünür anlasamiyordu. Annem ben yanına gelmem, onların evine gelmem diyordu. Kayinvalede ile kayinpeder de aynı şekilde gorusmem gitmem gelmesinler falan. Bu bi seneye yakın devam etti. Ben tüp bebekle hamile kaldım, doğurdum, emzirdim. Sıkıntıdan sütum kesiliyordu, ot kaynatıp iciyordum. Kimse beni dusunmuyordu. Nemi oldu şimdi hiç bişey olmamış gibi iyiler, gorusuyorlar. Olan bana oldu. Çektiğim yanıma kaldı. Şimdi ayrı uzak sehirdeyim. Bizim iki ailede yazları aynı şehirde. Bu sene 5 gün kaldım 2 gün annemde 2 gün kaynanamda 5. Gün döndüm :)) en güzeli her iki aileye de mesafe koymak ve eşit davranmak. Herşey gelir geçer, çektiğin sana kalır. Boşver eşinle arani bozma

Aynen.gotururken sorun hep.surat..hic gonul rizasi ile goturmedi.baska zaman tartistigimiz da da o kadar anana goturdum vs der basa kalkar.minnetli gidiyorum (
O niye o?Bazı erkekler evlendiklerinde insanın ruhu geçmişi hatıralarını da yönetmek istiyorlar.Oldu olacak bir kaç hipnoz seansıyla geçmişini de unuttursun,ana baba tanıma,tam anlamıyla onlara tabi ol.Bizim bir çalışanın eşi de buna benzer davranıyordu,ve normal sanıyordu.Ailesi de içten içe memnuniyetle,e napalım,bizim oğlan fena,karısı da huyuna gitsin diyordu.Oğulları duyacak şekilde,o da kasılıyordu,ben böyleyim,haklıyım.Bir amca onla konuştu,oğlum böyle olur mu,eşin tabii gidecek ailesine.Sende gideceksin,aile huzurunuzu bozmayın,dolduruşa gelme filan.Adam baktı normali bu değilmiş,epey değişti.
Bazen dışarıdan birinin konuşması da faydalı olabiliyor.Eşinin aklı başında bir büyüğü varsa amca,dayı vs. O konuşsun bence...

Çözüm eşinle oturup konuşacaksın gelirse gelsin gelmezse o benim ailem annem sen ister gel ister gelme hatta gündüz gel gece git ananla uyu ama bana zehir etme surda kaldığım en çok iki üç hafta onuda burnumdan getirme diye konuşacaksın olmadı kv kp al karşına konuş sizin nasıl oğlunuz varsa benimde annem babam var diye ve üzgünüm eşit kalmadıkça sorun çözülmez keşke bütün kv ler biraz empati kurabilse benimkinin yüzünden çekmediğim kalmadı ama iş kocanda bitiyor

Ailelerle küsülmez silinip atılmaz
Siz toparlamak için uğraşın belki onları yemeğe alırsınız önce ayrı ayrı sonra iki aile birlikte
Hayat ana babasız geçmez ne mutluluk ne acı ailesiz yaşanmaz bence

Bazı yerlerde bu var gozlemledigim kadariyla.
Gelin erkek tarafi evinde kalmali annesinde kalmamali, genelde lafi olup dedikodusu yapildigini cok gordum.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum, yumuşak bir mizacim var, evlilik birligi icinde genelde zorlamayan tarafımdır. Ancak aileme gitmek icin ne eşimi beklerim, ne surat cekerim ne de izin alırım. Evlenince karsi tarafin ailesine dahil oluyoruz ama komple de transfer etmiyorlar bizi. Her iki ailede esit kalinacak ve birlikte gidilecek kurali olmadikca daha cok sorun olur.

Eşimin ailesiyle benim ailemde görüşmüyor farklı insanlar ve en güzeli bu bence bu durumu dert etme sen iyi olmaya bak tabi olabilirsen

Aileme düşkünüm lafını cımbızla aradan çekip hemen devamında gelen 'tatildeyiz diye zaten kaynanamdayim onlarda da kalmak istemem sorun oldu.kaynanam anneme cok laf saydi.' cümlesini görmezden gelenlere plaket dağıtılsa yeridir.
Konu sahibi sen geri adım atma bence. Sorun ailene gitmen, aileni silsen rahat edecek eşin ve ailesi. Pabuç bırakma onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…