Aile mi Bu Şimdi?

Ailen seni para makinesi olarak görüyor.Evlenmeden önce daha çok paranı yemek istemişlerdir ya da varlıklı bir adamla evlenirsen yine maddi olarak desteklersin diye düşünüyorlardır.
şimdi ise hem erkenden evlenmiş oluyorsun hem de kendi yağında kavrulacağın için onlara faydan dokunmayacak.
Dertleri bu.Açıkça söyleyemedikleri için öfkelerini her fırsatta olur olmaz gösteriyorlar.
Yapman gereken evlenene kadar sabret Evlendikten sonra da ne kendini ne de eşini ezdirme.Aileni de hiçe sayma kalplerini de kırma ama mesafeyi hep koruman gerekecek aksi halde hayatına sürekli müdahil olacaklar.

eşimin ailesi tıpatıp olmasa da benzer davranış ve tutumlar sergiliyor oğluna karşı..
eşim de üzülüyor ;yuvasına daha bir sıkı bağlanıyor.aile olmanın ne demek olduğunu evlenince anladım diyor .ama yine de her sıkıştıklarında (ki sık sık sıkışırlar maddi manevi) eşim elini üstlerinde çekemiyor.ne de olsa ailem diyor..

kendi yuvanızı kurunca bu kadar karışamazlar ve maddi beklentiye de daha az girerler sanırım

Off yapmayin bir daha ezdirmeyin su insanlari. Aileniz gibileriyle yemek yense ne yenmese ne. Vallahi uzuldum nisanlinizla annesine.

Allah razi olsun.

Ben olsam düğün falanlada uğraşmaz direk nikah yapar evime geçerdim.Ne kadar erken o kadar iyi

Dugun yok zaten. Nikah olacak. İmam nikahimiz da kiyildi. Zaten bisey de kalmadi dugune. Yakinda memlekete gidecekler.. son iki uc hafta kisacasi..

Allah razi olsun. Kesinlikle aklimda olacak. Teşekkürler.

Off yapmayin bir daha ezdirmeyin su insanlari. Aileniz gibileriyle yemek yense ne yenmese ne. Vallahi uzuldum nisanlinizla annesine.

Ahh kac kere dedim gelmeyelim iftara diye. Dinlemediler. Sonucu da boyle oldu. Etti edemedi aksam evden ciktik nisanlim bizo arabayla eve birakacakti. Arabayi park ettigi yerden cikarirken sen bunla yola cikma ne bicim araba suruyo beceriksiz bu cocuk filan demeye basladi. Ters ters baktim yuzune ama susmadi bir turlu.

Surekli fitne fesat peşindeler. Cok yoruldum artik. Sabrim kalmadi...

Şu okuduklarımda kendi nişanlılık dönemini okudum kanallarda benim nişanlımı sevdiklerini söylediler. Yok şöyle kaç geldi yok dedikodu yapıyorlar gelen çıkan diye şehir etti nişanlılık dönemimi. Nikah kıyıldı 3 gün sonra düğün var ben istemiyorum vazgeçtim deyip dövmeye kalktı. İnşallah düğünün güzel olur benim düğünün de mahfolmuştu .

çok daha ileride gidip bununla evlenme iptal herşeyinide diyebilir az kalmış,çok zor bu ailenle nasıl sen kendine yeni çekirdek aile kuracaksınız? herşeyinizede karışmak ortalığında karıştırmak isteyebilirler çok dikkatli olun onların eline koz vermemeye çalışın en ufak tartışma bile yaşasan olayları büyütüp seni yuvandan ederler kocanın yüzüne bakacak yüz bırakmazlar onun için kocanı asla kötüleme ailesinide ...

Bir

baştan senin göremediğin bişey var onun için bozmaya mı çalışıyolar dedim ama yok bu iş öyle değil.

Resmen kin kusuyo ailen.

Ve üzülerek söylüyorum ki eşi de birikip yarın öbür gün oda sana kusacak.

Çok yazık engüzel zamanı zehir ediyolar.

Üzüldüm!!böyle anne baba olurmu demişsiniz ya olmaz canım!! Bu kadar acımasız olunmaz hele insanın yavrusuna böylesini reva görmesi çok acınası bir durum ailen hatalı ama söylenecek söz maalesef yok atsan atılmaz, annen, baban sadece mesafe koymanı tavsiye edebilirim belki bir gün kıymetini anlarlar ama sakın sen saygısızlık yapma derim benim bir abla olarak tavsiyem bu olabilir Allah yardımcın olsun canım....

Ben de ogretmenim esimle severek evlendik ama ah babam olacak herif sirf paraciklar gidicejk diye binbir bahanelerle beni vermek istemedi daha konuyu açar acmaz tanimadan olmaz dedi bayram günü dövdü sovdu sonra gelsinler dedi ben istemiyorum bu kez dedim beni ikna etti sinirden diyosun dedi neyseki esimi yaşadığımız sehre mahkum etti esim çıkıp benim için yaşadığım sehre geldi ne zaman ise gitsem hep arkamdan konustu yasim 27 idi vay efendim atesi basina vurmus o...nun gibisinden laflar sonra karşı taraftan ne zaman misafir gelse yiyecekleri lokmaya kdr sorun etti masrafa giriyormus neler cektim neler sonra o uğursuz agzi hic susmadi kinamda esimin amcasi halayda kalp krizi gecirdi ve öldü ben oracikta kalakaldim ne düğünüm oldu ne gelinlik giydim yas evine gittik gece gece agridan diyarbakira her sey cok garipti çünkü babam hic susmadi mutlulugumuza hep engel oldu unutamiyorum yasananlari keske hic ayni sehirde yasamasak simdi annem olmasa o evin kapısını acmam anne babanız iyiyse kizlar sukredin simdi muyluyum ama gecmisimdeki derin yaralar gecmiyor bazen evime gelip is cikisi az dinlenim uyuyayim diyorum ama sebepsiz aglama krizlerim tutuyor simdi de cocugum olmuyor hayat sorunlarla dolu önce babam sorundu simdi mutluyum ama saglik yok ha bir de geçmişteki aile yarasi ...

Allah hayırlı evlatlar sana nasip etsin ruhuna bedenine şifa versin inş. Babanı da ıslah etsin çok üzüldüm off ya

Allah hayırlı evlatlar sana nasip etsin ruhuna bedenine şifa versin inş. Babanı da ıslah etsin çok üzüldüm off ya
Icim o kdr tuhaf ki bugün yine agladim icimde yanginlar var meger babam bizim hayatımızı calmis mutlu anlarda bile onun bize yaşattığı mutsuzluk gitmiyor ruyalarima kdr geliyor ve ben artik yasamak istemiyorum hastalıklar da iyice bunaltti elim ayagim sogudu dunyadan munakasa bile etmek istemem kimseyle cunku babam zamaninda cok sey yasatti gücüm yok tukendim

Canım benim güçlü ol ,sabırlı ol inan hepsi geçiyor babanda senin sınavın. Eşini seviyorsun aranız iyi geçmişi geçmişte bırak baban demek ki böyle biri onu öyle kabul edeceksin naparsan yap bu adam değişmez ! Değiştirmeye çalıştıkça babanı bu şekilde kabul etmedikçe asla tam anla mı ile mutlu olamazsın.

Bu duygu durumundan bol dua ile ve psikiyatri desteği alarak kurtulabilirsin. Çalışıyor musun biliyorum ama kafanı dağıtacağın bir kursa gidebilirsin. Çocuk konusunu çok kafana takma illaki Allah nasip eder ama sen stres yaptıkça çocuk işi sürekli gecikir. Annen için kalıyorsun ya o şehri terk et bence anne yanına gelir aylarca kalır. Katlanma bence

Gecen anneme indirmis tokadi beynime kan sicradi ve bir haftadir cok mutusuzum bizden çekiniyor az da olsa gitsem daha da isin suyunu cikarir ve hic sevmiyorum o adami neden diyorum neden insan babasina bir türlü isinamaz cok yakisikli ama icinde vicdan yok tipini gören tipine asik ne anneme düzgün kocalik etti ne de bize babalik herkes babana cekmissin guzel kizsin der ama ya insanlar icimizdekini ne bilsin canavar gibi geliyo bana

Allah'ın gücüne gitmesin ama böyle insanlar ölsün ya vallaha insanın hayatını zehir ediyorlar. Annen boşansın ya bekar kardeşlerin yok mu işi gücü olan ?

Yani daha fazla üzülmenizi istemiyorum ancak bu sonlarda yazdığınız olay gibi olaylara boşanma sebebi diyorum ben.

Eşinizin babası size böyle diyecek, ama eşiniz hala babasıyla görüşmeye ve sizi görüştürmeye devam edecek. Yani bana göre bu size değer vermediği anlamına gelir. Çok uğraşması ama bir işe yaramaması bana göre bir şey ifade etmez, çünkü gerekirse böyle bir aileyle görüşmesin.

Bunu size uyarlayabilirsiniz.

Aileniz cok anormal. Anormal insanlarin neyi nicin yaptilari sorgulanmaz ki.

Keske uzak bir sehre gitseydiniz evlenip.

Siz evlenirseniz,paranızı el oğlu yiyecek diye kuduruyorlar resmen.Sizi paranız için seviyorlar.Bir an önce kendi yuvanizi kurun ve bir daha da gorusmeyin

çok üzüldüm, keşke bizim bu sorunlarımızı çözmenin bir yolu olsaydı...

L labfaresi kusura bakma sadece 1. Sf okudum
Ikinci düğün olacak mı olacaksa ve sen istemiyorsan hiç yapma anladigim kadarıyla ikiniz altindan kalkacaksiniz
Kendinizi bosa masrafa sokmayin boyle bi anne baba için
Üzüldüm
Umarım evliliğin en mutlu günlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…