Aile mi Bu Şimdi?

Ayy canım aman ailen yüzünden ayrılma nisanli ndan ana baba kötuluk istemez fakat sizin aileniz kin biriktirmis size

tabi ki olmayacak. kimsenin keyfi için kendimi yoramam.

Ayy canım aman ailen yüzünden ayrılma nisanli ndan ana baba kötuluk istemez fakat sizin aileniz kin biriktirmis size

ben de bunu anlamıyorum zaten. herşey onların dediği gibi oldu şimdiye kadar neyin kini bu? Sürekli laf söylemeler sürekli ezmeye çalışmalar.

dün en sonunda çıkıştım artık kendinize gelin diye. işe yaradı mı? tabi ki hayır...

ay canım çok üzüldüm ya
yaşadığınız şehri değiştirirsen iyi gelir mi belki sana
baban olacak adamla burun buruna gelmek daha çok yıpratıyordur seni
bir de üstte arkadaşın yazdığı gibi psikiyatrik destek al bol bol dua et
eşinle mutluysan daha sıkı sarıl ona
Allah sana tez zamanda şifa versin güzel bir çocuk versin inşallah

Bence senin terkedilmeni istiyorlar. Kusura bakma ama ailenden sana hayır gelmez

Şehir hatta bölge değiştirmek lazım. Şiştim yeminle. Okuyamadım yorumları. Allah sabır güç versin.

Ayy valla. Başlık dikkatimi çekti konuyu okuyunca sindirim bozuldu dikkat etmemişim tarihe. Çok utandım
İnşaAllah düzelmiştir tüm olumsuzluklar bitmiştir dileğim konu sahibi sonunda evlemiştir çokda mutlu olsun inşaAllah amin

Bi de nişanlında kötü çıkarda evlendikten sonra değişirse seyreyle gümbürtülüyü hayattan soğursun benim gibi

Nişanlınızı seviyorsanız ailenizi dinlemeyin, gariplermiş para mutluluk getirmez, evlenince mümkünse şehir degìştirin, imkan yoksa çok fazla görüşmeyin, zira yuvanız yıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…