- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ahahahshs kusura bakmayın güldüm yaKayninizla mangal mi yakmak istiyorsunuz simdi?
Evet ben tercih ettim.Ama onların bunu sorgulaması gerekmez mi?Görüşmemeyi tercih etmişsiniz zaten. Hareketlere anlam yüklemek neden ?
Kaynıyla mangal yakmayanda ne bılıyımmmmmmmKayninizla mangal mi yakmak istiyorsunuz simdi?
Sorgulamadıklarını ne biliyorsunuzEvet ben tercih ettim.Ama onların bunu sorgulaması gerekmez mi?
Tabiki hayır.Kaynim ailesi falan bizim tarafla daha sık gorustugumuzu biliyor.Onlarda bunu sorguluyor mu acabaKayninizla mangal mi yakmak istiyorsunuz simdi?
Niye sorgulasinlar?Evet ben tercih ettim.Ama onların bunu sorgulaması gerekmez mi?
Hayır onlar hicbirsey yok gibi davraniyorZaten araya mesafe koymussunuz.onlarda gayet mesafeli anladigim kadariyla.Kendinize sorun ariyormussunuz gibi geldi bana.
Neden sorgulasınlar? Yetişkin insansınız konuşarak değil de mesafe koyarak mı çözüyorsunuz.Evet ben tercih ettim.Ama onların bunu sorgulaması gerekmez mi?
Onlar sebeplerinin farkında bazı şeyleri tavırlar anlatır.Neden sorgulasınlar? Yetişkin insansınız konuşarak değil de mesafe koyarak mı çözüyorsunuz.
Mesafeli olduğun için sizi gözden çıkarmışlar, bence bu dert değil...4 yıldır evliyim.Bilenler var buradan Eşimin bekarken aldığı ortak araba yüzünden kvlerle aramıza mesafe koydum.Size şunu sormak istiyorum.Böyle olması normal mi? Öncelikle eşim ve ben halimizden aşırı memnunuz.
Bu 4 yılda özelikle son aylarda maddi olarak çok sıkıştık.Ben çalışmıyorum,şubatta işten çıktım.Evimiz kira.Daha önce yeni evliyken eşim işsiz kaldı.Eşimin ailesinden maddiyi bırakın manevi destek hiç görmedim.
İyi haberler alıyoruz yanımızda yoklar.Kötü şeylerde de yanımızda yoklar.Derdimizi zaten paylaşamıyoruz.Herşeyi benim kardeşime,anneme anlatıyoruz.Sanki hayatımızda yoklar.
Ben işten çıktım.Çok sıkıştık.Kv sadece dua et diyorlar.Evimiz arabamız yok.Ev sahibimiz vicdansız kafalarına zerre takmıyorlar.Bizim için hiç üzülmüyorlar.Varsa yoksa diğer oğulları.Onlar birsey teklif etse zaten reddederim ama eşimi de düşünsünler isterdim.
Merak ettiğim şu.Biz kız kardeşim ve sevgilisi ile sık görüşüyoruz.Evimizde defalarca mangal yaktık.Kaynimlarla hiç yakmadık.Kvlerin iki oğlu iki gelini var.İnsan iki gelinimde gelsin,evlatlarımı sık görüşeyim demez mi?Kaynım ve eşimde sık görüşmüyor.
Vala benimkide melek değil.Beni bu aşamaya kendi getirdi.2 sene onun yüzünden kavga ettik.Hani her akşam yemekler bizde yensin diyen kvler varya bu da öyleydi.Darladi da darladi.tam kayinvalidemin istedigi gelin tipisin (ex kv diyim)
Tamam işte ortada sorun varmış belli etmişsiniz kendinizce neden adım bekliyorsunuz ki. Belli ki onlar da bu mesafeden memnunOnlar sebeplerinin farkında bazı şeyleri tavırlar anlatır.
Aslında adımda beklemiyorum.Sadece hoşnut olmaları tuhafıma gidiyorTamam işte ortada sorun varmış belli etmişsiniz kendinizce neden adım bekliyorsunuz ki. Belli ki onlar da bu mesafeden memnun
Bence hisleriniz karşılıklı siz onlara ne hissediyorsanız onlar da size karşı aynı şeyleri hissediyor ve bu durumdan çok memnunlar bence.Aslında adımda beklemiyorum.Sadece hoşnut olmaları tuhafıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?