:) Ne diyebilirim ki ben size hangi sebep bir kadına yumruklarla vurmayı gerektirebilir. Evet benim gözümde nazarımda suçlu anne baba olma yaşımız geldiği halde arabamda arabam diye tutturan bir adama inan az bile yaptım emin ol. Siz galiba her gün eşinizden dayak yediğiniz için bu dayak olayını çok hafife almışsınız.
arkadaş size olayin başka bir boyutunu göstermek istemiş , ama maalesef siz çirkin ve kırıcı bir şekilde cevap vermissiniz..
Bakın konu sahibi. Siz önce insana , insan varlığına saygı duymayi öğrenin bir.
Herkesin bu hayatta farklı istekleri , farklı beklentileri var. Biri kendisi için para ister başka biri sağlık. . Biri ağlasa o an başka bir yerde başka biri mutluluktan uçuyorDur.
yani diyeceğim o ki ; insanoğlu çeşit çeşit.
Size saçma gelen bir neden , bir istek , başka birine çok mantıklı gelebilir .
Veyahutta şu konunuzda olduğu gibi size mantıklı gelen bebek arzusu , eşinize saçma gelebilir.
HERKES SIZINLE AYNI ŞEYLERi DUSUNMEK VE ISTEMEK ZORUNDADIR DIYE BIR KAIDE YOK !
ISTEKLERINIZ ortusmuyorsa yolunuza bakarsınız ama kimseyi istemediği için bu derece psikolojik baskı altına almaya , syclamaya hakkınız yok.
Sizin ne kadar isteme özgürlüğünüz varsa, eşinizin de o kadar istememe özgürlüğü var . Ister kabul edin ister etmeyin ama bu böyle. .
Ve üzülerek söylüyorum . Arkadasa olan çirkin yorumunuza bakarak söylüyorum .
Eşinizle bir farkınız yok , siz ona yıllarca psikolojik şiddet uygulamissiniz , o size sadece 1 kere fizyolojik şiddet.
Gördüğünüz gibi şiddet şiddeti doğuruyor maalesef.
Bu saatten sonra hala çocuk ta çocuk türküsü tutturacaginiza , evliliginize odaklanmanizi tavsiye ederim.
Ya bitirin , ya konuşun sorunlarınızı halledin.
Ama böyle sürünmeyin. .
Bakın ben size yüzde yüz hatalisiniz demiyorum . Ama hiç hatanız olamaz mı?
Inanin ki yaşadığınız şeylere üzüldüm.
Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsaniZ da buna , en baştan kendi hatalarını olabilir mi acaba bu soru ile başlayın. Ice bakış kısaca bunun adı.
Aksi takdirde çocuk yapabileceğiniz bir eş te kalmayacak ortada..