Aile ortamı, hijyen konusu

Aaaaa hadi sizin bir sürü bahaneniz var. Onun bahanesi neymiş
Önceki sayfada yazmıştım sizede kopyalayayım Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamış

Nişanlıyı ve ailesini olduğu gibi kabul etmeyecekseniz ayrılın derim. Şu an bile tiksindiğiniz adamla( gerçekten tiksinilir hak veriyorum) evlenince aynı yatakta nasıl yatacaksınız ? Bir de 92 liyseniz nolmuş? En güzel yaşlar bunlar yine seversiniz de sevilirsiniz de pozitif bakın hayata.

Ayrılmak için ilk adımı nişanlınızın atmasına ne demeli, size kalsa kolay kolay olmazmış o ayrılık.
Ben sürekli ona konuşalım imasında bulundum zaten şuan olmaz diye kendisi öteledi onun açmasını bekleyip kabul etmek bana daha mantıklı geldi zaten benim tavırlarım mesafemden birşeylerin yolunda gitmediğini anlaması zor değildi yorumunuz için teşekkürler

2017den bu yana dişlerini düzgün fırçalamadığını bilmemeniz kötü. Uzak mesafe ilişkilerinde konuştuğunuz kişi sizin kendi kalıplarınızda kalır ister istemez, sonra yanyana geldiğinizde bu kalıplara uymadığını farkedip hayal kırıklığı yaşarsınız. Kurtulduğunuz çok iyi olmuş

Sevip sevmediğinden kendinde emin değilsin ama kendini mutsuzluk umutsuzluğa sürükleme derim.
Kıymet bilmeyeceğin, değer görmeyeceğin sürekli bir beklenti içinde olacağın bu aile için de çabalamana gerek yok.
Söylediklerimi yanlış anlamayın sakın amacım sizi üzmek değil.
Bence, size gerekli değeri göstermeyen hissettirmeyen insanlardan uzak durun, düzelir diye düşünmeyin.
Bu arada seversiniz, aşık olursunuz en güzel yaşlarımızdayız. Tadını çıkarın bu yaşların, ben öyle yapıyorum
Bence yolun başındayken vazgeçin. Hayatında güzel taraflarından tutunun

Bunu alan kıza Allahtan sabırlar diliyorum adam da ailesi de Hindistan standartlarında hijyene sahip

Bu herif evleniyor diye konu açan konu sahibesi valla size de Allahtan akıl fikir diliyorum

Ayrıl diyorum kendini yakma.

Pazar günü bir başkasıyla nişanlandı kendisi

Bunu alan kıza Allahtan sabırlar diliyorum adam da ailesi de Hindistan standartlarında hijyene sahip

Bu herif evleniyor diye konu açan konu sahibesi valla size de Allahtan akıl fikir diliyorum
Miss gönül bu işte ilk gördüğüm zaman bununla olmaz diyip vakit geçirdikçede bağlanmıştım, bağlanma sebebim saygı güven cömertlik konularında kusursuz olmasıydı ama sonraki konumu biliyosunuz gitti başkasıyla nişanlandı bana dönsünden ziyade 4 ay gibi kısa sürede geçen zamanın hiç mi hatrı yokmuş nasıl unutabilmiş dedirtti

Diğer konunu görüp İnsaAllah evlenmemistir diye mesajlarına baktım ve şükür evlenmemissin. Gerçekten çok sevindim. Canım benim evlenmedigin için bilmiyorsun nasıl zor olduğunu. Nişanlın evin içinde bin beter olacakti,hergun yeni bir kötü huyunu görecektin. Öyle zor ki bazı konularda hergun birini uyarmak. Zaten otuz yaşına gelmiş adam da değişmiyor. Bir de aile kötüymüş bu çok sıkıntı. İnsanın aklı evlenmeden almıyor da öyle detaylı konular var ki. Düşünsene çocuğun olacak halasina benzeyecek mesela, huyu aynı babaannesi gibi olacak, babasının hijyensiz hallerini örnek alacak... Valla öyle önemli konular ki bekarken akla gelmiyor da çocuğun olunca şoka giriyorsun. Evlilik çok zor iş ailesi de kendisi de düzgün birini bul hayırlısıyla. Şimdiki aklım olsa 29,30 yaşında evlenirdim. Zorum neydi erken evlendim aklım almıyor. Eski nişanlın da seni öyle mumla arayacak ki bekle de gör. Belki aylar belki yıllar geçecek ama haberini alacaksın

Uzak mesafeyle ailesine dair hicbir sey bilmedigim bir adamla ailesini cok da gorup taniyamadan evlendim. Neyse ki eşim muhtesem bir insan her yonuyle. Ama kayinvalidem ayni boyle, hijyen yok, yemegi yenmiyor. Baska ilde olduklari icin gidince kalmamiz gerekiuor. Her gittigimde birkac kilo veriyorum. Ramazan gunu ayran siviliginda yogurdun icinde yuzen lapa makarnayi sahur iftar 3 gun onumuze koydu yemek diye. Yasadiklari yer de köy gibi cok küçük, disari cikup yemek yiyebolecegim yer de yok. Odada gizlice biskuvi yiyorum surekli ölmeyim diye. Labus gibi anlatamam. Ama nisanlini seviyorsan katlaniyorsun

Allah razı olsun çok sağolun umarım öyle olur Allah'a bırakıyorum her konuda kendisini ve ailesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…