Aile ortamı, hijyen konusu

Sizin avantajınız eşinizin karakteri ailesi gibi değil, ve sizin arkanızda duruyor olması bu eski kişi ailesi ne derse özellikle annesi o oluyor bana yansıtmadan ne diyeyim Allah büyük umarım onlarında canı çok yanar

O zaman cok buyuk sıkıntı. Yol yakinken kararları gozden gecirmekte fayda var

çok şükür evlenmeden kurtulmuşsun.

Kolay kolay ayrıl demem ama buna benzer bır hıkaye okumustum burda bıkac yıl sonra haklıymıssınız dıye konu acıp sonra dava actım demıstı üyeyi hatırlamıyorum belkı bılen vardır. sen de bıkac sene sonra cocugunla dava açmazsın umarım guzelım

9 temmuzda ayrılmak istediğini söyledi, pazar günü de başkasıyla hatta gördüğüm kadarıyla annesinin buldugu bir kızla nişanlandı

Ailede görgü yok, nişanlını sevmiyorsun. Yaşın daha genç. Ev ararken ucuz bulun diyorsa kv, zengin yere gelin olmuyorsun. Ben neden evlilik yoluna girdiğine anlam veremedim.
9 temmuzda ayrılmak istediğini söyledi, pazar günü de başkasıyla hatta gördüğüm kadarıyla annesinin buldugu bir kızla nişanlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…