Aile ortamı, hijyen konusu

Ay sizi Allah kurtarmış
Hepimizi anne babamız okutuyor ama evlenince kul köle olmuyoruz. Bu erkeklerin kafasızlığına da hayranım.
Beni ebem okuttu sanki
Ama bence ayrılmak istediğinizi anladı
Gururunu kurtarmaj istedi

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Sormayın ben bir kız olarak onun kadar ailem ailem demedim annesi çok güzel bir yıkama yapmış aklını oda zaten ailesi için beni ikinci plana atabilecek biri teşekkür ederim tekrar yorum için

“Senin yanında ailem yüzünden rezil oldum, ne mal olduğumuz iyice ortaya çıktı, rahatsız olduğun konular yüzünden zaten kompleksliydim, ablanla seni ağırlama durumunda bu kompleksler ayyuka çıktı. Senin yüzüne ne zaman baksam bu utancı hatırlayacaktım. Bu noktada aklıma bir fikir geldi: seni hayatımdan çıkarırsam bu utanç da otomatikman ortadan kalkar.” diyememiş de ‘yok ailem beni okuttu da yok onlar olmadan hiçim.’

Sanki bizi sokak kedileri büyüttü. Takma canım yol yordam bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor. Sıradaki gelsin. Yeni tur yeni şans.

Ayyy biri eşinden yada nişanlısından ayrıldı diye sevineceğim aklıma gelmezdi adınıza çok sevindim. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. Zaten böylesi bi evlilşkte olmazdı
Yorumunuz için çokkkkkk teşekkür ederim Allah razı olsunn. İstediğim gibi biri çıkması dileğimle çokk amin

Allah razı olsun çokk teşekkür ederimm çokkk amin.

İstisnalar kaideyi bozmaz. Ama yine de diyorum ki anası ne ki danası ne olsun. Görgü aileden gelen birşeydir. Ailesinden genel temizlik ve görgü kurallarını öğrenmeyip kendini geliştiren çok az kişi var. Görünen o ki nişanlınız bunlardan biri değil. Koca adamı çocuk gibi eğitebileceğinizden emin misiniz? Kaldı ki bu yaştan sonra bi ihtimal eğtirsiniz ama ömrünüzden ömür gider.

Kokuyordur hijyenik değildir oraya bir şey diyemem ama 3 günde annemi özledim diye ağlayan! birisi evdeki olan şeyleri abartmistir gibi geliyor. Zaten ilk günden sarma, köfte lezzetsizdi dışarı gittik demenizden bir şeyler anlaşılıyor. Ben nişanlı ve ailesini asla savunmuyorum ama siz de az değilsiniz sanki diyorum

Benim annemi özledim kelimesini kullandığım gün acillik olmuştum eve geldim hani insan ikinci ailesi dediği insanlardan bir sıcak çorba yada bi nasıl oldun kızım denilmesini beklerken uzun süre gelip soran olmayınca kendimi kötü hissettim o yüzdendi ve bana kendimi geldiğim ilk günden evlerinde bir yabancıymışım gibi hissettirdiler durup dururken kaç yaşında kız anne diyecek yaşı geçtim yanlış anlamanızı istemem yorumunuz için teşekkür ederimm

Bugün kendisi arayıp ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim

Kız kardaş elinin yazdığını gözün okur mu??? Ağzının söylediğini kulagin duyar mi???

Bunca fiyasko, her şeyi geçtim bir tiksinme haliniz var bu adamla bir ömür geçer mi? Midemi bulandıran biriyle evlenemezdim, evlensem de uzun vadeli olmazdı muhtemelen. Hadi bazı özel durumlar olur hastalık v.s. gibi ama adamın rutini buymuş bence olmaz bu iş. Oldurcam diye zorlarsanız da çok sıkıntılar yaşarsınız. Çok dediğime bakmayın siz oraya kendiniz fazladan o ilave edin

Artık sevemem diye bir bakteri yuvası ile mi evleneceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…