Aile ortamı, hijyen konusu

annesi oğlunu yakmak istemiyorda, siz neden gençliğinizi bir ömrünüzü bu kadar yakar yakma heveslisiniz. biraz kendinize değer verin , olmaz böyle . nasıl başlarsa öyle gider.

iyide korona baska icindeki igrenme duygusu baska evine döndün 1 gun 2 gün diger gun deseye ben bu davranıslarından cok rahatsız oldum burdaki cogu kız aman ailesinden banene der ama öyle degil o isler ailesine kisinin ailesine denk olmalı görgü giyim yasam ve düsünce sekli acısından yeni gelin olmus bi kızı karsılamak var karsılamak var ev bakarkeb sana söyledigi cümleleri unuttun mu o kadının yada seni yanlız alısverise yollayan seninle aynı sevinc ve heyecanı paylasmayan nisanlınla mutlu olucagını mı sanıyosun ahhh ahh

Canim nişan at bence. Kolay kolay demem ama senin durum bu olmuş. Nişanlin ailesini takma beklentini düşük tut. Kaynanam da ben nisanliyken onlarda hasta olmuştum da bi çorba ilaç vs. Geç nasılsın demedi.

Ama es adayın problemli. Sen onunla bir omür geçirmwk ostediginden emin misin

Hiç düşünmüyorum hemde bugün kendisine yazdım konuşabilirmiyiz diye akşam konuşuruz dedi tamam dedim daha bu saat oldu aramadı artık söyleyip bitirme taraftarıyım

Benim için en doğru karar bu düşünün hasta halimle serum takıldım evlerine geldim bi tabak sıcak çorbayıda insan sormadan getirir koyar önüne nerdee eski nişanlımda beyefendi annesinin ablasının yanından ayrılmadı ben ve ablamda affedersiniz bir sığıntıymışız gibi o hasta halimle bi odada durduk kendisine söylediğimde rahatsız etmemek için güya hasta halimle yalnız bırakmış dinleneyim diye

Bence de uzatmadan söyle gitsn. Benm esim iyidir ama ailesi sıkıntılı. Araya mesafe koyup çekirdek ailene odaklanabiliyorsun ama senin nisanlinda problem

Sarılıp öpmekte gelmiyorsa nasıl birlikte aynı evde ve yatakta yatacaksınız.. yaşınız genç ona takılmayın ama değer verilmeyen bir yerde üzülmenin de anlamı yok...

Nisanliniza veya baskasina bulastimi merak ettimm .

Nisanliniza veya baskasina bulastimi merak ettimm .
Eski nişanlıma çok hafif atlattı, ve ablama bulaştı diğer aile üyele
Sarılıp öpmekte gelmiyorsa nasıl birlikte aynı evde ve yatakta yatacaksınız.. yaşınız genç ona takılmayın ama değer verilmeyen bir yerde üzülmenin de anlamı yok...
haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

Arkadaşlar güncelleme bugün aradı tüm bu olanların üstüne kendisi benden ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim bilginize

Sebep sundu mu sadece merak ettim .Bu arada ben zaten ayrilacaginiza emindim böylesi de güzel olmus :)
Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamış

Onun gerekçesi neymiş çok merak ettim
Aşağıda yazmıştım yine kopyalayayım size Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…