- Konu Sahibi nobodysperfect
-
annesi oğlunu yakmak istemiyorda, siz neden gençliğinizi bir ömrünüzü bu kadar yakar yakma heveslisiniz. biraz kendinize değer verin , olmaz böyle . nasıl başlarsa öyle gider.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Hiç düşünmüyorum hemde bugün kendisine yazdım konuşabilirmiyiz diye akşam konuşuruz dedi tamam dedim daha bu saat oldu aramadı artık söyleyip bitirme taraftarıyımiyide korona baska icindeki igrenme duygusu baska evine döndün 1 gun 2 gün diger gun deseye ben bu davranıslarından cok rahatsız oldum burdaki cogu kız aman ailesinden banene der ama öyle degil o isler ailesine kisinin ailesine denk olmalı görgü giyim yasam ve düsünce sekli acısından yeni gelin olmus bi kızı karsılamak var karsılamak var ev bakarkeb sana söyledigi cümleleri unuttun mu o kadının yada seni yanlız alısverise yollayan seninle aynı sevinc ve heyecanı paylasmayan nisanlınla mutlu olucagını mı sanıyosun ahhh ahh
Benim için en doğru karar bu düşünün hasta halimle serum takıldım evlerine geldim bi tabak sıcak çorbayıda insan sormadan getirir koyar önüne nerdee eski nişanlımda beyefendi annesinin ablasının yanından ayrılmadı ben ve ablamda affedersiniz bir sığıntıymışız gibi o hasta halimle bi odada durduk kendisine söylediğimde rahatsız etmemek için güya hasta halimle yalnız bırakmış dinleneyim diyeCanim nişan at bence. Kolay kolay demem ama senin durum bu olmuş. Nişanlin ailesini takma beklentini düşük tut. Kaynanam da ben nisanliyken onlarda hasta olmuştum da bi çorba ilaç vs. Geç nasılsın demedi.
Ama es adayın problemli. Sen onunla bir omür geçirmwk ostediginden emin misin
Bence de uzatmadan söyle gitsn. Benm esim iyidir ama ailesi sıkıntılı. Araya mesafe koyup çekirdek ailene odaklanabiliyorsun ama senin nisanlinda problemBenim için en doğru karar bu düşünün hasta halimle serum takıldım evlerine geldim bi tabak sıcak çorbayıda insan sormadan getirir koyar önüne nerdee eski nişanlımda beyefendi annesinin ablasının yanından ayrılmadı ben ve ablamda affedersiniz bir sığıntıymışız gibi o hasta halimle bi odada durduk kendisine söylediğimde rahatsız etmemek için güya hasta halimle yalnız bırakmış dinleneyim diye
Sarılıp öpmekte gelmiyorsa nasıl birlikte aynı evde ve yatakta yatacaksınız.. yaşınız genç ona takılmayın ama değer verilmeyen bir yerde üzülmenin de anlamı yok...Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Nisanliniza veya baskasina bulastimi merak ettimm .Gurbet meselesi biraz karşımda insana bağlı eğer adam gibi adam olsa sahip çıksa beni yalnız hissettirmese gözüm kapalı düşünmem sonuçta aile olduktan sonra böyle olunması gerekir ama bana o güvenide veremiyor
Eski nişanlıma çok hafif atlattı, ve ablama bulaştıNisanliniza veya baskasina bulastimi merak ettimm .
Eski nişanlıma çok hafif atlattı, ve ablama bulaştı diğer aile üyeleNisanliniza veya baskasina bulastimi merak ettimm .
haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinSarılıp öpmekte gelmiyorsa nasıl birlikte aynı evde ve yatakta yatacaksınız.. yaşınız genç ona takılmayın ama değer verilmeyen bir yerde üzülmenin de anlamı yok...
Arkadaşlar güncelleme bugün aradı tüm bu olanların üstüne kendisi benden ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim bilginizeMerhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
İşinizi kolaylaştırmış.Arkadaşlar güncelleme bugün aradı tüm bu olanların üstüne kendisi benden ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim bilginize
Allah razı olsun çok teşekkür ederimİşinizi kolaylaştırmış.
Allah yolunuzu açık etsin.
Sebep sundu mu sadece merak ettim .Bu arada ben zaten ayrilacaginiza emindim böylesi de güzel olmus :)Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Arkadaşlar güncelleme bugün aradı tüm bu olanların üstüne kendisi benden ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim bilginize
Oh çok şükür.Arkadaşlar güncelleme bugün aradı tüm bu olanların üstüne kendisi benden ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim bilginize
Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamışSebep sundu mu sadece merak ettim .Bu arada ben zaten ayrilacaginiza emindim böylesi de güzel olmus :)
Aşağıda yazmıştım yine kopyalayayım size Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamışOnun gerekçesi neymiş çok merak ettim
Allah razı olsun çok sağolunOh çok şükür.
İlk mesajınızı okuduğumda şok oldum. Çoooook doğru bir karar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?