Aile ortamı, hijyen konusu

Bu süreçte ayrılmak gibi bir alternatifiniz olduğunu da hiç düşündünüz mü?
Bunu ne şekilde nasıl söylenir bilmiyorum birde aldıklarını nasıl kargolicam yada nakliye ile mi göndermek mantıklı olur kafam çok karışık

Bütün erkek anaları çok hamarat olacak diye kural yok bir. Bütün erkek aileleri gelinlerini pamuklara sarıyor diye kural yok iki.
Eş ile evleniyorsun, evlenirken onun karakterini dikkate alman gerekiyor.
Paragraftaki tek ve en önemli sıkıntı senin erkek arkadaşından miden bulanıyor olması. Cinsel hayatınız da sorun teşkil eder.

Yorumunuz için teşekkür ederim iyi bir arkadaş olarak dertleşebiliyoruz konuşabiliyoruz, hijyen ne yazıkki ama onunla bir cinsellik yada balayı gibi şeyleri hayal bile edemiyorum artık.

Herkes misafirperver olacak diye birşey yok, kaldı ki o lezzetsiz börek kötü vs demeniz hoş değil. Herkesin eli lezzetli olmaz en azindan onunuze yemek koymuslar. Sadece hastayken ilgilenmemeleri ve nişanlınızın hijyeni yüzünden ayrılın demiştim. Ama siz kültür olarakta pek uymuyorsunuz anladığım kadarıyla.

Bunu ne şekilde nasıl söylenir bilmiyorum birde aldıklarını nasıl kargolicam yada nakliye ile mi göndermek mantıklı olur kafam çok karışık
Önce kararınızı verip ayrılik konuşmasını yapın eşyaları teslim etmek kolay. Kendimi o aileye ve eve ait hissedemedim diye başlayabilirsiniz.

Gurbet meselesi biraz karşımda insana bağlı eğer adam gibi adam olsa sahip çıksa beni yalnız hissettirmese gözüm kapalı düşünmem sonuçta aile olduktan sonra böyle olunması gerekir ama bana o güvenide veremiyor

Börek kötü ibaresi nerede geçiyor göremedim sadece el lezzeti yoktu dedim oda dediginiz gibi olmak zorunda değil yorumunuz için teşekkürler

Herşeyi geçtim nişalınin kendisine saygısı yokki sana olsun be canim.
Iyy nasıl koynuna alacaksın onu Allah bilir banyoda az yapıyordur.

4 yıl ne ki takılma evet dersen 40 yılın gidecek yaşına da genç aklını kullan.

Siz annesimisiniz ki hijyen öğreyecektsiniz daha evlenmeden kokan adam evlenin miçar size temizletir

Komşumuzun kızı bu yüzden attılar nişanı. Adamın memleketine anne, kız alişverişe gittiler. Orda aynen bu şekilde muamele görmüşler. Kadın kızına, yol yakınken dön, evlenince boşanmaktan kolaydır demiş. Öylece attılar nişanı. Düğüne de çok az vardı

Şimdiye kadar öğrenmediyse bu saatten sonra hiç öğrenemez. Kişisel temizlik insanın kendi vücuduna saygı duymasıdır bana göre. Benim eşim kendine çok iyi bakar. Düzenli tıraşını, cilt ve diş bakımını, vücut temizliğini ve günlük duşunu alır o halde bile sabah uyanınca hafif ağız kokusu oluyor diye yaklaşmak istemem. Siz bunlara önem veriyorsanız yapamazsınız bu kişiyle

Ha şunu da söylim gidip evleniceksin zaten yorma bizi
Şuan nasıl kurtulurum diye düşünüyorum büyük konuşmak istemem başıma gelmesin Allahın izniyle bu süreçte biticek onunla hiç birşey hayal edemezken ilerlemek saçmalık olur

Bir yıl sonra;

'' Eşim yıkanmıyor , sigara kokuyor , birlikte olmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar? Yardım edin.''

konu başlığıyla bdvde konu açıyor olacağınızı şimdiden görebiliyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim iyi bir arkadaş olarak dertleşebiliyoruz konuşabiliyoruz, hijyen ne yazıkki ama onunla bir cinsellik yada balayı gibi şeyleri hayal bile edemiyorum artık.
İlişkiniz de ten uyumu yok maalesef, evlenince aynı yatağa girmek size zulüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…