Aile ortamı, hijyen konusu

Ev bakmak için gelip annemi özledim diye ağlamanız da tam bir fiyasko
Ayrıca el lezzeti olmayabilir yani ne var bunda o kısım da sorun değil
Aile fiyasko da aileden önce siz fiyasko çocukla yüzük takmışsınız yalnız o ne olacak

dişini fırçalamayan insanlarla evlenmek isteyip ailesini sorun etmeniz peki?

Konuyu keşke detaylı okuyupta yorum yazsaydınız acillik olduğumu eve gelip kimsenin ilgilenmemesini o yüzden yabancı gibi hissedip ağladığımı yüzüğü yalnız ben takmadım, ailesinin ikramda bulunmaması size çok normal geliyorsa sizin geleneğinizde böyledir normal görüyorsunuz. Ben evlenmek istiyorum ailesini sorun ediyorum gibi birşey yazmadım. Genel olarak tüm sorunları belirttim. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.

Ailesi ile ilgili yazdıklarınız çok önemli değil onlarla yaşamayacaksınız nasılsa falan yazacaktım ama asıl problem nişanlınızda. Kişisel temizliğine önem vermiyorsa bu saatten sonra değişmez. Bir de onun için şehir değiştireceksiniz sanırım. Hiç gerek yok. Yaşınız oldukça genç. Bunda takılacak bir durum yok. Kötü bir evlilik yapmaktansa geç evlenin daha iyi.

Yahu kusura bakmayın eve gelince mi öğrendiniz diş fırçalamadığını?
Biliyordunuz
Ben kıyafetine dikkat et aman şunu yap aman temizliğine özen göster diye uyaracağım adamla neden yüzük takayım

yüzük taktığınız bir insanla ilerisini düşünüyorsunuzdur

siz okuduğunuzu pek anlamıyorsunuz bence el lezzeti yok diye eleştirmişsiniz olmayabilir dedim ona yapacak bir şey
Yok dedim iyi okuyun

aile zaten fiyasko yazmışım
Ev bakmak için gelip 3 gün sonra annemi özledim demek evet fiyasko
Evlilikte insanlar şiddetli kavgalar ediyor belki çok daha kötü hissedeceksiniz ne yapacaksınız?

Haklısınız insanın gözüne perde inince ne yazık ki göremiyor bazı şeyleri. Ankaraya gidip kendim görüp tanık olmasaydım çoğu şeye belkide evlenmiştim Allah korudu ne diyelim bazen bazı şeyleri yaşamak gerekiyormuş

Yani adamlar sana altinlar taksa, sofrada hersey eksiksiz etse, sen halen bu adam ile evlenecekmiydin?

Yani gerçekten çok garip bir düsünce. Adamdan dolayi miden bulanmasi önemli degil, kv'denin hamaratligi, misafirperverligi daha önemli. Hayirdir kv'de ile mi evleneceksin, seviseceksin?

Onca yildir degismedi diyorsun. Yani adamin hijiyen konusunda sikinti yasadigini biliyordun. Artik bu noktadan sonra halen evlenirsen o adam ile, ne o adam, ne kv'de suçlu olur. Kendin ettin kendin buldun olur.

Ve lütfen ya, 29 yasinda evde kalma korkusumu olur? Hiçbir yasta olmamali.

Tabiki böyle düşünmüyorum, eksiksiz herşey olmuş olsaydı belki dahada zor olurdu o kadar iyi davrandılar mahçubiyetini yaşardım. Sorunun temeli hijyen ilişkinin ilk evresinde bu kadar kötü değildi. Ankara'da yaşadıklarımı söyleme sebebim objektif bakış açılarına ihtiyacım olduğu içindi. Teşekkür ederim yorumunuz için

Nişanlını sevmiyorsun nişanlında seni sevmiyor usulen nişanlanmışsınız belli ki.
Yeme içme kısmından daha mühim bu.
3 günde annemi özledim diye niye ağladınız hiç anlamadım.
İkinci günü acillik oldum serum takıldıktan sonra eve geldiğimde yabancıymışım gibi hissettirildim o yüzden hastalığında verdiği boşlukla ağladım. Onun beni sevmediğini nasıl anladınız merakımdan soruyorum

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz zaten görüştüğünüz sayılı günler onda da ablanızla dışarı çıkacağınızı söylediğinizde sizinle gelmemiş aşık olsaydı size beş dakkayı değerlendirmeye bakardı tenezzül etmemiş.

Konudaki herkes sıkıntılı bence.
Sizin koktuğu için sarılamadığınız adamla ev bakacak noktaya gelmeniz. 3 günde annemi özledim diye aglamaniz.
Ailenin tavrı da normal değil. Evine kim gelirse gelsin daha özenli olmak gerekir ama asıl mesele nişanlınizla zaten.
O da sizinle vakit geçirmek istememiş çok fazla.
Sırf bu kadar yıldır birlikteyiz, yaşımız da geldi evlenelim bari denilmis ve öyle adım atılmış gibi iki taraf içinde.
Tüm bunlara rağmen evlenirseniz daha çok üzülürsünüz geçen yıllara.

En azından gelin adayı gibi değil ama hasta ve bir tas çorbaya ihtiyacı olan x biri gibi davranabılırdı degıl mı? Ben olsam gözümün önünden ayırmazdım, hem oglumun nişanlısı hem emanet hem misafir hem hasta diye. Yani nerden bakarsa baksın kültür farklılıgı ıste, herkes aynı hassasıyette olamıyor

İşte aynen bu o hasta halimle bir tas çorba bile eğer ben istemezsem önüme neden konulsunmuş, insan hastaya da sormazki beni en çok üzüp ağlamama sebeb kesinlikle bu olaydı

kaç kaç kaçç
oğlunun başını değil senin başını yakacaklar bunlar
yine seversin hem de öyle bi seversin ki

Ben dayanamadim yine yazicam. Bak sen kac ay once de bir konu acmissin. Bu aile by cocuk senin icine sinmiyor. Yine de gidip orda kalmissiniz ev bakmissiniz. Sen simdi buraya yazip icini dokuyorsun iyi guzel de, sonra gidip evlenirsen valla cok uzulurum yazik olur Sana. Aman el neder aman bir daha birini bulamam diye gidip bu kokusmus salatalikla evlenme lutfen.

Sizde o cesareti gördüm ben. Bence hayatının kontrolünü eline alabilirsin. Boşanmak çok daha zor olur ya da hayatın çekilmez bir hal alır. Zaten ilk defa gitmişsiniz evlerine. Bu senin için iyi. Nedenlerini düzgünce söyleyebilirsin. Uygun olmadığımızı düşünüyorum nişanlılık birbirini tanıma süreci değil mi ? Aynı eve girince senınle olamayacağımı anladım çok farklıyız dersin

Allah razı olsun sağolun yorumunuz için, her seferinde acaba ben mi abartıyorum diye diye şu raddeye getirdim Allahın izniyle artık sona geldi. Sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ondan mı beklemeliyim

Sakın evlenmeyin bu gençle.
Kendisi ayrı fiyasko ailesi ayrı.
Dişini fırçalamayan adamla nasıl öpüşeceksiniz?
Duşa girmeyen, kokan adamla nasıl aynı yatağa yatacaksınız?
Kvnin el lezzeti yokmuş, hastalanınca çorba yapmamış, görümce kuru pastayı yemiş,
bunlar nişanlınızın pisliğinin ve umursamazlığının yanında önemsiz konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…