Aile problemi

Uzgun26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
11
1
1
31
İyi günler arkadaşlar, 7 yıllık evli, 5 yaşında da bir kız çocuğumuz var. Eşim aşırı sınırı anlamadan dinlemeden hemen parlayan birisi. Çok severek isteyerek evlendik ama sanki bir yerde eksiklik var. Mutlu olmak için bir şey arıyorum ama bulamıyorum evladımdan başka. Beni hep aşağılıyor beğenmiyor, sürekli kızıyor, beraber bir şeyler yapalım istiyorum yapmıyor, işten grlince televizyonun karşısında. Ailesinin bana yaptıklarını anlatmıyorum bile . Ben ondan 9 yaş küçüğüm. 19 yaşımda evlendim. Hem sevdiğim için hem ailemden kaçmak için.şimdi geri döneceğim kimsem yok çaresizimne yapacağımı bilmiyorum

Karşına alıp konuşmayı denedin mi?
Defalarca denedim ben konuşmaya çalıştıkça o dalgaya aldı oturup sorunlarımızı bile çözemedik. Her şeyi dalgaya alıyor . Yeter artık dayanamıyorum dediğimde kapı orda dşyor bana gidersen geri gelemezsin diyor bana , ailesinden çektikleriimi kenara bıraktım evdehuzurlu değilim aramızda yaş farkı problem çıkardı diyor

İnanın gidecek ne annem var ne babam var, 1 çocuğum var sadece
Canım ekonomik özgürlüğün varmı sabit bir işin varmı mutlu değilsen boşan kendine yeni bir hayat kur eğer aldatma şiddet yoksa eşini tatlı dille yola getirmeye çalış güzel yemekler yap bakımlı ol gibi bunları bi dene çocuğun icin en azından 9 yaş uçurum bir yaş değil ki sorun ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum

İyi günler arkadaşlar, 7 yıllık evli, 5 yaşında da bir kız çocuğumuz var. Eşim aşırı sınırı anlamadan dinlemeden hemen parlayan birisi. Çok severek isteyerek evlendik ama sanki bir yerde eksiklik var. Mutlu olmak için bir şey arıyorum ama bulamıyorum evladımdan başka. Beni hep aşağılıyor beğenmiyor, sürekli kızıyor, beraber bir şeyler yapalım istiyorum yapmıyor, işten grlince televizyonun karşısında. Ailesinin bana yaptıklarını anlatmıyorum bile . Ben ondan 9 yaş küçüğüm. 19 yaşımda evlendim. Hem sevdiğim için hem ailemden kaçmak için.şimdi geri döneceğim kimsem yok çaresizimne yapacağımı bilmiyorum
Sen 26 o 35 yaşında yaş farkı aslında problem olmaz orta yolda buluşup o düzeyde gidebilirsiniz ama eşiniz yanaşmıyor Anladigim kadarıyla ozaman da uçurum olmus oluyor ama ilk basa baktığında 19 ve 28 gercekten fark yaratacak bir rakam

Canım ekonomik özgürlüğün varmı sabit bir işin varmı mutlu değilsen boşan kendine yeni bir hayat kur eğer aldatma şiddet yoksa eşini tatlı dille yola getirmeye çalış güzel yemekler yap bakımlı ol gibi bunları bi dene çocuğun icin en azından 9 yaş uçurum bir yaş değil ki sorun ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
Şu an kpss hazırlanıyorum, öğretmenim ama ekonomik özgürlüğüm yok. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum yemek hazırlanma yapıyorum , onunşa ilgileniyorum eskisi gibi değilim artık yoruluyorum diyor sürekli hep yorgun sürekli, istiyorum ki benle ilgilensin. Sarılmak istiyorum sarılırken bile saçların değiyor problem ediyor bende gittikçe soğuyorum. Hiç-bir şeyi eksik etmiyorum. Bir şey oluyor beni dinlemeden bağırıyor azalıyor sen kimsin diyor aşağılıyor

Sen 26 o 35 yaşında yaş farkı aslında problem olmaz orta yolda buluşup o düzeyde gidebilirsiniz ama eşiniz yanaşmıyor Anladigim kadarıyla ozaman da uçurum olmus oluyor ama ilk basa baktığında 19 ve 28 gercekten fark yaratacak bir rakam
Zamanı geri alsam keşke, tek başıma tertemiz bir hayat kurardım çalışırdım. Ailemden çektiklerinden görüşmüşken evlenirsem kurtulurum dedim. Geldiğim hayat çıktığım hayattan beter inanın. Ailesiyeaynı binadayız. Annesi deseniz sinsinin teki . Etmediği zülüm kalmadı. Bu durumda ben ne yapabilirim

Şu an kpss hazırlanıyorum, öğretmenim ama ekonomik özgürlüğüm yok. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum yemek hazırlanma yapıyorum , onunşa ilgileniyorum eskisi gibi değilim artık yoruluyorum diyor sürekli hep yorgun sürekli, istiyorum ki benle ilgilensin. Sarılmak istiyorum sarılırken bile saçların değiyor problem ediyor bende gittikçe soğuyorum. Hiç-bir şeyi eksik etmiyorum. Bir şey oluyor beni dinlemeden bağırıyor azalıyor sen kimsin diyor aşağılıyor
Canım benim ya KPSS çalış atan ailende destek olmayacaksa boşanmak senin için çok zorlayıcı olabilir başka biri olmasın telefonlarını kontrol ediyormusun

Öyle yorgunum mutsuzum ki sürekli ben ne yaptım niye evlendim diyorum. Ne ilgisi var ne alakası, evine bakıyor çalışıyor o kadar. İnsanlara özenmekten yoruldum

Canım benim ya KPSS çalış atan ailende destek olmayacaksa boşanmak senin için çok zorlayıcı olabilir başka biri olmasın telefonlarını kontrol ediyormusun
Ailem destek olmaz onlardan fayda yok ki, başka biri de yok ondan da eminim kontrol ediyorum bakıyorum zaten işten eve evden işe, ama ev onun için otel gibi, yemekler yapıyorum ne bir eline sağlık der , ne bizle oturup ilgilenir

Ailem destek olmaz onlardan fayda yok ki, başka biri de yok ondan da eminim kontrol ediyorum bakıyorum zaten işten eve evden işe, ama ev onun için otel gibi, yemekler yapıyorum ne bir eline sağlık der , ne bizle oturup ilgilenir
Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi ne evliliğiii insanın kaderi baştan gelmezse geri gelmiyormuş ne bileyim çok doluyum inanın

Öyle yorgunum mutsuzum ki sürekli ben ne yaptım niye evlendim diyorum. Ne ilgisi var ne alakası, evine bakıyor çalışıyor o kadar. İnsanlara özenmekten yoruldum
Is sadece eve bakmak çalışmakla olmuyorki biraz siz deseniz belki baska türlü bi davranış bekliyordur esim derdi bana ne dediğin değil nasil dedigin onemli diye bence eşiniz kendini şanslı görmeli genç bir eşi var nebilim

bunu değiştirmek senin elinde. güçlü dur.
bir an önce atanmaya bak. atanana kadar sabret. atandığın gün gururla al gidiyorum daha da dönmeyeceğim de, al kızını çık git.
daha genceciksin ya, o adam şimdi gidemeyeceğini bildiği için böyle davranıyor.
ben olsam kızımla tertemiz bir hayata başlardım atandığımda para biriktirir, kızımla dünyayı gezerdim.
bir kere geliyoruz bu hayata. elin öküzünün kahrını çekmeye değil.
yaşlandığında ölüm döşeğinde ben kendimi boşa harap etmişim diye üzülürsün.

Ailen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne öğretmenisin?

Benim eşim de böyleydi çok üzdü zamaninda beni.Onun beni sevmesi icin neler yaptim neler.Sürekli suratı asıktı , hep bir memnuniyetsizlik , kibir , ezmeye calisma vs..Cocugumda olmuştu ve her ne kadar meslegimde olsa arkamda ana yok baba yok cok ciddi bir özguvensizlik yasiyordum.Gitsem basaramayacakmisim gibi , cocuguma yetemeyecekmisim onu koruyamacakmisim gibi hisler iste.Gidemedim.Zamanla artik ne kadar cok üzüldüysem üzülmemeyi öğrendim.Onun beni sevmesi icin uğraşmaktan nasil yorulduysam artik ilgi duzeyimi sifirlara düşürmeyi başardım .Yokla var arası degersiz biri oluverdi gözümde.Biraktim yani.kendisini kendisine.Zamanla kendimle ilgilenmeye de başladım ve eşim ortamda bir eksiklik hissettiki benle ilgilenmeye felan basladi,seni seviyorum demeler,iltifatlar,tatile goturmeler ve dahasi...Hala da ilgilidir ama benim icin çok da önemli değil.Bir gün gekecek ve ben gidecekmisim gibiyim.Neyse.Yani diyecegim ilgiyi azaltin hatta ilgiyi kendinize cevirin yok dayanamiyorum bu ortama diyorsaniz bosanin.Bu tarz iliskilerden inanin hayir gelmiyor.Ben bosanmadim kendine cekiduzen versigi icin ama bosansaydim da olurdu yani.Biyuk bir kazanc olmadi kendi adima.Ama oglum mutlu zaten bizim oglana pek yansitmamiz olmadi o zor sureci ,olsaydi kayip buyuk olurdu ve buyuk pismanlik duyardım sanirim.

insallah atanır, bir an önce istediğin hayatı yaşarsın
sen de ilgilenme, çaba gösterme. o ilgi göstermiyorsa umursamaz davran.. belki sen elinden geleni yaptığın için o elinden geleni yapmıyodur

Caresiz degilsiniz..Bir mesleginiz ve sizi coook seven bir kiziniz var..Su iki sey bile size guc vermeli aslinda.Esinize odakli yasamayin hayati oncelikle.Sizi sevmiyor belliki..Yapmaniz gereken tek sey su anda kpss ve kiziniza odaklanmak..Bakin bu odaklanma kismi cok onemlu..Esiniz ve kv kp her kimse onlari yokmus gibi dusuneceksiniz..Yokmus gibi dusununce insan artik yaptiklarina da kizmamaya basliyor karsidakinin..Yani bir nevi onlarla yasiyorsunuz ama aslinda yuksekce bir duvar örüyorsunuz kendi ruhunuza..O duvari gecmelerine izin vermeyeceksiniz..Sinava odaklanin kazanmaya odaklanin..Kazanip gittiginiz gunde acin bosanma davanizi..Alin kizinizi yaniniza ve 19 yasindaymis gibi, kotu gunler hic yasanmamis gibi başlayın hayatiniza..

Is sadece eve bakmak çalışmakla olmuyorki biraz siz deseniz belki baska türlü bi davranış bekliyordur esim derdi bana ne dediğin değil nasil dedigin onemli diye bence eşiniz kendini şanslı görmeli genç bir eşi
Ailen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne

Ailen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne öğretmenisin?
Evet ailem ayrı ama boşansam ikisine de gidemem onlar kensi hayatlarında, sınıf öğretmeniyim bu seme hazırlanıyorum

Back
X