- 17 Kasım 2018
- 302
- 980
- 103
- 31
Merhaba kızlar size beni gerçekten üzen bir durumdan bahsetmek istiyorum . Yeni evliyim ve Evlenmeden önce uzun sene çalıştım babama çalıştıklarımı hep verdim ne aldıysam . Ailemin durumu kötü değildir babam kendi işini yapıyor neyse .. babam ona verdiğim parayı evlendikten sonra geri ödiyceğini söyleyerek bana söz verdi kardeşlerim vs . Yanında neyse ben evlendim ve şuan kiradayım .. ayrıca birde evlendikten sonra işleri fazla olmadı diye ben ona altınlarım ve bir miktar paramı verdim işi görülsün diye ardan 1 yıl geçti ve .. şimdi krediler düştü ev alıcaz diye para istediğmizde babam bana kötü bir tepkiyle geldi .. sen ev alıcaksın diye ben tarlamı satamam şuan paranı vermem anca seneye vs. Diye eşimin yanında bana baya bagırdı ve bana verdiği sözü hatırlatıığımda bana kötü bir tepkiyle bağırarak ben öyle bir söz vermedim deyip beni susturdu .. şuan benimle ve eşimle konuşmuyor ve konuşmadığı gibi eşime mal varlığını saymış benim oturcak evim var arabam var kamyonlarım var tarlam var diye kızlar bu nasıl bir tutumdur hasta diye üzerne gitmek istemiyorum ama eşim benim için yaşadığı yeri terkedip buraya yerleşti ben babamın ona o şekilde yaklaşmasını kabul edemiyorum üzülüyorum bana bir fikir verin yanlış mıyım ben işin içinden çıkamıyrum güvenim kalmadı