Psikolojik olarak bitik durumdayım ,yaşama sevincim herseyim yok oldu .ben bir kaç aydır iyi değilim .iki yıl önce boşanma davası açtım .kızımla birlikte aile evine geri döndüm .döndüğüm zaman biraz param vardı .kız kardeşim çok heves ettiği için ortak araba aldık.kiz kardeşimin üstüne .o zaman parasıyla 85 ben verdim 85 kızkardeşim . annemden 40 bin borç aldım .altın olarak verdi .altın fırladı anneme borcum 100 bin oldu .beni darladikca darladi ,altınlarını geri istedi ,arabayı kullanmadığım için kız kardeşim versin dedim parayı ,annem kafamın içine girdi 6 ay önce arananın değeri 400 bindi kız kardeşim bana olan 100 bin borcunu bir dahaki yıl aydan aya versin dedi bok yedim kabul ettim. arabanin değeri 550 bin olmuş baktım olacak gibi değil para biriktirsem bile bir dahaki yılın sonunda arabanın yarısını ancak alabiliyorum .o kadar bunaldimki kız kardeşime mesaj attım ,ben bu şekilde kabul edemem ben gideceğim burda yaşayamam benim paramı altın olarak ver yada ben kredi çekeyim bana devret arabayı .neymiş sıkışıkmis faize bulasamazmis ,altın olarak veremezmis ,arabayı o istediği için almışız devretmezmis.ben işteyken dedikodumu yapmışlar .annem evdeki herkes benim üstüme geliyor ben sorunluymusum ben kimseyle anlasamiyormusum bu evin düzenini bozuyormusum ,kocam beni kapının önüne koymuş ben kimseyle anlasamazmisim.ikinci bokuda yedim kocama mesaj attım .o zaten hiçbir zaman ayrılmak istemedi.kafayi yemek üzereyim .ben kimseye güvenemiyorum herkesten soğudum .ayrı eve çıkacak maddi gücüm yok ,insanlara güvenim sarsıldı .ben hayatıma başka birinide alamam .eşimde bana çok yanlışlar yaptı .o çok zor bir insan.