- Konu Sahibi leonunannesi
-
Amin bacım seni deNe kullanıyorsun bacım bu kafaya ulaşmak için? Allah kurtarsın..
Yanlız kalmaktan bunalmadi ailesi düğün ne zaman diye sorup durduğu için bunaldı.
25 yaşında kendisi
Bana da erken geliyor arada kaldım ben de, ama zaten hemen düğün olmaz bir yıl sonra anca olur da o sadece aileler tanissin istiyor, hani bana görücü falan gelmesin bilinsin diyeEvlilik isine girmemen icin sana 5 tane sebep:
1-yasin küçük
2-iliskin cok yeni
3-iliskin uzak mesafe iliskisi
4- adami henüz 1 kere gormussun
5- adami tanımıyorsun bile
Ne tanismasi ne evliligi?
Okuk yok çalışıyorum bentokatta tek şu an ondan dolayıda istiyor yazmışsınız..
neyse bir kere gördüğün insanla yola bile çıkılmaz bırak evlenmeyi..
çocuksun sen daha ya yok mu okul vs.
Bana da erken geliyor arada kaldım ben de, ama zaten hemen düğün olmaz bir yıl sonra anca olur da o sadece aileler tanissin istiyor, hani bana görücü falan gelmesin bilinsin diye
Okuk yok çalışıyorum ben
Bana da erken geliyor arada kaldım ben de, ama zaten hemen düğün olmaz bir yıl sonra anca olur da o sadece aileler tanissin istiyor, hani bana görücü falan gelmesin bilinsin diye
O 25 yaşındaBence erken aileleri tanıştırmak için. Önce siz tanıyın birbirinizi,zaten yakınına geliyomuş anlarsın sana uygun mu değil mi. Bu arada o kaç yaşında ?
Internet ortaminda her turlu insan var.Şu ana kadar bir kez görüşebildik kendisi jandarma izinleri biraz sıkıntılı ama bu ay bana yakın olan bir yere eğitime gelecek hafta sonları görüşeceğiz insaAllah
Çok haklısınız, ki ben zaten kendimi evliliğe de hazır hissetmiyorumErken daha, yüz yüze sık sık görüşmeye çalışın. Aileler için, evlilik kararı için hele çok erken. Zaten yaşın da küçük, acele etme doğru dürüst tanıyın birbirinizi, bak foruma insanlar nasıl sorunlar yaşıyorlar. Bunlar hep doğru dürüst tanımadan, iyice anlamadan yapılan evlilikler yüzünden. Acele etme, yavaş ama emin adımlarla ilerleyin.
bıkere yas cok kucukBana da öyle geliyordu internetten tanışmak öyle bir şey yapmam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormus hiçbir zaman onu öğrendim
Ve bir kere buluştuk görüştük ve buluşmaya devam edeceğiz tabikide zaten haftaya düğün olacak demiyoruz anca 1 seneyi bulur.
Ayrıca ondan emin olmasaydım guvenmeseydim buluşmaya dahi gitmezdim
Ben de yüzyüze daha çok görüşmek istiyorum, gerçekten anca öyle tanınır iyice.Internet ortaminda her turlu insan var.
Iyice tanimadan sakin evlilige adim atma.
Daha yasin ufak.
Yuzyuze biraz gorusun nufus cuzdanini askeri kimligini mutlaka gor ama mutlaka
Ilkonce senin ailene gelsin sen tanistir ailen de gorsun tanisin sonrasina bakarsiniz
Ama acele etme
O geldiğinde yüzyüze bu konuyu konuşacağız, ben de hemen istemiyorum genel olarak burdaki herkeste erken dedi zaten, siz benden büyüksünüz tecrubelisiniz vardır bildiğiniz elbet.bıkere yas cok kucuk
30 yasına geldıgınde 25 yasında erkek evlenırmı yahu dıyeceksın ne demek ıstedıgımı 30 yasadıgında anlayacaksın
pısman olarak benım yazdıgımı hatırlamanı ıstemem... gercekten oluru yok yanı ...
1 sene sonra da ne degısıcek sadece 1 yas 26 yasta cok kucuk kadın ıcın 26 olgunlugu erkek ıcın gercekden aynı degıl... hemde hıc tanımadıgın bı adam guvenmesem bulusmam dıyorsun bırde 1 kere gormeyle asla ama asla tanıyamazsın suan tanıdıgını sanıyorsun yasadıkların cok samımı gelıyor sana ıcınde oldugun ıcın dısardan goremıyorsun... acıkcası uzuldum adına. hem yaslar kucuk hemde mutlulugu arama yontemın saglıklı gelmedı.
hayatın ıcın cok buyuk bır kumar evlılık sandıgın gıbı bırsey degıl emın ol
31 yasımda 3 yıllık evlıyım 1 cocugum varO geldiğinde yüzyüze bu konuyu konuşacağız, ben de hemen istemiyorum genel olarak burdaki herkeste erken dedi zaten, siz benden büyüksünüz tecrubelisiniz vardır bildiğiniz elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?