Aile tanışması için erken mi?

Evlilik isine girmemen icin sana 5 tane sebep:

1-yasin küçük
2-iliskin cok yeni
3-iliskin uzak mesafe iliskisi
4- adami henüz 1 kere gormussun
5- adami tanımıyorsun bile

Ne tanismasi ne evliligi?
Bana da erken geliyor arada kaldım ben de, ama zaten hemen düğün olmaz bir yıl sonra anca olur da o sadece aileler tanissin istiyor, hani bana görücü falan gelmesin bilinsin diye

Okuk yok çalışıyorum ben

e yokmuydu iş yerinde falan biri şöyle gözünle tartabileceğin oturması kalkması olaylar karşısındaki tepkisini ölçebileceğin.
belki sevgilin iyi bir çocuktur. ama belkide değildir. aşktan gözün kararmasın acele etme.

Bana da erken geliyor arada kaldım ben de, ama zaten hemen düğün olmaz bir yıl sonra anca olur da o sadece aileler tanissin istiyor, hani bana görücü falan gelmesin bilinsin diye

Canim benim adami tanimiyorsun bak. Telefondan taniyabildigini dusunecek kadar da küçüksün. Yan yana geldiginde belki de hic anlasamayacaksin. Ailelere gelene kadar beraber bir zaman gecirin de siz emin olun. Ailesinin yaptığı baskiyi yuklenecek kisi sen degilsin. O konu onlarla onun arasindaki sorun. Isterse bu konuda susturur herkesi. Ayrica ne o oyle onune cikan ilk kisiyle evlenme pesinde.

Erken daha, yüz yüze sık sık görüşmeye çalışın. Aileler için, evlilik kararı için hele çok erken. Zaten yaşın da küçük, acele etme doğru dürüst tanıyın birbirinizi, bak foruma insanlar nasıl sorunlar yaşıyorlar. Bunlar hep doğru dürüst tanımadan, iyice anlamadan yapılan evlilikler yüzünden. Acele etme, yavaş ama emin adımlarla ilerleyin.

Bence erken aileleri tanıştırmak için. Önce siz tanıyın birbirinizi,zaten yakınına geliyomuş anlarsın sana uygun mu değil mi. Bu arada o kaç yaşında ?

5 ayın her döneminde yüz yüze olsaydınız, yaşınızda belli olgunluğa erişmiş olsaydı, belki düşünülebilirdi.
Ama bu mesafede yeterince tanımış olduğunuzu düşünmüyorum.
Dilerseniz biraz daha yüz yüze zaman geçirip, tanımaya çalışın. İletişim araçlarıyla reel hayat arasında uçurum olabiliyor. Evlendikten sonra pişman olmayın...

İnternetten sevgili mi olur ya nerden biliyorsun jandarma olduğunu nerden biliyorsun tokatta yaşadığını
Daha 1 kere görüşmüşsün
Resmen sana kendini inandırmış
Sakın güvenme

Şu ana kadar bir kez görüşebildik kendisi jandarma izinleri biraz sıkıntılı ama bu ay bana yakın olan bir yere eğitime gelecek hafta sonları görüşeceğiz insaAllah
Internet ortaminda her turlu insan var.

Iyice tanimadan sakin evlilige adim atma.

Daha yasin ufak.

Yuzyuze biraz gorusun nufus cuzdanini askeri kimligini mutlaka gor ama mutlaka

Ilkonce senin ailene gelsin sen tanistir ailen de gorsun tanisin sonrasina bakarsiniz

Ama acele etme

Çok haklısınız, ki ben zaten kendimi evliliğe de hazır hissetmiyorum

bıkere yas cok kucuk
30 yasına geldıgınde 25 yasında erkek evlenırmı yahu dıyeceksın ne demek ıstedıgımı 30 yasadıgında anlayacaksın

pısman olarak benım yazdıgımı hatırlamanı ıstemem... gercekten oluru yok yanı ...

1 sene sonra da ne degısıcek sadece 1 yas 26 yasta cok kucuk kadın ıcın 26 olgunlugu erkek ıcın gercekden aynı degıl... hemde hıc tanımadıgın bı adam guvenmesem bulusmam dıyorsun bırde 1 kere gormeyle asla ama asla tanıyamazsın suan tanıdıgını sanıyorsun yasadıkların cok samımı gelıyor sana ıcınde oldugun ıcın dısardan goremıyorsun... acıkcası uzuldum adına. hem yaslar kucuk hemde mutlulugu arama yontemın saglıklı gelmedı.

hayatın ıcın cok buyuk bır kumar evlılık sandıgın gıbı bırsey degıl emın ol

Ben de yüzyüze daha çok görüşmek istiyorum, gerçekten anca öyle tanınır iyice.
Jandarma olduğu konusunda yalan yok zaten o egitimdeyken tanışmıştık kardeşi de jandarma aile tarafı genel olarak asker polis yani, bir de ablalariyla da konuştum telefonda o konuda sıkıntı yok

O geldiğinde yüzyüze bu konuyu konuşacağız, ben de hemen istemiyorum genel olarak burdaki herkeste erken dedi zaten, siz benden büyüksünüz tecrubelisiniz vardır bildiğiniz elbet.

O geldiğinde yüzyüze bu konuyu konuşacağız, ben de hemen istemiyorum genel olarak burdaki herkeste erken dedi zaten, siz benden büyüksünüz tecrubelisiniz vardır bildiğiniz elbet.
31 yasımda 3 yıllık evlıyım 1 cocugum var
aslında kendım ıcın tecrubelıyım dıyemem bukadar kısa hayat mucadelemde ogrendıgımden daha fazlasını bılen daha tecrubelerı hanımlar vardır burda...

telefonda ablalarıyla konusman 5 ayda hergun saatlerce belkı sabaha kadar konusman onu asla tanımana sebep degıl
bır ınsanı tanımak ıcın bır kere gorusmen gerek bu adam nasıl yemek yıyor bılıyormusun nasıl oturup kalkıyor bılıyormusun telefonda kamerada gordugun gıbı olmaz

mesela suan sıcacık gelır sana ruh esın gıbı tamam buldum bız olduk dıyorsundur aynı evın ıcıne gırınce hersey cok degısıyor aıle olmak cok baska aılesıyle akraba olmak cok baska aılenın aılesıyle anlasması kulturu maddı manevı dengesı bunlar onemlı faktorler...

telefonda en cok neyı seversın sorularıyla tanınmıyor gercekten... merhamet duygusunu vıcdanını ahlakı bakıs acısını ancak bı arada olarak ogrenebılırsın

Bi insanı en iyi kavgada tanırsın.. kavga ettiniz mi küfretti mi mesela anneci mi nasıl karakterdeyse kendini belli eder. Bunları düşün ona göre karar ver.

Bende eşimle internetten tanıstim. 6 ay boyunca birkaç gün hariç her gün is çıkışı gecelere kadar beraber zaman gecirdik. Geceleri de msn de devam ediyorduk konuşmaya. Yani eşimle yaklaşık 180 defa yüzyuze görüştük. 6 ay sonra evlenmeye karar verdiğimizde hala tirsiyordum karar icin erken mi diye :)
Bu arada ben 35 esım 33 yasindaydi. Ailemin eşini didik didik etmesini anlatmiyorum bile.
Ben mutluyum ama siz faha cok gencsiniz Acele etmemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…